Априлчета 2017 - Тема 7

• 62 673
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Лили, отивайте на лекар, че ние така се влачихме 10дни с кашлица и хрема.... в петък ни изписаха кафевите капки и до понеделник се оправи 😊 Днес пече, но пък е -7С и се надявам до обяд да се стопли, за да излезем.
Снощи ме пуснаха на бар  😁

# 301
  • София
Козуначето ми каза "мама" ❤ Разтопих сеееее😄

# 302
Ох Пате, стреснах се. Ще я заведа днес на консултация, и да и чуят гърдичките.  Мислех в петък, но щом казваш няма да чакам.

# 303
  • Враца
Белинда, браво на козуначето, ей за това правим всичко Simple Smile

Ние изкарахме гадна нощ, постоянно мрънкане, реване, обръщане, въртене, само на главата не си легна, 3 пъти пи мляко, 100 пъти я приспивах, но ме съмнява, че я болеше коремчето, защото много пръцка Sad та спахме до 9:30 таьи сутрин.

# 304
  • София
Грип няма, здрава съм, но си продължавам с промивките на носа и за мен и за него. Лили дано не е нищо, може да се окаже от зъбките. Оги кашля оот няколко дни. Питай доктора (читавия доктор) , всичко му е наред. И вчера видях зъбчето. Белинда, супер, това как искам да го чуяяа. Дребния само бабосва наляво и надясно.

# 305
  • София
Да, и при нас бабабаба беше първото, още преди месец, и повече. После разни други комбинации от срички еднократно. Снощи чух нещо като мъмъмъм, но ми се стори случайно. Тази сутрин обаче съвсем целенасочено ме повика, разплака се за мен, защото излязох от стаята и започна да нарежда, пълзейки към вратата мамамамама😁 Направоооооо, размазващо е, хубаво, хубаво, прекрасно чувство❤ Планирам това да ми е последното първо мама, та му се изкефих на макс😆

# 306
Ох, пък аз толкова се изненадах, нашето като каза първо "баба" и го повтаряше нон стоп. Бабите горди. И при него преди седмица започна "мама"  Laughing

# 307
Отидох, консултациите били забранени от рзс. Но добре, че педито пекано, каза че и тя и сестрата са здрави, приеха ни.  Няма грип, няма сопол гърди чисти, освен и аз да чакам следващ зъб.
А и тя каза баба първо, явно е по лесно. Но вече си че мамосва както си иска Simple Smile близо месец. А от два дни тата Simple Smile ходи под масата и дърпа го за крачола тата Simple Smile дойде при мен мама- мама и се хили, подозирам че ни различава 😊😊😊

# 308
Стоян първо каза мама ❤ после ам ам като види храна,след това  баба,дядя,тата,а от няколко дни ляля 😁 . Повтаря постоянно Нанана.Какво иска да каже,не знам.Не е за сън,защото го казва дори и когато се е събудил.До скоро и той кашляше,но аз все си мислех,че е от бъркането в устата.Закарах го на лекар и беше със зачервено гърло,изкара го ларингит.Пи 7 дни антибиотик,а това ни беше първото ни разболяване откакто се е родил.

# 309
  • София
Хора, някой ми е сменил детето. Вчера яде принцеса, днес омлет...направо не вярвам на очите си. Дано сме приключили с банановата ера.

# 310
Уау, браво!!!

# 311
Дит, пу да не му е уроки. Все така да те радва Simple Smile
П.С. Ти вече и белтък ли даваш? Или омлета е без.

# 312
  • София
А, честито!
И мен ме кефи Огито какви неща хапва, за големи 😉 Ние сме си все така на пюрета и после задължително ци 😁

# 313
Ееее браво на Огито 😄
И ние сме на пюрета още и кърмене след това.Пробвах да му дам бисквитка да гризка,ябълка, коричка....ми хапе големи парчета и е пред задавяне.Лакомия!Рано му е още за тези неща 😀 и аз му се радвам на бананчо как си хапва принцески пу-пу-пу 😀
Мечето ми казва мама повече от месец, обаче започва да го казва като е сърдит и като плаче.Сега си мамосва постоянно 😍 и той започна с баба,после мама,тата,дядя и папа 😊
Някой захранил ли е с риба?Утре мисля да му дам пъстърва 🤔

# 314
Аз още не съм. Давате ли пак всяко ново нещо по 3 дни с увеличаване на порцията всеки ден?

Общи условия

Активация на акаунт