Пазаруване от Amazon - тема №73

• 117 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Get £10 off a £50 shop - with code BIGTHANKS - Valid 25 January @ Amazon
The discount is available on products sold by Amazon retail including AmazonFresh, Amazon Pantry and Prime Now. It cannot be redeemed against products sold by third-party sellers on Amazon Marketplace or on Amazon Gift Cards, video games, baby product or digital content.
Благодаря за кода, използвах го.
На мейл ли получавате кодовете? Аз не получавам нищо никога Sad ...

# 286
  • Popovo
И аз да благодаря за кода, веднага се възползвах. Hug

# 287
  • Popovo
Моля, препоръчайте ми електрическа самобръсначка.Трябва ми за подарък,  а сега с този код, добре ще ми се отрази на джоба. Гледах разни модели на Филипс, дали са добри, идея нямам.Помагайте, който е купувал.

# 288
Благодарности и от мен за кода Flowers Bouquet Само не разбрах важи ли и за 25 - утре или е до полунощ днес?

# 289
Купих тези обувки за малката на цена 9.60 паунда, с което мисля да тегля чертата на покупките, че мъжът ми ще ме убие вече. 😁

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01IBMW0XS/ref=oh_aui_i_sh_pre_ … ie=UTF8&psc=1

# 290
  • София
Благодарности и от мен за кода Flowers Bouquet Само не разбрах важи ли и за 25 - утре или е до полунощ днес?

# 291
изтича на 25, което значи до днес в полунощ.

# 292
Благодаря за кода! Поръчах още обувки Geox Boys’ J Arzach F ,  Hi-Top Trainers - 1,5 UK размер- 18п

Lacoste Unisex Kids’  Explorateur Lace 317 1 High-Top Trainers - 3,5УК - 17,50п

Geox Boys' J Arzach I Low-Top Sneakers, Blue (Navy/Bordeaux),   1 UK - 16,5п
и едно кокосово масло - 1кг- 7,99п. Не съм го ползвала до сега обикновено поръчвам на Nutiva, но това ми се видя доста изгодно.

# 293
  • Пловдив
Благодаря за кода! Поръчах още обувки Geox Boys’ J Arzach F ,  Hi-Top Trainers - 1,5 UK размер- 18п

Lacoste Unisex Kids’   Explorateur Lace 317 1 High-Top Trainers - 3,5УК - 17,50п

Geox Boys' J Arzach I Low-Top Sneakers, Blue (Navy/Bordeaux),  1 UK - 16,5п
и едно кокосово масло - 1кг- 7,99п. Не съм го ползвала до сега обикновено поръчвам на Nutiva, но това ми се видя доста изгодно.

Благодаря за кода и линковете.Явно имаме еднакъв вкус,поръчах същите обувки и кокосово масло.
Нещо изгодно и от мен,пуловерче Guess,за 12 и 14 години-12 паунда
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0714PGQW3/ref=oh_aui_detail … mp;th=1&psc=1

Много красива рокличка на Guess-11 паунда
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XWTW27H/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 294
  • European Union
Благодаря за кода, използвах го.
На мейл ли получавате кодовете? Аз не получавам нищо никога Sad ...
Аз получих един код за 10 евро от немския преди 3-4 години и от тогава нищо. За днешния код има банер в Амазон.

# 295
  • София
Благодаря за кода! Поръчах още обувки Geox Boys’ J Arzach F ,  Hi-Top Trainers - 1,5 UK размер- 18п

Lacoste Unisex Kids’  Explorateur Lace 317 1 High-Top Trainers - 3,5УК - 17,50п

Geox Boys' J Arzach I Low-Top Sneakers, Blue (Navy/Bordeaux),   1 UK - 16,5п

За Geox 1UK го дават 16 EU.  ,т.е бебешко. Така ли е или е сбъркан Size Chart-а?

# 296
Търся някакви изгодни пролетни обувки и сандали 34ти номер за момиче.
И 29ти номер сандали за момче.
Ако ви попадне може да споделите.

# 297
# 298
  • София
това го закупих преди малко.
имам време да го откажа, дано някой сподели мнение.
най-вече ме вълнува дали ще може да се ползва, не разбирам много от водопроводни работи  Rolling Eyes

# 299
това го закупих преди малко.
имам време да го откажа, дано някой сподели мнение.
най-вече ме вълнува дали ще може да се ползва, не разбирам много от водопроводни работи  Rolling Eyes
Аз съм с този модел https://www.amazon.co.uk/gp/product/B005GCM8PC/ref=ox_sc_sfl_tit … id=A3P5ROKL5A1OLE
Работи перфектно и нямаше никакъв проблем с монтажа.

Общи условия

Активация на акаунт