Раждане във II САГБАЛ Шейново

• 93 557
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте. Някой има ли представа колко е таксата за записване имената на бебе когато родителите нямат брак?

# 541
Здравейте. Някой има ли представа колко е таксата за записване имената на бебе когато родителите нямат брак?

50лв е сега

# 542

50лв е сега

Благодаря 🤗

# 543
Здравейте! Аз искам да попитам има ли някой, който скоро е раждал близнаци в Шейново? 😊 Предстои ми и на мен скопо и ми трябва актуална информация относно лекар(имам комуникация с д-р Василев, но нищо конкретно). Каква е реалната цена с избор на екип (по ценоразпис ли е, както е на сайта или се дават допълнителни пари? Много ще съм благодарна, ако някой се включи. Поздрави!

# 544
  • София
Ева, не съм раждала близнаци, но имам две раждания при д-р Василев. Страхотен професионалист и човек. Мнения съм писала няколко пъти в тази тема. Лека бременност и раждане!

# 545
Здравейте, аз също останах с хубави впечатления от последните ни срещи. А относно заплащането дават ли се допълнителни пари освен тези посочени на сайта? Благодаря 😊

Ева, не съм раждала близнаци, но имам две раждания при д-р Василев. Страхотен професионалист и човек. Мнения съм писала няколко пъти в тази тема. Лека бременност и раждане!

# 546
  • София
Не съм давала пари на ръка. На касата мъжът ми плаща, мисля 900 лв за раждането и за стаята отделно по 70 лв на ден. Не ми беше важна толкова сумата, ако д-р Василев работеше в Токуда например, там щях родя .Направих кошници с хубаво вино и интересни сладки и солени продукти за него и акушерката, която беше страхотна.  
Здравейте, аз също останах с хубави впечатления от последните ни срещи. А относно заплащането дават ли се допълнителни пари освен тези посочени на сайта? Благодаря 😊

# 547
Още един въпрос от мен. Когато детето е в кувьоз и се налага майката да е в болницата повече дни от предвидените 5 ,плаща ли се нещо за тези допълнителни дни?

# 548
Привет дами!
Имам доста време за раждане, но за сега съм се насочила към Шейново. Секцио по мед. причини.
Идвам с два въпроса:
1. Колко по - рано от термина насрочват секциото? (По последен цикъл ми е 13-15.12., а по ехограф излиза последните 2 пъти - 05.12).
2. Ако съм без избор на екип, имам ли право на ВИП стая? (Ако има свободна естествено)

Благодаря!

# 549
Привет дами!
Имам доста време за раждане, но за сега съм се насочила към Шейново. Секцио по мед. причини.
Идвам с два въпроса:
1. Колко по - рано от термина насрочват секциото? (По последен цикъл ми е 13-15.12., а по ехограф излиза последните 2 пъти - 05.12).
2. Ако съм без избор на екип, имам ли право на ВИП стая? (Ако има свободна естествено)

Благодаря!
За първото не мога да кажа, т.к. раждах естествено и с избор на екип, но дали ще избереш екип или не няма общо с избора на стаята. Просто ще трябва като насрочвате секцио да кажеш изрично, че искаш ВИП, за да ти запазят.

# 550
Привет дами!
Идвам с два въпроса:

Благодаря!
10-12 дни

# 551
Мерси момичета!
И още два въпроса ми изникнаха - събота и неделя правят ли планово секцио?  И от какво зависи в колко часа ще е операцията?

Мерси!

# 552
Мерси момичета!
И още два въпроса ми изникнаха - събота и неделя правят ли планово секцио?  И от какво зависи в колко часа ще е операцията?

Мерси!

Събота и неделя мисля че не планират, но да не те излъжа.
Планираните операции започват около 9 часа, като веднага след първата започва втората. Това е,  ако няма някой спешен случай или друга причина. При мен трабваше да започнем в 9 (бях първа), но поради извънредни причи операцията запопчна 40 минути по-късно и съответно всички следващи се забавят.

# 553
По принцип събота и неделя и празнични дни не планират секцио, но едно момиче се беше разбрало с лекаря си да я оперира в събота, дори и часови интервал му беше определила след консултация с астролог Grinning така че - зависи Simple Smile

# 554
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте Момичета,искам да попитам,как мога да се свържа с Имир Ибраим,понеже днес ходих на отворените врати и разбрах че може да се избере Акушерка.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт