Раждане във II САГБАЛ Шейново

• 93 552
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте Момичета,искам да попитам,как мога да се свържа с Имир Ибраим,понеже днес ходих на отворените врати и разбрах че може да се избере Акушерка.Благодаря!
Защо не пробваш утре, 15.08 да посетиш училището на Шейново-Имир води частта с дишане по време на раждане и директно ще може да говориш с нея. В 11:00ч на 4 етаж, без записване.

# 556
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря,да ще ходя на лекцията! HugHug

# 557
Родих на 26.06 в Шейново с избор на екип. Избрах д-р Маламова, защото се следях при нея.
Много съм доволна. Избрах Имир Ибраим за акушерка след като посетих деня на отворените врати. Изключително съм доволна от нея. Много мила, внимателна и отзивчива. След раждането ме посещаваше всеки ден, както и д-р Маламова. И за двете професията е призвание. С Имир поддържаме връзка и след раждането. Много ми помага със съвети за отглеждането на бебето.

И аз родих тогава, в коя стая беше, сигурно сме се засекли там Simple Smile

Бях в 111 стая 🙂

# 558
Здравейте, някоя от Вас има ли мнение, впечатление или отзиви за д р Сидеров.?Тъй като за момента съм се насочила към него.

# 559
Здравейте, някоя от Вас има ли мнение, впечатление или отзиви за д р Сидеров.?Тъй като за момента съм се насочила към него.
Ами, не съм раждала при него, но съм била на преглед преди да забременея и доста претупа нещата. Чувала съм от познати, че попринцип за оперативни интервенции е добър. Предполагам ако е ангажиран за раждане би бил по-заинтересован.

# 560
  • София
Аз ходих извънредно без час при него, понеже моята лекарка беше в чужбина и ми каза да ида при него. По телефона му се обади и човека ме чакаше. Имах съмнение за изтичане на води, прегледа ме, направихме тест и всичко беше ок. Дори не ме таксува.. Казвали са ми, че е много добър лекар. Това което забелязах, беше че идват масово пациентки, които от години ходят при него и са като приятели. Също което забелязах, че идват жени с онкологични поблеми и такива,  които ги е оперирал. Приятен човек ми се видя.

# 561
Здравейте, искам да ви попитам дали имате отзиви относно доктор Мадлен Китанова и ако да какви са те? Тъй като съм се засочила към нея. Благодаря предваритлено

# 562
  • София
Коментирано е в темата, може да прочетете има съвсем скорошни мнения. Тя ми прави секциото преди 10 месеца, с избор и мина перфектно, въпреки, че бях по специален случай. Отдавна нямам проблеми, нито пък придърпвания и започнах да си ходя при нея на прегледи.

# 563
Здравейте, искам да ви попитам дали имате отзиви относно доктор Мадлен Китанова и ако да какви са те? Тъй като съм се засочила към нея. Благодаря предваритлено
Раждах при нея преди по-малко от 2 месеца. Като цяло съм доволна, добре си свърши работа.

# 564
Аз ходих извънредно без час при него, понеже моята лекарка беше в чужбина и ми каза да ида при него. По телефона му се обади и човека ме чакаше. Имах съмнение за изтичане на води, прегледа ме, направихме тест и всичко беше ок. Дори не ме таксува.. Казвали са ми, че е много добър лекар. Това което забелязах, беше че идват масово пациентки, които от години ходят при него и са като приятели. Също което забелязах, че идват жени с онкологични поблеми и такива,  които ги е оперирал. Приятен човек ми се видя.

Благодаря Blush

# 565
Здравейте ,бъдещи мами ! Искам да попитам позитивните коментари , които виждам относно доктор Златомира Арабаджиева ли са , тъй като не насочиха към нея , но не намирам никаква информация. Колебаех се между нея и доктор Татяна Арабаджи.

# 566
Здравейте ,бъдещи мами ! Искам да попитам позитивните коментари , които виждам относно доктор Златомира Арабаджиева ли са , тъй като не насочиха към нея , но не намирам никаква информация. Колебаех се между нея и доктор Татяна Арабаджи.
Ако направим комбинация от двете имена, става моята любима лекарка Татяна Абаджиева, която препоръчвам с 2 ръце, 2 крака и едно благодарно сърце! ❤️

# 567
  • София
Мен ме следеше Златомира и съм много доволна, обаче в пакет в Света Петка. Морфологиите ги прави със Стратиева. Няма път, в който да съм и звъннала и да не ми е вдигнала или ако се притесня нещо, да не ме е прегледала в Шейново на спешния кабинет. Много тежка бременност имах и съм и много благодарна. За жалост когато раждах имаше изпити и за това избрах Китанова. Иначе като бях два месеца в Шейново на всяка смяна идваше да ме проверява, да следи как ме лекуват и т.н дали съм ок. Прекрасна докторка е с подход към пациентките.

# 568
Здравейте момичета☺️
Интересува ме дали в Шейново правят трета ФМ? . Или поне дали има по-подробен преглед след 30г.с. Ще се радвам някоя мама да сподели

# 569
Здравей!
В Шейново си правих втора ФМ при др Славяна Галева. Оттогава си ходя при нея на регулярни прегледи,следим плацентата и МШ. Аз съм мн доволна от нея. Би трябвало да прави и трета ФМ.

Общи условия

Активация на акаунт