Акушер - гинеколози Варна - 9

• 124 319
  • 847
  •   1
Отговори
# 150
Касапи могат да се нарекат 99% от АГ-тата. Това, че д-р Танев не поема естествено раждане не го прави касапин! Ако попрочетете малко ще видите, че и в скоро време е имало естествени раждания. Човека има достатъчно богат опит и трудово досие, изминал е доста дълъг и нелек път, така че днес да може да си "избира" работата, какво да поеме и какво не. Аз също си бях с медицински причини и не ми е следил той бременността. В края на седмия и началото на осмия месец вече бях решила, че той ще бъде лекаря, който ще ме оперира и така. Всеки решава сам за себе си. И това, че не е поел някоя мама, желаеща да роди нормално не Ви дава нито право, нито основание да го заклеймявате като, както се изразявате "касапа Танев"...

# 151
Ако Танев е касап, какво да кажем за Майчин дом, касапница?

# 152
  • Варна
Аз не заклеймявам никого, коментирам прякор, цитиран в предно мнение. Танев нито го познавам, нито имам непреки впечатления за него, че да го заклеймявам. Верно много нервни постове заваляха, дайте малко по-спокойно, ако обичате.

# 153
Извинете, сега видях, че това било мнение на колегите му, нямам нищо лично към никого, просто се дразня на такива коментари...

# 154
Майчин дом касапница ли ? И защо?? Чули недочули пак нещо ...

# 155
Заради високия брой секцио без мед причини.

# 156
Да и аз бях секцио без мед. причини по мое желание , д-е Яков се опита да ме убеди по всякакъв начин за нормално раждане, за разлика от Танев .

# 157
Да и аз бях секцио без мед. причини по мое желание , д-е Яков се опита да ме убеди по всякакъв начин за нормално раждане, за разлика от Танев .

Ама защо да Ви убеждава? Както всички  Вие казвате, всеизвестно е, че д-р Танев към момента не поема естествено раждане, щом Вие сте го потърсили, значи...., че сте избрали, или пък си имате медицински причини, за да прибегнете към желание за секцио. Той си го казва при първа среща и не води в заблуждение никого, да те гледа, да те следи, да ти казва как ще родиш нормално и накрая пак да си намери причина, за какво да те среже. Така, че...

# 158
  • Някъде там
Съгласна съм, била съм пациент на д-р Славчев. Той не вземаше пари за нищо, прегледите са по 5 мин,не говори почти и въпреки това създава адско доверие в пациентките си.
Но съгласи се ,че д-р Славчев преглежда в болница, а Симеонова си е направила кабинет с апаратура, която сигурно изплаща и си е в правото да иска пари, при условие,че ЗК е решила да поема 2 прегледа. То и затова при нея няма много пациентки, спазват се часовете, добра е апаратурата и е чисто в кабинета. 
Това пък не мога да го разбера Joy Имала кабинет и трябвало да изплаща и затова вземала пари! Аз се следя в МД по ЗК и там също не ми вземат пари за ехограф, а ме гледат всеки път на ехограф!

Естествено, че като е вложила в апаратура ще си взема парите, за да си ги избие ! Вие в кой свят живеете ????? От къде да ги избие, ако не от пациентите ? Да не работи с прасета та да чака от тях пари да вземе !
Ще ме извинявате, хич не я знам тая Симеонова, ама Славчев като не взима пари колко минути казахте , че му в прегледа ? 5 минути, а колко чакате пред кабинета, апаратурата му каква е ??? Танев не взима пари за края на Б, защото ще е ражда при него, а дори в АГ лекарите за следене на Б взимат между 30  и 40 лв за ехограф ! Сори , ама дори мълчаливия Яков , не съм седяла по-малко от 15 минути в кабинета му ! Не оспорвам уменията на Славчев въобще, колкото доволни толкова и недеволни !
Капризче , тиии като се гледаш в Майчин дом нали си плати пакета в началото ? Как така те гледат безплатно ???

Моето АГ взима по 40лв за ехограф , като безплатните 2 са единия в началото и единия в края на Б. Бременните жени ги вика рано до обяд за прегледи, докато няма хора.. следобяд се чака факт. Знаех, че ще плащам всеки ехограф, защото касата не ги поема, устройваше ме и се следя при нея,, всеки път на консултация по-малко от 40 минути не съм седяла. Гледа бебето обстойно всеки път, мери и шери всяка кост и обяснява и ни показва кое, какво е !

Ама сякаш не знаете къде се записвате и колко ще плащате !
Всичко си е до съвестта на доктора! И не ми навирайте тези въпросителни

# 159
Именно нищо не казвам , но в майчин дом няма лекар който не приема нормално, така че незнам къде е касапницата

# 160
  • Варна
Капризче, не навирам въпросителни Simple Smile
И все пак си плати пакета в МД ... не ти правят безплатни прегледи , нали ? Grinning
Мама 86, не са думите мои, а на тези в гилдията му Wink
Аз съм с HPV високорисков и моето АГ иска в 30гс да пуснем генотипиране, за да има основание да ме прати за секцио. Чакаме момиче и при естествено раждане ще й го прехвърля 100 % .
Та обясних на Яков, че поради риска от преждевременно раждане сигурно ще се насоча към АГ за раждането и избора на лекар, ама сега в моята ситуация с късата шийка не искам да ме бъркат излишно за изследвания за генотипиране и тн.. и той човека седи и ме гледа и ми вика " абе ти ако искаш секцио ще си измислиш 101 причина и без да си пускаш генотипиране за HPV " Grinning Grinning 
 Значиии , аз съм доволна на такива като Танев дето правят секцио и не те убеждават за нормално, а относно касапството в МД и аз мисля, че там отиват мами да раждат секцио , заради условията и това, че масово го практикуват, както и анестизиолозите им правят спинални упойки не от миналата година, както е в АГ.

# 161
За това има болници и болници, лекари и лекари и всеки има право да избере най-доброто за себе си. Никой, никого не кара да ходи при определен доктор и т.н. и мисля да не участвам вече в този безсмислен разговор, "Кое е първото кокошката или яйцето?" Можем да си говорим още сто страници и всеки следващ коментар ще бъде в същия дух. Хубава вечер на всички Simple Smile
ПП: Много ми е странно, хем знаят, че не поема естествено раждане, хем го търсят?!? И от него не чуват нищо различно и после тука изливат епитети по негов адрес, категоризират го като такъв, или онакъв...Хем ги боли, хем ги сърби...аз ли съм сбъркана, или ?!? И не мога да ги разбера, защо толкова много ги е яд, че един достоен лекар е постигнал толкова много?

# 162
  • Варна
Разбирам, че Танев за теб е твоя човек, но ние повечето тук не сме родили или не сме наясно още кой, какъв е и за това е темата да обсъждаме и всеки сам да си направи избора дали само с четене или ще отиде и на преглед при съответния доктор.

# 163
Момичета, може ли да ми препоръчате доктор за планиране на бременност.. защото обиколих няколко доктора, но нито един освен рутинния преглед не предпие нищо.

# 164
  • Някъде там
Разбирам, че Танев за теб е твоя човек, но ние повечето тук не сме родили или не сме наясно още кой, какъв е и за това е темата да обсъждаме и всеки сам да си направи избора дали само с четене или ще отиде и на преглед при съответния доктор.

Miss V Просто въпросителните ти ми дойдоха в повече! Единствено си платих едни 250 лв., защото е частна болница все пак и не прилича поне на болница и не чакам повече от 5 мин пред кабинета! Плюс това първо ме гледа около 20 мин акушерка и слуша тоновете на бебето, а след това пак около 15 мин ме гледа на ехограф и АГ то ми! Но повече пари не съм давала за нищо! Това им е политиката на болницата и е ок за мен! Аз съм сигурно, че ако АГ то ми беше в държавна болница нямаше да ми вземе и стотинка, както и Славчев не ми вземаше при първата ми бременност! Просто знаех, какво да търся на втора бременност! А иначе и аз живот и здраве се глася за Танев, надявам се да не ми откаже!
А за тази Симеонова не я познавам, но като чета  коментарите за нея си е чиста печелбарка май.!
А за апаратурата няма да коментирам, защото всичко си зависи от доктора! Например Давидкос взема за ФМ 250 лв, което за мен е супер много, а доктор който сигурно е с мн по-добра апаратура от него взема 80 лв

Общи условия

Активация на акаунт