Акушер - гинеколози Варна - 9

• 124 281
  • 847
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
Съгласна съм, била съм пациент на д-р Славчев. Той не вземаше пари за нищо, прегледите са по 5 мин,не говори почти и въпреки това създава адско доверие в пациентките си.
Но съгласи се ,че д-р Славчев преглежда в болница, а Симеонова си е направила кабинет с апаратура, която сигурно изплаща и си е в правото да иска пари, при условие,че ЗК е решила да поема 2 прегледа. То и затова при нея няма много пациентки, спазват се часовете, добра е апаратурата и е чисто в кабинета. 
Това пък не мога да го разбера Joy Имала кабинет и трябвало да изплаща и затова вземала пари! Аз се следя в МД по ЗК и там също не ми вземат пари за ехограф, а ме гледат всеки път на ехограф!

# 136
  • Варна
Има ли бременни, които се следят по ЗК в медицинския център на АГ-то , по - скоро при др. Г. Георгиев ?
По колко видеозона се полагат и при него ли 2 или гледа всеки месец?
Също така видях, че имат някакви пакети по ЗК знаете ли какви са? Какво включват?

# 137
Скрит текст:
Съгласна съм, била съм пациент на д-р Славчев. Той не вземаше пари за нищо, прегледите са по 5 мин,не говори почти и въпреки това създава адско доверие в пациентките си.
Но съгласи се ,че д-р Славчев преглежда в болница, а Симеонова си е направила кабинет с апаратура, която сигурно изплаща и си е в правото да иска пари, при условие,че ЗК е решила да поема 2 прегледа. То и затова при нея няма много пациентки, спазват се часовете, добра е апаратурата и е чисто в кабинета. 
Това пък не мога да го разбера Joy Имала кабинет и трябвало да изплаща и затова вземала пари! Аз се следя в МД по ЗК и там също не ми вземат пари за ехограф, а ме гледат всеки път на ехограф!
Нищо лошо, нека взима пари, но да има нещо насреща...а то, кисели физиономии, бързане и мълчанието на агнетата.

# 138
  • Варна
Съгласна съм, че кабинета и апаратурата струват пари, но аз останах с впечатлението че се опитва да си избие парите на всяка цена от пациентките си. Лошо няма, споделям само. Други лекари също извън болница, пак вземат пари за ехограф, но не на всяко ходене. Всичко което казвам е само, който се интересува да добие представа какво предстои.
Танев например ме преглежда в 8ми и 9ти месец, сигурно всяка седмица +тонове+ подробен разговор+ добро настроение...не ми е взел нито лев.
Именно, затова казвам,че съм със смесени чувства, защото примерно за моята бременност се предполага,че трябва да ме вика по-често накрая, въпреки че не е израждащ лекар, и това се предвижда от ЗК доколкото ми е известно, но тя не го прави.

# 139
  • Варна
Има ли бременни, които се следят по ЗК в медицинския център на АГ-то , по - скоро при др. Г. Георгиев ?
Също така видях, че имат някакви пакети по ЗК знаете ли какви са? Какво включват?
Аз бях там при него само че преди две години, два прегледа по зк и ако искаш всяка седмица може да ходиш ама 35лв плащаш всеки път, май сега са ги вдигнали на 40

# 140
  • Варна
А доволна ли си? Като цяло от следенето му по ЗК ? И той ли води всеки преглед?
Плащала ли си някакви допълнителни пакети или не?

Аз бях там при него само че преди две години, два прегледа по зк и ако искаш всяка седмица може да ходиш ама 35лв плащаш всеки път, май сега са ги вдигнали на 40

# 141
  • Варна
А доволна ли си? Като цяло от следенето му по ЗК ? И той ли води всеки преглед?
Плащала ли си някакви допълнителни пакети или не?

Не съм го посещавала, но разговарях с бъдеща мама, която се следи при него. ЖК се води от акушерката, той само гледа на ехограф и то не в кабинета, където се провежда ЖК, а в основната сграда на АГ. Ако искаш да те гледа повече от 2 пъти по време на бременността, плащаш 40 лв за ехограф. Иначе тонове следят след 5 месец. Това е ,което ми сподели Simple Smile

# 142
  • Варна

Естествено, че като е вложила в апаратура ще си взема парите, за да си ги избие ! Вие в кой свят живеете ????? От къде да ги избие, ако не от пациентите ? Да не работи с прасета та да чака от тях пари да вземе !
Ще ме извинявате, хич не я знам тая Симеонова, ама Славчев като не взима пари колко минути казахте , че му в прегледа ? 5 минути, а колко чакате пред кабинета, апаратурата му каква е ??? Танев не взима пари за края на Б, защото ще е ражда при него, а дори в АГ лекарите за следене на Б взимат между 30  и 40 лв за ехограф ! Сори , ама дори мълчаливия Яков , не съм седяла по-малко от 15 минути в кабинета му ! Не оспорвам уменията на Славчев въобще, колкото доволни толкова и недеволни !
Капризче , тиии като се гледаш в Майчин дом нали си плати пакета в началото ? Как така те гледат безплатно ???

Моето АГ взима по 40лв за ехограф , като безплатните 2 са единия в началото и единия в края на Б. Бременните жени ги вика рано до обяд за прегледи, докато няма хора.. следобяд се чака факт. Знаех, че ще плащам всеки ехограф, защото касата не ги поема, устройваше ме и се следя при нея,, всеки път на консултация по-малко от 40 минути не съм седяла. Гледа бебето обстойно всеки път, мери и шери всяка кост и обяснява и ни показва кое, какво е !

Ама сякаш не знаете къде се записвате и колко ще плащате !

# 143
Скрит текст:

Естествено, че като е вложила в апаратура ще си взема парите, за да си ги избие ! Вие в кой свят живеете ????? От къде да ги избие, ако не от пациентите ? Да не работи с прасета та да чака от тях пари да вземе !
Ще ме извинявате, хич не я знам тая Симеонова, ама Славчев като не взима пари колко минути казахте , че му в прегледа ? 5 минути, а колко чакате пред кабинета, апаратурата му каква е ??? Танев не взима пари за края на Б, защото ще е ражда при него, а дори в АГ лекарите за следене на Б взимат между 30  и 40 лв за ехограф ! Сори , ама дори мълчаливия Яков , не съм седяла по-малко от 15 минути в кабинета му ! Не оспорвам уменията на Славчев въобще, колкото доволни толкова и недеволни !
Капризче , тиии като се гледаш в Майчин дом нали си плати пакета в началото ? Как така те гледат безплатно ???

Моето АГ взима по 40лв за ехограф , като безплатните 2 са единия в началото и единия в края на Б. Бременните жени ги вика рано до обяд за прегледи, докато няма хора.. следобяд се чака факт. Знаех, че ще плащам всеки ехограф, защото касата не ги поема, устройваше ме и се следя при нея,, всеки път на консултация по-малко от 40 минути не съм седяла. Гледа бебето обстойно всеки път, мери и шери всяка кост и обяснява и ни показва кое, какво е !

Ама сякаш не знаете къде се записвате и колко ще плащате !
Признавам не знаех. Записах се и след това ми протече проследяване на бременността, пък и че 1 и 2 ма са доволни, не означава че и аз ще остана доволна. Не бях чела какво включва майчино здравеопазване, разчитах на отговорността на лекаря. Моя грешка.
Симеонова се държеше добре до момента в който ми трябваше направление и болничен. Отказа ми и двете.Прегледите си бяха по средно 7-10 минути максимум. За 9 месеца не видях нито един касов бон, не че е нещо странно...или са ми трябвали.

Пък че Танев не взимал пари защото ще ражда при него... ooooh!Не взима пари защото е ЧОВЕЧЕН и не е алчен тип, както повечето лекарчета, които си купили ехограф и гледат да го избият сега и веднага!
Георгиев доколкото знам също не взима на всеки преглед пари под масата, следи си пациентките и доволните са огромен брой...говори се, че ще се мести в София, и след пенсионирането на Танев...господ да им е на помощ на раждащите във Варна.

Относно Славчев, не съм му пациентка не защото не исках, а защото записването при него отнема време, а с проблема който имах, не можех да чакам...Всички които познавам, родиха при него и са супер доволни, от всичко.

# 144
  • Варна
Miss_V , дай по-спокойно с тона Simple Smile Не е здравословно! Просто дискутираме при кой лекар как се процедира и както вече споменахме всеки си решава кое е приоритетно за него като пациент и кое не.

# 145
Абсолютно съгласна съм с коментара на Лъки Simple Smile

# 146
  • Варна
lady_mel, бързо го написах и не прецених, че може да изглежда малко с тон Grinning
Лъки, и аз за Танев се ослушвам, въпреки, че познавам жени , които не биха му връчили бялата лястовица.. (за колегите му да не споменавам какво им е мнението за "касапа Танев" )
Георгиев доколкото знам взима за преглед с ехограф като се следиш при него Wink
Аз познавам жени, които се следят при моето АГ и не всеки път им взимала пари за ехограф... явно на симпатии Grinning ама какво да се направи , плащам всеки път и за болничен по 30 лв също си цакам. Ама нали съм си рискова бремменна...
Славчев наистина е добър и сестра ми ражда преди 3 години при него и е супер доволна, а миналата седмица лежах в МД с една жена, която се следи при въпросната Симеонова и ходи и при Славчев и също е много доволна.
Изключвам момента, че Славчев имал издънка с родилка и сега го съдят.
То и в Майчин дом имат издънки, а за АГ не искате да знаете.. Лъки оттърва се ти вече Wink  

Аз като избирам даден лекар се информирам за него предварително, но няма как всички да са такива като мене разбирам това.
Сори, дано не съм засегнала никой с моето по-рязко мнение Wink  

# 147

Лъки, и аз за Танев се ослушвам, въпреки, че познавам жени , които не биха му връчили бялата лястовица.. (за колегите му да не споменавам какво им е мнението за "касапа Танев" )

Довечера в господарите му я връчват лястовицата за 2017та.
Не ги знам кои са тези жени, всички които познавам са във възторг от отношението му, като лекар и като човек.
Касап, защо? Защото не поема естествено раждане ли? Аз си бях за секцио от рано, и после с двойно увита пъпна връв шанс за нормално нямаше.
За колегите на Танев ще кажа само, че докторчето което ме прие (беше неделя) изкара бебето с 1 кг повече, а аз не знам в коя седмица съм, и не си знам термина... hahaha Иначе говореше лаконично за доктора ми.

Лъки оттърва се ти вече Wink  

Нищо подобно...с раждането се започват грижите, в корема е най лесно. Wink

# 148
  • Варна
Касап, защо? Защото не поема естествено раждане ли?
Най-вероятно Rolling Eyes
За неприятностите около д-р Славчев не бях чула, съжалявам и за двете страни Tired

# 149
Касап, защо? Защото не поема естествено раждане ли?
Най-вероятно Rolling Eyes
По добре е да си каже не поема нормално, отколкото да извади от 9 кладенеца вода за да среже.

Общи условия

Активация на акаунт