Акушер - гинеколози Варна - 9

• 124 244
  • 847
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Това е от скоро нали?
Понеже с предната ми бременност той НЕ работеше по ЗК.. и трябваше да се запиша на друго място където да ми водят картона и изследванията... при него ходех само на частно всеки месец .

Щом вече работи по ЗК, къде са прегледите?

Може и да е от скоро, не знам - прегледите по ЖК са в медицинския център вдясно от основната сграда на АГ (ниската сграда), а като имате по график ехограф, ви пращат при доктора в основната сграда - д-ра преглежда на 1вия етаж, мисля, че в спешния кабинет, който се води.

# 121
Здравейте,
Моля за мнение за  д-р Венета Илиева, имам записан част.

# 122
  • Варна
Здравейте,
Моля за мнение за  д-р Венета Илиева, имам записан част.
Аз лично не я препоръчвам! Бях й пациентка преди няколко години- часовете не се спазват особено, влизала съм на преглед в петък в 19,30 ч, при записан час за 17,30ч. Лекува предимно с антибиотици и след като искаше да ми прави кюретаж, без да е нужен, потърсих втори мнение и приключих с нея. Не казвам, че е лош лекар, но съм сигурна,че има и по-добри от нея,макар да не съм ги открила още. Като цяло не препоръчвам нито един гинеколог от Сити Клиник, била съм при всички. А най-ужасната ми случка беше, когато Илиева и Кирчева спореха и не можаха да ми поставят диагноза (тъй като вагиналния ехограф се намира в кабинета на Кирчева). Това вече ме отказа тотално от тази клиника и гинеколозите там!

# 123
Аз мога да ви препоръчам д-р Ангелина Симеонова, мисля че тя е страхотна ходих при нея при първата бременноста сега ходя и при втората. Била съм при нея и на профилактични прегледи цитонамазка, бързо може да се запише час при нея за следващата седмица. Спазва си записаните часове и не се чака.Смятам че  е много внимателна, не говори много но обръща внимание на всичко. При първата бременност ми даде много добри съвети относно хранителния режим който трябва да спазвам и предотвратихме преекламсия, спадна и кръвното налягане. Сега по същия начин всичко видя на време. Препоръчвам я с двете ръце! Дано да има повече такива лекари!

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 10:01 от Domis

# 124
Аз мога да ви препоръчам д-р Ангелина Симеонова, мисля че тя е страхотна ходих при нея при първата бременноста сега ходя и при втората. Била съм при нея и на профилактични прегледи цитонамазка, бързо може да се запише час при нея за следващата седмица. Спазва си записаните часове и не се чака.Смятам че  е много внимателна, не говори много но обръща внимание на всичко. При първата бременност ми даде много добри съвети относно хранителния режим който трябва да спазвам и предотвратихме преекламсия, спадна и кръвното налягане. Сега по същия начин всичко видя на време. Препоръчвам я с двете ръце! Дано да има повече такива лекари!
Аз не споделям изцяло това  мнение.
Попретупва, не обяснява, не пуска всички изследвания ако не си ги поискаш, взима такса от бременни, всеки ехографски преглед е 30 лв, а знаем че през бременността са нужни много повече отколкото касата поема. Не насочва за БХС и ФМ, не обяснява какво са и защо са нужни, очаква се ние да знаем всичко...добре че има интернет и човек може да се информира. Не дава болнични, за направление от специалист праща при ЛЛ. Иначе да, мила е, спазва часовете, не се чака много.
Аз бях доволна до един момент, но като дръпнем чертата друга бременност не бих следила при нея.

# 125
Аз също не съм доволна от Симеонова. Бях се спряла на нея за следене на бременност, но още в началото ми постави грешна диагноза и ме наплаши. Не ми обясни нищо, но ми изписа лекарства.. След второ и трето мнение се оказа, че няма място за притеснения и я смених.

# 126
Да добавя за Симеонова, никога не ми издадоха касов бон, а съм и оставила няколко стотин лева, знам че потребителя трябва да си го изисква, но когато бебето ти е по важно, и искаш да разбереш колкото се може повече, а следващата пациента с час е отвън, не може да им върша работата. Изредиха се няколко различни сестри, които хабер си нямат от гинекология.
Положителното е, че винаги има калцуни, чисто е, кабинета е нов и приятен...ако това е от значение. Peace

# 127
  • Варна
Аз днес бях при нея - дадоха ми касов бон, без да си го искам. Не съм бременна, но правим опити и имам хормонални проблеми. От три-четири месеца съм при нея и вече има напредък /какъвто не постигнах повече от 2г. при други лекари/. Така, че за сега съм ок.
От мненията тук съм останала с впечатлението, че е много добър диагностик и репродуктивен специалист, но не се препоръчва много за следене на бременност.

# 128
И аз съм недоволна от д-р Ангелина Симеонова, за съжаление, защото отидох така обнадеждена, след всички суперлативи, които бях чела и чувала за нея. Бях там точно за часа и чаках 20 минути да се насмеят и наговорят със сестрата и пациентката, като здравословното и състояние изобщо не беше темата им на разговор. След като влязох, видях видимо недоволното и намусено изражение на докторката, което така и не се промени през целия преглед.Това и отношение ми беше достатъчно, за да не отида повече, а и не видя полип, който четирима гинеколози видяха.

# 129
Относно болничните, аз съм в 6-тия месец и мога да кажа че ми предложи да ми даде без да я питам на последната консултация. Насочи ме към БХС, и при първата бременност и сега, когато имаше определени съмнения ме насочи към ФМ, самата тя ми казвала че на ФМ изпраща когато има определени съмнения, като за второ мнение, защото тя сама разглежда органите на бебето. За свое успокоение естествено може да се отиде на ФМ дори и да няма причини за притеснение.

# 130
  • Варна
Аз също съм със смесени чувства относно д-р Симеонова, вече съм на финалната права, но се чудя след раждането дали да оставам при нея или да си търся друг гинеколог. И аз се дразня,че плащам всеки път по 30 лв, защото имам приятелки ,които ходят на частно на ЖК и плащат по толкова, а аз уж се следя по ЗК, но пък вината не е нейна. ЗК поема 2 прегледа и бременната си решава иска или не иска всеки път да я гледат на ехограф, съответно и да заплаща за тази услуга.
Мен ме е насочвала към специалист, когато се е налагало, но пък се водя рискова бременност, а изобщо не зачестиха прегледите накрая, което малко ме учудва. Веднъж ми се случи да ми каже,че дадено изследване го няма по ЗК ,а ЛЛ после ми даде направление,защото бях сигурна,че го има по ЗК.
Някак ми е стерилна в отношението си и не мога да я почувствам все още, въпреки че ходя от година при нея.
Както повечето лекари си има плюсове и минуси, важното е какво е приоритетно за теб като пациент.

# 131
Аз също съм със смесени чувства относно д-р Симеонова, вече съм на финалната права, но се чудя след раждането дали да оставам при нея или да си търся друг гинеколог. И аз се дразня,че плащам всеки път по 30 лв, защото имам приятелки ,които ходят на частно на ЖК и плащат по толкова, а аз уж се следя по ЗК, но пък вината не е нейна.
Скрит текст:
ЗК поема 2 прегледа и бременната си решава иска или не иска всеки път да я гледат на ехограф, съответно и да заплаща за тази услуга.
Мен ме е насочвала към специалист, когато се е налагало, но пък се водя рискова бременност, а изобщо не зачестиха прегледите накрая, което малко ме учудва. Веднъж ми се случи да ми каже,че дадено изследване го няма по ЗК ,а ЛЛ после ми даде направление,защото бях сигурна,че го има по ЗК.
Някак ми е стерилна в отношението си и не мога да я почувствам все още, въпреки че ходя от година при нея.
Както повечето лекари си има плюсове и минуси, важното е какво е приоритетно за теб като пациент.
Така е, но има лекари които следят по ЗК и не взимат на всеки ехограф пари...Славчев до колкото знам не взима и стотинка, а гледа всеки път, така че зависи какъв човек си.
Симеонова е много на настроения, имало е случаи в които е много топла и дружелюбна и други (примерно в неделя след обяд) когато е била намусена и с ченгел и вадех думите.

# 132
  • Варна
Съгласна съм, била съм пациент на д-р Славчев. Той не вземаше пари за нищо, прегледите са по 5 мин,не говори почти и въпреки това създава адско доверие в пациентките си.
Но съгласи се ,че д-р Славчев преглежда в болница, а Симеонова си е направила кабинет с апаратура, която сигурно изплаща и си е в правото да иска пари, при условие,че ЗК е решила да поема 2 прегледа. То и затова при нея няма много пациентки, спазват се часовете, добра е апаратурата и е чисто в кабинета. 

# 133
Симеонова сигурно още ме чака някой си четвъртък да отида да си подам документите за фонда, защото съм с ЛУФ и не мога да забременея нормално. Е, забременях 2 месеца след като я смених Grinning Та толкова добър диагностик е!

# 134
Съгласна съм, била съм пациент на д-р Славчев. Той не вземаше пари за нищо, прегледите са по 5 мин,не говори почти и въпреки това създава адско доверие в пациентките си.
Но съгласи се ,че д-р Славчев преглежда в болница, а Симеонова си е направила кабинет с апаратура, която сигурно изплаща и си е в правото да иска пари, при условие,че ЗК е решила да поема 2 прегледа. То и затова при нея няма много пациентки, спазват се часовете, добра е апаратурата и е чисто в кабинета. 
Съгласна съм, че кабинета и апаратурата струват пари, но аз останах с впечатлението че се опитва да си избие парите на всяка цена от пациентките си. Лошо няма, споделям само. Други лекари също извън болница, пак вземат пари за ехограф, но не на всяко ходене. Всичко което казвам е само, който се интересува да добие представа какво предстои.
Танев например ме преглежда в 8ми и 9ти месец, сигурно всяка седмица +тонове+ подробен разговор+ добро настроение...не ми е взел нито лев.

Общи условия

Активация на акаунт