Акушер - гинеколози Варна - 9

• 125 897
  • 847
  •   1
Отговори
# 585
  • In transit
Здравейте, моля препоръчайте ми добър АГ диагностик във Варна. От март месец съм с извънменструално кървене, което започва от 21 ден на мц и така до 28 ден когато ми идва. Ходих при д-р Бочева изписа ми Дуфастон(не помогна). След това ходих при д-р Германов. Той имаше съмнения за полип но все пак реши да опита с медикаменти първо и пих примолут нор 3 месеца (през това време нямах кървене беше ОК) Ноо след това пак старата песен. Пак бях при него преди 2 седмици каза да меря ову и ако има да си правя опитите за бебе, като забременея щяло да изчезне кървенето. И така и направих правих опити ТоЗи месец и на 20 ден от мц пак ми зацапа на 22 вече беше като кръвоизлив 😞. Правих и хормонални изследвания на моя глава и бях на ендокринолог миналата седмица каза че са Ок .
Колкото повече чета-толкова повече се обърквам. Моля за съвет за добър диагностик във Варна.
Аз пък ти препоръчвам да отидеш в Плевен при др Горчев само за там знам, че са най-добрите гинеколози
Добри са онкогинеколозите и техника, с която работят.

# 586
Можете ли да ми препоръчате добър гинеколог, който да работи в събота?

# 587
  • Варна
Здравейте! Бихте ли споделили мнение за др. Мирчева от АГ? Някой следи ли бременноста си при нея?  Благодаря предварително! Simple Smile

От 28гс започна да проследява моята бременност.
При нея родих с планово секцио и малкото ми зайче ще стане след седмица на 5 месеца !
 Само положителни думи мога да кажа за нея Simple Smile

# 588
  • Варна
maria_vv , аз също съм доволна от онкогинеколозите в Плевен ! След като ме оперираха и се прибрах във Варна следенето на състоянието ми вече две години се следи от д-р Красимира Желязкова, така че и за нея мога положителни  думи да кажа !

# 589
Ей хора озтръпнах, смятате че работата е за онколог ли?

# 590
Здравейте! Да препоръчате добър гинеколог за цитоснамаска и проблеми с бялото течение за град Варна?

# 591
  • In transit
не, за добър гинеколог. И аз ти препоръчвам д-р Желязкова. Имам и пълно доверие.

# 592
Благодаря ви! Вчера сутринта ходих, но е отпуска. Следващия понеделник ще и се обадя за час.

# 593
  • Варна

Върнах да ти прочета питанката Simple Smile
Не си за онкогинеколог , но видях , че се коментира и викам да споделя и аз добри отзиви Simple Smile
Обади се на регистратурата и си запиши час за Желязкова. Нали звъня на тази Желязкова, която е в клиниката на Петинка Цветкова ?

# 594
Да, вчера сутринта направо отидох до там да нахалстват да ме види, но е отпуска. Ще я потърся другата седмица.
Благодаря !

# 595
Здравейте! Бихте ли споделили мнение за др. Мирчева от АГ? Някой следи ли бременноста си при нея?  Благодаря предварително! Simple Smile
Не съм се следила при нея, но ако имам второ ще я избера.
Беше втори оператор на секциото ми.

# 596
Бочева пък от кога не води ЖК ?? Странно !
А Бочева къде преглежда и доволни ли сте от нея. Бях чела добри отзиви за нея, но бяха доста стари

Нямам идея за Германов , но щом си при Кузманова тя няма ли да те изражда в АГ с него ? Аз като лежах там имаше момиче, която се следяла при нея и накрая тя и Германов й правиха секциото.

# 597
Някоя от вас раждала при д-р Мария Ангелова? Ще се радвам на мнение
Аз раждах, но имах доста проблеми с бебето.

# 598
Може ли някой да ми препоръча добър АГ специалист за проблем като смъкване на влагалище ( не е диагностицирано, но да не се мотая от лекар на лекар).
Явор Корновски

# 599
Някоя от вас раждала при д-р Мария Ангелова? Ще се радвам на мнение
Аз раждах, но имах доста проблеми с бебето.

Може ли малко повече подробности ? Нормално ли раждахте о и секцио?Какви проблеми имахте и на каквосе дължаха?Благодаря Blush

Общи условия

Активация на акаунт