Акушер - гинеколози Варна - 9

• 125 937
  • 847
  •   3
Отговори
# 570
  • Варна
Офф, предпочитам всеки път да гледа на ехограф. Знам, че има такива. За  доктор Бочева съм чела, но не записва нови.

Д-р Славчев гледа всеки път на ехограф и работи по ЗК. Много е натоварен, обаче. Не съм чувала да връща пациентки, но често се чака по час и повече пред кабинета дори и с час.

# 571
Аз платих 570лв, моята аг не работи със здравната каса.
За доплащането по здравна е около 350(?не знам точно) но ако звъннеш на рецепцията ще ти обяснят подробно и за прегледите.
На мен ми се е случвало акушерката да каже че за другия път няма нужда от ехограф, но д-р пък иска всеки месец да минавам и при нея, а ако си запишеш извънреден час също няма да те върне, имат и денонощен неотложен кабинет.
Прегледите там също са безплатни, т.е.влизат в пакета.

# 572
Здравейте на всички. Акушер гинеколожката ми се пенсионира и трябва да си избера нов за женска консултация. Трябва ми да е задължително по здравна каса и да няма проблем с болничните понеже моя изтича на 14.12 и трябва да се продължи. Моля за предложения за такива които и израждат понеже съм вече в 6 месец и поне като ще търся лекар да търся. Благодаря Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 13:57 от yoanna_d

# 573
Д-р Елена Димитрова от МЦ Еквита ще препоръчам за пореден път. Изключителен професионалист и за разлика от "пакетите" на печалбарите, тя работи по ЗК. Всеки път съм минавала и на видеозон без да ме таксува. Много исках да родя при нея, но по стечение на обстоятелствата се наложи планово секцио и родих в АГ при д-р Георгиев. Но за нормално раждане твърдо бих избрала нея.
Здравейте на всички. Акушер гинеколожката ми се пенсионира и трябва да си избера нов за женска консултация. Трябва ми да е задължително по здравна каса и да няма проблем с болничните понеже моя изтича на 14.12 и трябва да се продължи. Моля за предложения за такива които и израждат понеже съм вече в 6 месец и поне като ще търся лекар да търся. Благодаря Simple Smile

# 574
Д-р Елена Димитрова от МЦ Еквита ще препоръчам за пореден път. Изключителен професионалист и за разлика от "пакетите" на печалбарите, тя работи по ЗК. Всеки път съм минавала и на видеозон без да ме таксува. Много исках да родя при нея, но по стечение на обстоятелствата се наложи планово секцио и родих в АГ при д-р Георгиев. Но за нормално раждане твърдо бих избрала нея.
Плащат ли се болничните при нея или взима ли други някакви допълнителни такси за женска консултация? Прегледите както трябва ли ги прави имам предвид да мери тегло, височина, плацента да гледа на видеозон и всичко както си му е по реда.  Също така къде изражда?

# 575
Раждане в окръжна. Пълни и качествени прегледи. Аз лично след горчив опит с Христова в Санита и Крумовски, направо не можех да повярвам, че ще открия лекар, който се интересува от бебето, а не от портфейла ми.

# 576
Здравейте, моля препоръчайте ми добър АГ диагностик във Варна. От март месец съм с извънменструално кървене, което започва от 21 ден на мц и така до 28 ден когато ми идва. Ходих при д-р Бочева изписа ми Дуфастон(не помогна). След това ходих при д-р Германов. Той имаше съмнения за полип но все пак реши да опита с медикаменти първо и пих примолут нор 3 месеца (през това време нямах кървене беше ОК) Ноо след това пак старата песен. Пак бях при него преди 2 седмици каза да меря ову и ако има да си правя опитите за бебе, като забременея щяло да изчезне кървенето. И така и направих правих опити ТоЗи месец и на 20 ден от мц пак ми зацапа на 22 вече беше като кръвоизлив 😞. Правих и хормонални изследвания на моя глава и бях на ендокринолог миналата седмица каза че са Ок .
Колкото повече чета-толкова повече се обърквам. Моля за съвет за добър диагностик във Варна.

# 577
Скрит текст:
Здравейте, моля препоръчайте ми добър АГ диагностик във Варна. От март месец съм с извънменструално кървене, което започва от 21 ден на мц и така до 28 ден когато ми идва. Ходих при д-р Бочева изписа ми Дуфастон(не помогна). След това ходих при д-р Германов. Той имаше съмнения за полип но все пак реши да опита с медикаменти първо и пих примолут нор 3 месеца (през това време нямах кървене беше ОК) Ноо след това пак старата песен. Пак бях при него преди 2 седмици каза да меря ову и ако има да си правя опитите за бебе, като забременея щяло да изчезне кървенето. И така и направих правих опити ТоЗи месец и на 20 ден от мц пак ми зацапа на 22 вече беше като кръвоизлив 😞. Правих и хормонални изследвания на моя глава и бях на ендокринолог миналата седмица каза че са Ок .
Колкото повече чета-толкова повече се обърквам. Моля за съвет за добър диагностик във Варна.
Бих ти препоръчала с две ръце д-р Красимира Желязкова. Преди време, след голямо ходене по мъките за проблем, който дори не мога да нарека сериозен, единствено тя ми обърна внимание и ми назначи правилни изследвания и адекватно лечение. Други лекари ме лекуваха на сляпо, без дори да ми пуснат изследвания или да ме прегледат на видеозон. Включително и д-р Бочева, която толкова несериозно се отнесе, влачи ме месеци наред, даже не гледаше какво ми е изписвала и наизуст ми изписваше повторно същите лекарства и накрая след като ми изписа всичко възможно от аптеката, вдигна ръце и ми каза, че едва ли не, това е положението и няма какво да направи повече. Не искам дори да се сещам за нея! Вече 3 години си ходя редовно при д-р Желязкова и се доверявам напълно на преценката й, досега не ме е подвеждала.

# 578
Благодаря много, а може ли тел за контакт? има ли вариант да ме види утре или се чака много за час?

# 579
По- добре отиди в София , аз от нея не съм доволна .

# 580
При кого в София препоръчвате да Ида?

# 581
В Токуда ,мисля ,4е ще ви помогнат в АГ.

# 582
Здравейте! Бихте ли споделили мнение за др. Мирчева от АГ? Някой следи ли бременноста си при нея?  Благодаря предварително! Simple Smile

# 583
  • Някъде там
Здравейте! Бихте ли споделили мнение за др. Мирчева от АГ? Някой следи ли бременноста си при нея?  Благодаря предварително! Simple Smile
Само положителни отзиви има за нея.

# 584
  • Някъде там
Аз пък ти препоръчвам да отидеш в Плевен при др Горчев само за там знам, че са най-добрите гинеколози

Общи условия

Активация на акаунт