Акушер - гинеколози Варна - 9

• 125 816
  • 847
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Неприятна ситуация Sad
На мен ми прави кюртажа д-р Елис Исмаил в Окръжна болница . Изключително доволна останах и веднага се възстанових.

Моята гинеколожка е д-р Красимира Желязкова и от нея също съм много доволна Simple Smile

Може да споделите и при кои лекари сте посещавали, за да не се повтаряме.

# 661
Гергана Ичеренска 619814, моят АГ е проф. Явор Корновски, за мен няма по-добър специалист от него във Варна (изразявам лично мнение за тези, които евентуално ще побързат да ме нападнат и/или оборят) - ул. Андрей Сахаров № 27, тел. за записване 0882-040-451. Пожелавам Ви бързо подобрение.

# 662
Неприятна ситуация Sad
На мен ми прави кюртажа д-р Елис Исмаил в Окръжна болница . Изключително доволна останах и веднага се възстанових.

Моята гинеколожка е д-р Красимира Желязкова и от нея също съм много доволна Simple Smile

Може да споделите и при кои лекари сте посещавали, за да не се повтаряме.

Благодаря за споделеното мнение,
не се повтаряте, поне за сега Wink

Докторите, при които бях са Д-р Марков, Д-р Делчев, Д-р Желева и Д-р Фортунов,
това са Гинеколозите, които са ме преглеждали и са ми провеждали лечение.

В никакъв случай не искам да кажа лоши неща за тях, напротив,
всеки един от тях ми е препоръчан и смятам, че са добри специалисти.

Помогнаха ми, държаха се изключително добре с мен, обясняваха ми, каквото и да съм ги попитала,
казаха, че ще е нужно доста време да се възстановя,
тъй като бременността ми беше напреднала.
Смятам, че съм била в добри и сигурни ръце.

Мина достатъчно време, искам и друго мнение,
Да съм сигурна, че всичко ми е наред и че съм се възстановила напълно, защото вече е време да си имаме бебче. Simple Smile

# 663
Мисля, че и д-р Марио Давидков би обърнал внимание на проблема Ви, но ид-р Александров, както са Ви посъветвали по-горе Simple Smile

# 664
Добър гинеколог за поликистозни яйчници и завишен ЛХ??

# 665
  • Varna
Някоя ходила ли е на ЖК при д-р Славчев? Доволни ли сте?

# 666
Вале, препоръчвам ти Желязкова, преглежда на три места и прави ФМ.
Наскоро 2 приятелки ми се оплакаха от Славчев, едната роди преди 3 месеца, другата преди 1г, т.е. мнението е от скоро.

# 667
Наскоро 2 приятелки ми се оплакаха от Славчев, едната роди преди 3 месеца, другата преди 1г, т.е. мнението е от скоро.
От какво точно?, аз се канех да ходя на преглед при него за консулт за АГ проблеми. май ще се откажа.
Била съм при него на преглед преди време, много накратко бе прегледът, за няколко минутки. Много пациентки имаше, може и затова.

# 668
Едната беше афектирана и не каза много, като я питах за него  отговора беше - Абсурд!
Другата каза, че не е обръщал особено внимание, винаги има много пациентки и не би го препоръчала на някого

# 669
  • In transit
Кое е третото място? Аз знам само за двата кабинета на Цветкова.

# 670
В двата МЦ центъра на Петинка Цветкова и в МЦ Марешки , където прави ФМ

# 671
  • Varna
Много благодаря.,момичета.

# 672
Гергана Ичеренска 619814, видях, че вече са ви го препоръчали, но и аз съм за д-р Боян Георгиев от Майчин дом. За мен е страхотен лекар. Благодарение на него имам живо и здраво детенце, след доста проблеми.

# 673
Аз бях при Славчев на ЖК и съм доволна. Вярно е, че страшно много хора има, и при мен не е имало повече от 5 минутен преглед просто защото всичко е било наред, но имаше момичета, които седяха и по 15мин.  така, че не мисля че претупва, по-скоро преценява за какво сте, как сте вие и бебето и така. Винаги е отговарял дори на най-тъпите ми въпроси и въпреки че не раждах за съжаление при него ми обясни най-подробно какво да правя и ме насочи към колега

# 674
  • Варна
Някоя ходила ли е на ЖК при д-р Славчев? Доволни ли сте?

Аз следих двете си бременности и родих двете си деца при д-р Славчев. Ако искате дълги прегледи, пространни разговори и "непоискани" обяснения, потърсете друг лекар. Д-р Славчев е доста лаконичен и ако няма какво да се обсъди, т.е. всичко е наред, прегледите наистина са за по няколко минути. Затова пък гледа на ехограф всеки път и не взема нито стотинка. Когато и да съм имала въпроси, винаги ми е обяснявал. Няколко ситуации ми показаха, че дори да не обсъждаме подробно, нещата, които му казвам, са взети под внимание, така че като цяло бях спокойна под негово наблюдение. Нещото, което не ми допада е голямото чакане пред кабинета, макар че напоследък се опитват да сложат ред и там и вадеха списък с реално записаните часове. Другото е, че за административната част се минава през друг кабинет, където често се налага да се чака още веднъж. И за двете си бременности и раждания не съм плащала нищо друго освен избор на екип.

Общи условия

Активация на акаунт