Акушер - гинеколози Варна - 9

• 125 898
  • 847
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Д-р Кузманова води раждане в АГ, заедно с мъжа си.

# 601
Др Елена Димитрова от Еквита как се държи с пациентите? Не ме разбирайте погрешно, не очаквам да ми направи кафе, просто да не е прекалено серт, че аз съм притеснителна и ще се свия съвсем, ако е по-грубовата. Разбрах, че си гледа всеки път на видеозон. А насочва ли за ФМ? С болничните как е, мръщи ли се, дава ли? Ако искам след 12-13 седмица дали ще е ок?

# 602
Ако искам след 12-13 седмица дали ще е ок?
Вие вече прекалявате. До 12 г.с не се водите бременна, и искате веднага болничен.

# 603
Зададох въпрос, който не предполагаше да изразявате мнение дали прекалявам или не. Не попитах правилно ли е, а може ли. И мнението Ви, не отговаря на въпроса ми! Аз като казах, че съм притеснителна и решихте да нападате ли?

# 604
Зададох въпрос, който не предполагаше да изразявате мнение дали прекалявам или не. Не попитах правилно ли е, а може ли. И мнението Ви, не отговаря на въпроса ми! Аз като казах, че съм притеснителна и решихте да нападате ли?
Не ви нападам, казвам ви че имате нереалистични очаквания от лекаря.
И никой няма да напише в обществен форум, че еди кой си лекар дава фалшиви болнични. Вие искате това, нали?

# 605
Тук сте права, може би такива въпроси са за ЛС.

# 606
Лъки,знаеш,че има много ситуации,които налагат болнични от самото начало на бременността. Аз лично работя във вредна среда и на всички около мен им е ясно,че от първия ден ще спра да работя. Какво означава до 12 г.с. не сте бременна? Вярно,че никой не иска да води от до 10-12г.с.,т.е. по документи не се водим бременни,но това не означава,че нищо няма да ни се случи.  Всеки си преценява възможностите докога може да работи. А на въпроса на момичето за др Димитрова ще кажа,че аз ходих при нея само на един преглед за установяване на сърдечна дейност(така се наложи да ме пратят при нея) и си разменихме точно 3 изречения:"Всичко е наред. След 20-25 дни може да се запишете на жк,където желаете. Ние също водим,издаваме и болнични,ако искате да ползвате." . Това беше преди 5 години,сега не знам дали стоят пак така нещата.

# 607
Лъки,знаеш,че има много ситуации,които налагат болнични от самото начало на бременността. Аз лично работя във вредна среда и на всички около мен им е ясно,че от първия ден ще спра да работя. Какво означава до 12 г.с. не сте бременна?
Ако има повод (реален) ще си ви дадат болничен, без да разпитвате по форуми. Много лекари отказват да дадат фалшив болничен и е тяхно право.
ЖК не се записва по документи преди 12г.с, въпреки че има бременост. Това имах предвид.

# 608
  • Вестерос
Как да не се водиш до 12 г.с. бременна? Що за умозаключение.. Да, не те записват за жк, но хайде да се изказваме като хората...

# 609
Как да не се водиш до 12 г.с. бременна? Що за умозаключение.. Да, не те записват за жк, но хайде да се изказваме като хората...
Да, при АГ се казва има бременност, СЛЕДЕНЕ НА БРЕМЕНОСТ се случва след 12 г.с
По като хората не мога да го напиша.

# 610
Здравейте, мами! Да ми препоръчате добър гинеколог за справяне с бяло течение в град Варна?Благодаря предварително. Не съм бременна. Simple Smile

# 611
Др.Бочева бих препоръчала.

Здравейте, мами! Да ми препоръчате добър гинеколог за справяне с бяло течение в град Варна?Благодаря предварително. Не съм бременна. Simple Smile

# 612
Да, при АГ се казва има бременност, СЛЕДЕНЕ НА БРЕМЕНОСТ се случва след 12 г.с
По като хората не мога да го напиша.
Абсолютно така е. Мен ме приеха в 8г.с в болница защото заради токсикозата бях свалила 10 кг. Не пожелаха да видят снимка от ехото на гинеколога като ми казаха че може и да съм бременна но не се водя за такава. Първо се увериха на ехо че има сак с ембрион и сърдечна дейност. После ме държаха десет дена и ми издадоха болничен до 12 г.с. когато вече бях официално бременна.  Преди това гинеколожката ми каза че независимо че повръщам и съм като парцал не може да ми издаде болничен. По горните причини. Такъв може да ми издаде само ДжиПито и по измислена причина -орз или друго, но също за ограничен срок от време.

# 613
  • ...на безопасно
Момичета, дайте препоръки за специалист, не за бременност.
Кървене извън цикъла + миоматозна матка.
Ще ми се да не е някой касапин.

# 614
Момичета, дайте препоръки за специалист, не за бременност.
Кървене извън цикъла + миоматозна матка.
Ще ми се да не е някой касапин.
Д-р Илиан Иванов в Медикал плюс. Изключителен лекар! Внимателен, обяснява и си разбира от работата.

Общи условия

Активация на акаунт