АЛИВЕДЕРЧИ офЕцЯлен прЪвУписТ - 111

• 71 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Има отношение, причината за неграмотността се корени и у подготовката на учителите им
С абсолютно същия шанс, това същото момиче, можеше да преподава БЕЛ - ама докато се е чудела коя специалност първо да напише, писала математика

# 121
  • София
Цитат
аз се исчерпих вече
Whistling

# 122
Не знам как може да има толкова неграмотни хора. То има сигурно по-грамотни ромчета,ако има няма да се учудя.

# 123
  • София
Цитат
Само да кажа че ви дойде цикъла ногъпдитемного ме болят и имам чувството че нещо рита в мен. А женитеоколо мен казват че имам нервен стомах или мусколи

# 124
  • Испания
Цитат
Софка не е софиянка,а е от Етро поле

# 125
Цитат
Софка не е софиянка,а е от Етро поле
Ей, тази като мен ги разделя Joy

# 126
# 127
За мен името Хриска си е било така правилно изписано. Имах и две съученички с това име.
Случайно обаче ми попаднаха стари материали за избори и там името беше изписано Христка. Познавам дамата, тя е една от двете ми съученички. Като се замисля, май така е правилно, защото името идва от Христо.
Как мислите?

# 128
Без Т
Но не знам какво е мнението на майката 🤔

# 129
  • София
Цитат
Бият ми инжекцй
Борбата между "И" и "Й" явно е била жестока.

# 130
Цитат
Информацията „биологичния ни софтуер ДУШАТА“ както и тялото мусколи кости и всяка клетка имат нужда от енергия както машината от електричество,и тай като те са свързани процесите са двустранни.

# 131
  • София
Цитат
чисто нов акумолатор с 3г гаранцйя ,ново масло и филтри на всякъде
newsm01

# 132
  • София
Има някаква деградация с тъпото "й" - гаранцйя, инжекцй

# 133
Нека има, бре! Като не знаят къде се пише, току го плеснат някъде ....просто така, за престиж!

# 134
  • София
Цитат
заради маничето
озря по бързо

Цитат
във 50 ден
работя с сярна киселина

Общи условия

Активация на акаунт