Пристрастяване към захарта

• 31 931
  • 373
  •   1
Отговори
# 195
И аз съм така. Откакто минах на по-здравословно хранене, пия 4-5 пъти в годината, и то по чаша, максимум две. Повишили са ни се трайно вибрациите явно.

# 196
То и аз пия рядко. Отказах цигарите, на бар не съм ходила от има няма 10 години, шоколада почти отказах, остана ми само винцето и кафето. Тях не ги давам.

# 197
Е, шоколада не го отказвай де. Истинския е полезен. И виното също. Иначе трябва да ти поникне и ореол, освен крила.

# 198
Леле, още малко и ще ни канонизират. И аз не близвам, не пуша, само сладкото и тестенцето са ми голямо изкушение и гледам поне 70 % да ги замествам с бъркочи с подсладител.
Обаче как не съм се сетила, че с 20 км. колело и 10 км. бягане през ден ще мога да си ям колкото си искам бял хляб с Нутела.

# 199
Аа, аз вино си пия Joy и кафе. Тях и аз не си ги давам, както и черния шоколад, но в малки количества, а и все по - често има дни, в които изобщо не ми се яде сладко и не се и сещам за него, което е супер нетипично за мен. Но се радвам де Blush

# 200
Ооо, кафето и аз не давам. Но моето е без захар, чисто и с вкус на валцувана стомана.

# 201
Аз пък кафе не близвам, че ми става лошо. Незнам защо, но изобщо не ми е проблем де, даже се радвам. Черния шоколад ако трябва да го спирам, доста зор ще видя.

# 202
Кафето е единственото нещо, за което мога да кажа, че имам наркоманска зависимост. Пия само едно на ден, но съвършено ми е невъзможно да си представя да съществува ден без да съм пила това кафе.

# 203
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Като споменахте кафето това е другия ми вариант да не се тъпча.Убива ми апетита.Пия го чисто и в промишлени количества.Много обичам. Blush

# 204
А похапвате ли нещо късно вечер?  Аз избягвам ябълки, например, защото ми изчегъртват стомаха и огладнявам като вълк. Ям най-често или нещо дребно като парче сирене или не ям нищо. Знам, че е вредно да се яде след 7, защото храната трудно се преработва, но по-добре нещо малко, отколкото да прегладнееш посред нощ.

# 205
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз не.Нищо.Свикнала съм така.Ако ям после ми става лошо и връщам поръчката.Дори и бременна карах на този режим.

# 206
Кафето и на мен ми убива апетита. След обяд понякога ми се дояжда нещо сладко (май по - скоро защото се сещам, а не че наистина ми се яде толкова) и като пия кафе и ми минава.
Но и аз имам сериозна зависимост към него...

Вечер не ям нищо, но пък и вечерям късно - към 21:00 часа. Просто нямам възможност за по - ранна вечеря. Но пък стана ли веднъж от масата после не ям нищо без значение до кога съм будна.

# 207
И аз години спазвах стриктно хранене до 19-19.30, освен при поводи, но напоследък след ранна вечеря към 22ч ми пристъргва, а не лягам рано, че да заспя и да не обръщам внимание. Затова и похапвам нещо дребно, както писах. Надявам се, че не претоварвам организма си, още повече че закусвам късно.

# 208
  • Canada
Ако съм вечеряла рано и аз хапвам преди да легна, иначе трудно заспивам. На мен цигарите са ми проблем. За кафето не ми пука, мога и без него. Когато откажа цигарите спирам и него веднага. Сладко ми се приисква веднъж в месеца около началото на цикъла, и то нещо домашно по възможност. Шоколадът не ми е слабост, не ме привлича.

# 209
Аз пък кафе не близвам, че ми става лошо. Незнам защо, но изобщо не ми е проблем де, даже се радвам. Черния шоколад ако трябва да го спирам, доста зор ще видя.

И аз съм така,даже 3 в 1,в което не знам има ли изобщо някакво качествено кафе ми действа много зле.
От половин чашка с мляко сутрин,после цял ден се чувствам като с махмурлук,корема ми се разстройва много,почват да ме обливат вълни,да ми се мотае главата,да ми бие сърцето все едно съм тичала 10 км без почивка и за капак получавам паник атаки(то какво да не получа с толкова проблеми от една единствена чашка кафе).
За това не пия и никога не съм и пила преди.А иронията е,че мъжът ми работи във фирма за дистрибуция на кафе и то една от най-добрите марки и е голям ценител на кафето Grinning
Вкъщи се пият промишлени количества,а аз дори не знам как се пуска кафе машината хаха единственото нещо,с което не се разправям...

Общи условия

Активация на акаунт