Секс по часовник?

• 26 776
  • 150
  •   2
Отговори
# 60
Какъв тежък кръст на инициативата? Не сте на по 16, та да чакате единия да поиска, а другия да отказва, че да не си помислят нещо за него.
А пък да оставяте майка ти да гледа детето, защото ви е ден за секс, ми се вижда още по-безумно. Вярно, щом са 20 мин не е болка за умиране, ама все пак....  

# 61
Ама авторке, ми...искай си де!
Всъщност случва ли ти се да ти се иска, или ти е все тая и за това се съгласяваш с такива графици.

Случвало ли се е той пък да си поиска в несъобразено време?

Хем май ви разбирам, хем...не баш Smiley

А не може ли да е един път в седмицата? Защо трябва да е един път на месец?
Айде да се прави график да речем, че е ок, ама не чак толкова разреден.

Скрит текст:
Иначе понякога се случва да си уговорим палава вечер, или сутрин, или следобед ако се чуем по телефона или си пишем. Но не живея заедно с половинката та понякога се иска доразбиране, кога и къде Laughing Sweat   

Всъщност случва ми се от време на време, но да кажем, че не това е основното, заради което пуснах поста си.
Открай време не помня да е искал в несъобразено време (хайде по отпуските, нали няма кой да го гледа на другия ден, че е правил секс...)
Според сладкодумните му обяснения, защото като прави секс после му трябва една седмица да си възстанови напълно концентрацията, острия поглед и т.н. След това предполагам, че не иска веднага пак да си я изгубва, и затова така го разпределя за след още 3 седмици..... Laughing

# 62
За мен мъж да има нужда от секс веднъж в месеца не е нормално.... Просто не е възможно.
Има нещо...
Моя мъж ако го правим само 1 път в седмицата и се почва нон стоп намеци само за секс и т.н. Не се издържа Joy

# 63
Много са забавни постовете ти,наистина Laughing Вярвам,че на теб не ти е никак смешно,но пък добре описваш всичко.
Имах съседи/холандци/,стените на спалните ни бяха долепени и за това знам- всяка петък вечер беше Денят при тях. Не сте единствения случай,макар че за веднъж месечно не бях чувала все още

# 64
Какъв тежък кръст на инициативата? Не сте на по 16, та да чакате единия да поиска, а другия да отказва, че да не си помислят нещо за него.
А пък да оставяте майка ти да гледа детето, защото ви е ден за секс, ми се вижда още по-безумно. Вярно, щом са 20 мин не е болка за умиране, ама все пак....  

Тежкия кръст по-скоро малко иронично го използвах. Просто имах предвид, че не съм някаква прелъстителка, и ми е по-приятно когато той почне пръв.
Да оставяме по друг повод детето при майка ми може, но когато ще правим секс е безумно? Детето до нас ли да стои?........ Rolling Eyes

# 65
Скрит текст:
Ама авторке, ми...искай си де!
Всъщност случва ли ти се да ти се иска, или ти е все тая и за това се съгласяваш с такива графици.

Случвало ли се е той пък да си поиска в несъобразено време?

Хем май ви разбирам, хем...не баш Smiley

А не може ли да е един път в седмицата? Защо трябва да е един път на месец?
Айде да се прави график да речем, че е ок, ама не чак толкова разреден.

Скрит текст:
Иначе понякога се случва да си уговорим палава вечер, или сутрин, или следобед ако се чуем по телефона или си пишем. Но не живея заедно с половинката та понякога се иска доразбиране, кога и къде Laughing Sweat   

Всъщност случва ми се от време на време, но да кажем, че не това е основното, заради което пуснах поста си.
Открай време не помня да е искал в несъобразено време (хайде по отпуските, нали няма кой да го гледа на другия ден, че е правил секс...)
Според сладкодумните му обяснения, защото като прави секс после му трябва една седмица да си възстанови напълно концентрацията, острия поглед и т.н. След това предполагам, че не иска веднага пак да си я изгубва, и затова така го разпределя за след още 3 седмици..... Laughing
Лично мнение:мъжът ти няма проблем със секса, има проблем с главния мозък.
Сори, че съм директна, но начинът му на мислене звучи просто налудничаво.
Идея нямам дали по рождение си е чалнат, или впоследствие по някакви причини се е бъгнал, но някъде по "нервните трасета"  му се губи връзката с реалността.

# 66
  • София
И аз съм склонна да се съглася с Амур, има нещо не съвсем ОК в ситуацията и то не толкова в кревата, колкото в главата на младежа. Това не са нормални приказки на нормален човек. Поне като баща читав ли е, помага ли у дома, изкарва ли пари, има ли за какво да си го държиш у вас с две думи, понеже за другото явно няма много смисъл.

# 67

Извинявам се, какво значи подчертаното? В смисъл, ти биеш ли го нещо, отоци, синини и други следи оставяш ли му?

# 68
  • София
Не бе, не може да си възстанови острия поглед и бързата мисъл.

# 69
  • Испания
От прочетеното стигам до извода, че са лика-прилика двамата.

# 70

Два варианта:
1. Йога влияние;
2. Наистина му става лошо след секс, има такива състояния.

# 71
Скрит текст:

Два варианта:
1. Йога влияние;
И не му минава 3-4 седмици?
Не съм чувала/срещала подобни, но да приемем, че има.Разбирам, да му е зле ден-два, докато тялото физически навакса "изгубеното", но цял месец да е зле.....за мен са фантасмагории и оправдания.

# 72

Два варианта:
1. Йога влияние;

Трети вариант :
Човекът има проблем със сексуалната функция.
Има и такива състояния.
По думите на авторката излиза, че мъжът й приема интимното им преживяване веднъж месечно като някакъв норматив и като задължение.  Rolling Eyes Нещо, което просто трябва да се направи.

Не изключвам вероятността човека да приема и специален медикамент преди ежемесечното "разцъкване".

# 73
Веднъж в месеца, в определено за целта време с продължителност 20 мин. чак пък тоооолкова да е натоварващо...Дано поне го прави със страст и емоция, че иначе...

# 74
Лъха на страст и емоция от всякъде да ти кажа хахахаха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт