Секс по часовник?

• 26 767
  • 150
  •   1
Отговори
# 75
Мъжът на авторката с този един път в месеца по 20 минути и после месец за събиране на погледа и съсредоточаване, ме разби. Simple Smile
То лошо няма, явно е подреден човек, който иска да му се случва всичко по график, но ако и насреща има такъв като него. На човекът явно му липсва всякаква спонтанност. Аз ако съм на авторката, нарочно ще го провокирам постоянно. Изкарай го от зоната му на комфорт, за да промени нещо. Иначе ще става все по-програмирано.

# 76
Скрит текст:
Не бе, не може да си възстанови острия поглед и бързата мисъл.

Два варианта:
1. Йога влияние;
2. Наистина му става лошо след секс, има такива състояния.

Трети вариант :
Човекът има проблем със сексуалната функция.
Скрит текст:
Има и такива състояния.
По думите на авторката излиза, че мъжът й приема интимното им преживяване веднъж месечно като някакъв норматив и като задължение.  Rolling Eyes Нещо, което просто трябва да се направи.
Не изключвам вероятността човека да приема и специален медикамент преди ежемесечното "разцъкване".

И аз клоня вече към такъв вариант.....предвид спретнатата сцена, че планувания секс не се е получил в точния ден и час.Ако взима виагра някаква, доколкото знам има определено време след това, в което да се случат нещата, иначе лошо.Затова и е избухнал.

# 77
Скрит текст:
Не бе, не може да си възстанови острия поглед и бързата мисъл.

Два варианта:
1. Йога влияние;
2. Наистина му става лошо след секс, има такива състояния.
И не му минава 3-4 седмици?
Не съм чувала/срещала подобни, но да приемем, че има.Разбирам, да му е зле ден-два, докато тялото физически навакса "изгубеното", но цял месец да е зле.....за мен са фантасмагории и оправдания.

Бе какво ще му е зле ден-два, хората на половината час са готови да повторят....
За пръв път чувам такава глупост-секс по график и то 1 път в месеца. Май ще заобичам повече мъжа си, докато чета за чуждите. По-добре всеки ден да ме врънка, отколкото такова чудо! Пу-пу!

# 78
  • Nice
Организиран си е човекът, няма лошо.

Не знам как до сега не се появиха предположения, че може и да получава секс другаде, а с жената да има график колкото да не се усъмни и да не е без хич....

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 14:49 от nikaia

# 79
Организирам си е човекът, няма лошо.

Не знам как до сега не се появиха предположения, че може и да получава секс другаде, а с жената да има график колкото да не се усъмни и да не е без хич....
Неее, според мен всички усетиха, че този не е такъв тип, затова и няма подобни коментари.
То тука трябва ред! А представи си каква суматоха би настанала с една любовница!
Не, не, не са за него тези неща. После трябва 1 месец да си настройва чакрите.

# 80
Плюс това жена му бързо ще го надуши по остротата на зрението и бистротата на ума! То щом колегите на работа са наясно кога се е разписал, какво остава за законната съпруга.

# 81
Аз не секс, никаква уговорка не мога да спазя с дата един месец напред и фиксиран час. Всичко може да изникне, не знаеш колко сили ще имаш в тоя ден, няма ли настинка да те тръшне...изобщо, планове извън рамките на 2-3 дни до седмица са ми излишно далечни. Та тоя секс график е абсурден, не само за секс, за каквото и да е.

# 82
А представи си каква суматоха би настанала с една любовница!
Не, не, не са за него тези неща. После трябва 1 месец да си настройва чакрите.
О, ако се натовари и с любовница, клетникът в кома ще изпадне.

# 83
То лесно ще се види, като почне да вдига диоптъра:) интересно обаче на кое му викат остър поглед - сигурно гледа като маниак, а след секса става малко по-нормален.

То и бебеправене с 3-4 секса по график си е малко, човекът явно толкова са му силите.

Изобщо, трябва да въведем стандарт на ССФ, да не хваща някакви импотенти, щото ако един мъж е толкова неспособен в секса, кой знае още какви биологични бъгове има. Златният стандарт е да е "бъди готов-винаги готов", като пионерче. А не да те оножда веднъж на петилетка и по случай Партийния конгрес:)

# 84
  • Сф
Абе колкото и да е странно, чувала съм подобно нещо от моя близка.Тя ми обясняваше, че правели секс 1 път месечно, но бил супер.Сега не знам как е , закрепиха брака, заедно са, ама тя си се занимава с нейни неща, йога и т.н., той си катери, пътува..уж общи интереси, ама все единия вляво, другия вдясно, не се засичат като че ли много, много. Това прави впечатление и доколкото знам, става въпрос за изчерпани отношения.Тя се залъгваше явно известно време ..и май всеки си се спасява поединично.Само забиването в деца и хобита май не помага много, по едно време се беше влюбила в гинеколога си Simple Smile, та общо взето за всички с редкия секс важи- Да гледат да не се чалнат тотално..
И за график "само в неделя" съм чувала..това вече е задължение и то в графа неприятни и
 " между другото"поне за единия във връзката. В никакъв случай не е и здравословно, това са откровени глупости. Просто досада, омръзване, неуважение и все гадории...спасението всеки си го намира.Но единия да изисква, да няма спонтанност..няма смисъл просто.   ..ни от едноседмичен, ни от едномесечен .
А и секс, та секс, има интимност някаква споделена, която в много двойки липсва може би и това е тъжно...

# 85
Божке, аз помислих за веднъж седмично... Как така млади хора правите секс веднъж месечно? Ние сме във вашия диапазон, малко по възрастни 40 и 38 и поне 2- 3 пъти седмично правим секс, като на мен ми е малко малко да ти кажа.Ако е веднъж месечно просто си представям как обикалям и остря чугунения тиган с цел убийство.Сигурна ли си, че твоя човек не е с някаква дисфункция?  Не му ли се приисква  по-често?Чак не ми се вярва да е истина при здрави и млади хора 

# 86
С дисфункция е той, Рибозомова, с дисфункция. Мозъчна дисфункция.

# 87

Изобщо, трябва да въведем стандарт на ССФ, да не хваща някакви импотенти, щото ако един мъж е толкова неспособен в секса, кой знае още какви биологични бъгове има. Златният стандарт е да е "бъди готов-винаги готов", като пионерче. А не да те оножда веднъж на петилетка и по случай Партийния конгрес:)
Божее, имам си едно такова пионерче у нас....Бе как пък един път не каза НЕ...Как един ден не пропусна поне да ме пита и подбутва, един път не каза, че е уморен или му се спи, или не му се прави? В една друга тема се оплаквах от това, но вече ще го гледам с други очи. Дразни ме много, но и обратния вариант не е вариант изобщо.

Между другото и аз подозирам този с острия поглед в пиене на виагра . Все пак, знаем, че тя не е много полезна, особено за хора с високо кръвно налягане и може би случаят да е такъв. Затова я ползва само веднъж месечно. Но все ми се струва, че жена му щеше да знае или да подозира. Тя действа в някакъв интервал от време, може би затова е като часовник тоя. Защото се пие примерно половин час преди секс (не съм сигурна за времето) и после ако плановете се провалят, си му заминава на вятъра ерекцията. А пък хапчето не е евтино и освен това е вредно.

# 88
  • София
Мда, виаграта би могла да обясни поведението му донякъде. Ама млад мъж, който не може да го вдигне, би трябвало сериозно да се заеме с проблема, защото е сигнал за нещо много нередно - не да го замита под килима.

Рибозом,
Скрит текст:
добре завърнала се, отдавна не те бях "срещала" и признавам, че се разхилих, като видях ника ти, защото веднага в главата ми излезе образа на свекърва ти, опитваща се да ме промуши в новата ти рокля, умирам от смях JoyJoy

# 89
  • София
Диабет, например.

Всъщност, и повече антидепресанти  имат еректилно-потискащо действие.

Общи условия

Активация на акаунт