На море в Турция - тема 49

• 135 896
  • 803
  •   1
Отговори
# 465
Съгласна съм и аз с това мнение , докато се наканим да резервираме , цените скочиха драстично и ме е яд , че толкова време се чудихме .....
Освен голямо поскъпване , забелязах и че Емералд вече искат 50% капаро!

50% капаро платихме и ние в Емералд, въпреки че направихме резервацията в началото на Януари. Цените, обаче постоянно растат - разликата в цената от когато направихме резервацията - началото на Януари до момента 291 евро.

# 466
Аз платих 30% капаро на 19.01 /по-точно тогава резервирах, платих на 25.01/, толкова пишеше и сайта им. И понеже бях харесала няколко хотела и трудно взех решение къде да резервирам бях научила сайтовете на по-големите ТА почти наизуст и никъде не видях да искат 50% капаро до края на януари.

# 467
  • София
Сега ми звъннаха от агенцията - нямали места в самолета за целия юни Sad

Аз намерих самолетни билети в Акватур, опитай при тях!

Самоцитирам се, но да поясня, че цената е страшно висока...

# 468
Аз платих 30% капаро на 19.01 /по-точно тогава резервирах, платих на 25.01/, толкова пишеше и сайта им. И понеже бях харесала няколко хотела и трудно взех решение къде да резервирам бях научила сайтовете на по-големите ТА почти наизуст и никъде не видях да искат 50% капаро до края на януари.
На нас ни обясниха, че веругата Aurum(запазихме хотел от тяхната верига), изисквали 50 % плащане на капаро и това била причината.

# 469
На нас ни обясниха, че веругата Aurum(запазихме хотел от тяхната верига), изисквали 50 % плащане на капаро и това била причината.

Да, сигурно има някаква по-специфична причина. Исках само да кажа, че до края на януари е било изключение да искат 50% капаро, а от този месец явно е масово.

# 470
  • Морска приказка
И аз забелязвам, че преди нова година ми искаха 30 % капаро, а сега са го вдигнали на 50%. Цената също скочи със 140 евро. Явно интереса е голям, а капарото наистина е изискване от страна на хотелите, поне това ми казаха от 2 агенции.

# 471
Да, и аз платих 30% капаро средата ноември. 10 дни по-късно имаше оферта "Цветен петък", при която цената беше със 140 лв по- ниска, но при 100 % плащане. Умрях от яд, че избързах...

# 472
  • Бургас
А мъжа ми иска да сме изчакали още с резервацията. Накрая и бунгало в Китен няма да остане 😁 Тази година е луднал народа да резервира почивки

# 473
Здравейте!

Прегледах набързо темата, но не открих мнения за Еphesia holiday beach в Кушадасъ.
Офертата за 4 членно семейство в края на май месец ме устройва, и до утре трябва да реша дали да капарирам. Ако някой е почивал в последните 2-3г. ще помоля да сподели отзиви.
Интересува ме анимацията им, храната, забавленията за деца?

Наистина много бързо се свършват местата за Турция тази година, Блу Скай и Палм Уингс, за периода в който поисках ценови оферти  вече са на Стоп Сейл ми сподели жената от агенцията.

# 474
А мъжа ми иска да сме изчакали още с резервацията. Накрая и бунгало в Китен няма да остане 😁 Тази година е луднал народа да резервира почивки

За октомври месец едва ли има наплив още от сега.

# 475
  • Бургас

За октомври месец едва ли има наплив още от сега.
Знам ли. Аз съм правила резервация за края на септември през януари. А пък то дори хотелите да не са на stop sale, ми стига само да са повишили цените. И без това сме с достатъчно ограничен бюджет 90 евро/стая и в момента сме на прага на бюджета, пък камо ли след това

# 476
  • Пловдив
   Всичко идва от голямото завръщане на руснаците и западните туристи.Едва ли на турците им пука дали 1000 българи ще се откажат от Гърция или от нашето море.А и който веднъж е почивал там и сравни с други дестинации няма поне за сега като цена и предлатане друга.

# 477
  • София
Eвтините почивки в Турция ще останат мираж, очевидно.
Българският турист веднага ще потърси друга ниша, защото Турция беше вариант точно заради конкурентните цени. Когато и този фактор (парите) отпадне, предвид не особено спокойната обстановка там, таргетът от туристи ще потърсят друга алтернатива.
По-скоро се завръщат в Турция след затишие. Миналата година бяха популярни Албания, Черна гора, Хърватия. В нашето обкръжение тестваха хора, и като се върнаха казаха, че догодина ще си ходят в Турция и няма да се занимават с глупости.

Нашата почивка поскъпна с 30% от декември насам, около 400 евро. Lonicera resort, от 29.08

# 478
Нелка за този период ще изпукате от жега.

# 479
  • Стара Загора
Здравейте момичета. Много моля за помощ. В следната ситуация съм / чета от около седмица и се обърках тотално/ - по - принцип сме семейство караванаджии и нямаме никакъв опит с организирани екскурзии. Началото на май ще имаме 25 годишнина от сватбата и решихме да разнообразим почивките с една екскурзия до Турция. Идеята е да тръгнем от София края на април и там да посрещнем празника ни. Мъжът ми си е харесал  предложение за хотел  Aurum Moon Resort в  Дидим ? Видях, че няма много мнения за този хотел.

Бихте ли ни препоръчали този или друг хотел там , който ви е допаднал ? Нямаме някакви претенции за хотел и храна. Просто приятно, спокойно място и красива местност. Или ако имате друго предложение за 5- 6 нощувки ол инклузив до 1200 - 1300 лв?

Благодаря ви предварително  и се надявам да не се сърдите за дългия пост.

Здравейте, ние бяхме в Аурум Муун в края на август 2017г. Ако ви интересува нещо конкретно ми пишете на лично съобщение.  Поздрави
Разкажете за хотела тук за да сте полезни и на други.

Здравейте!Хотел Аурум Муун е нов и на мен лично ми хареса, състои се от 2 сгради и няколко къщички. Нас ни настаниха(без да очакваме и без да сме плащали за такава опция) в сградата до морето и гледката от стаята беше уникална!!! Чисто е, сменяха хавлиите всеки ден! Плажната ивица е тясна, на някои места е само колкото 1 шезлонг, по-вкрая малко се разширява. Почти през цялото време духаше вятър. От храната съм доволна, улучихме и Байряма на 30,08,2017 и имаше още повече храна(която разбира се няма как даже и да опиташ)! Част от плажа е на платформа, на дъното са големи камъни. Има 4 големи пързалки и малък басейн за по-малки деца. Между къщичките има 4 по-малки басейна, не сме ги ползвали(но ни казаха, че са по-топли), т.к. бяхме в сградата до големия, който беше студен, това му е минус поне за мен!!! Вечерната анимация според мен беше слаба, няма и достатъчно места за сядане. В Дидим посетихме храма на Аполон.  Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт