На море в Турция - тема 49

• 135 852
  • 803
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Малко ме съмнява в периода 0т 15.07 -15.08  когато е сезона тук в Бг да се резервира хубав хотел за 100 лв.на вечер.

# 181
  • София
Малко ме съмнява в периода 0т 15.07 -15.08  когато е сезона тук в Бг да се резервира хубав хотел за 100 лв.на вечер.
Дори е абсурд да се намери. До колегата с детето за Айвалък...недей. Само още 3 часа и си в Кушадасъ.

# 182
  • София
Някой знае ли какво значи това :double annex room? Ясно ми е ,че е двойна стая ,но каква по-точно. Може би въпроса ми е доста глупав ,но ще се радвам някой да ми отговори .

Това е стая която е по-ниска категория и/или е в отделна част на хотела. Напълно вероятно е дори да не можете да се храните в по-високата категория ресторанти на хотела. Демек един хотел е разделен на 2 категории звезди и тази стая е в по-ниската категория звезди.

Благодаря ,попитах в сайта ,където видях тази стая и ми отговориха това :

# 183
Намират се луксозни апартаменти в хубави хотели. Ако не си претенциозен, има на доста ниски цени. В турция също има невероятни местенца на супер дупер цени. Обикновено ходим от 1-15.07 и 20.8- 5.09.  

# 184
Намират се луксозни апартаменти в хубави хотели. Ако не си претенциозен, има на доста ниски цени. В турция също има невероятни местенца на супер дупер цени. Обикновено ходим от 1-15.07 и 20.8- 5.09.  

Ако може да споделите и с нас тези невероятни местенца на супер цени Simple Smile

# 185

Ако може да споделите и с нас тези невероятни местенца на супер цени Simple Smile
Ми, влез в airbnb и разгледай турското крайбрежие. Аз ли да ти снасям инфорация.

# 186
  • Пловдив
Направих си труда сега да видя ранни записвания за Марина Роял Палас, Дюни-1204лв -7 нощувки  легло в двойна стая.
Била съм и в БГ на   All Inclusive  но това в Турция е много над  нашето.Единствено нашият пясък и плажове са това което много рядко може да се намери пред някой хотел там.

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 21:30 от slavei4e

# 187
Направих си труда сега да видя ранни записвания за Марина Роял Палас, Дюни-1204лв -7 нощувки  легло в двойна стая.
Била съм и в БГ на   All Inclusive  но това в Турция е много над  нашето.Единствено нашият пясък и плажове са това което много рядко може да се намери пред някой хотел там.
Говорим за различни неща. През еърбнб няма инклузив. Има вили, апартаенти с оборудвани кухни, барбекюта. И без това с ММ не ядем боклуците от блок масите, или приготвени от незнайно кого, незнайно как, с незнайно колко косми, или мръсни ръце  #Crazy Предпочитам едни яйца на очи  Shocked Въпрос на концепция и гледна точка. Да платя инклузив и да се чудя какво да ям, да търся пазари, меса, айде без мен. За пътя 15-20 часа да не говоря.

# 188
Dora24, извинявам се за въпроса, но кой ви кара да ходите някъде, където не искате, да плащете нещо, което няма да ползвате, да ядете неща, които не харесвате и въобще какво търсите в тази тема? Мнение, съвет или просто да ни обясните колко е лош ол инклузива, колко много се пътува, колко е скъпо и колко по-лесно е да си изпържиш едни яйца? 🤔🤔🤔

# 189
  • Пловдив
Колко е хубаво ,че хората сме различни .)))

# 190
  • Пловдив
Ванилия" избра ли хотел?

# 191
Ванилия" избра ли хотел?

Не, но сведох избора до три хотела в Лара - Адалия Елит, Роял Сегинус и Миракъл резорт

# 192
  • Пловдив
Успех в избора .Но не мисли много ,че като гледам цените се повишават.

# 193
Ванилия" избра ли хотел?
Не, но сведох избора до три хотела в Лара - Адалия Елит, Роял Сегинус и Миракъл резорт
Не съм запозната с критериите, по които търсиш хотел, но щом си се насочила към Лара, погледни и Delphin Diva Premiere. В tripadvisor е на 9-то място в класацията на туристите.

# 194
  • София
Ванилия" избра ли хотел?

Ако за теб е важна първа линия можеш да замениш Роял Сигиниус с Роял холидей палас, който е пред него и който е доста по озеленен и със страхотна архитектура и басейни. И който според мен е най-добрия избор между трите.
Адалия Елит е с много малка територия, всъщност това му  е минуса. Иначе всичко друго му е на ниво.
В Миракъл съм бил преди 9 години и от трите ти избора той е с най-добро местоположение. Около него има изградена инфра структура и търговски центрове, докато от  Роялите /сигиниус и холидей палас/ и Адалия елит трябва да ползваш или автобус за 2 спирки, или да походиш пеша около километър, за да стигнеш търговските центрове.

Общи условия

Активация на акаунт