На море в Турция - тема 49

• 136 021
  • 803
  •   1
Отговори
# 255
  • Някъде в Европа...
Здравейте,
AIR имаше питане :
Относно Von Сиде бих препоръчала РЕСОР-миналата година почивахме там и останахме страшно доволни.Обичаме тип къщички,а не висок хотел.Бяхме в тип апартамент кухня,2 спални и хол,на всяка стая имаше тераса,обзавеждането беше на ниво.Територията на хотела е много голяма и зелена.Всичко беше на ниво.Храната беше в изобилие и разнообразна.Аква парка е на територията на хотела.Аз бих препоръчала хотела.За тази година запазихме в Камелия Клуб,дано останем доволни
Благодаря много!
Предполагам ми описвате Бийч (къщичките)...Много съм разколебана...мненията, които четох са, че било много старо, овехтяло...Иначе относно територията - изгледах вдички възможни клипчета в Ю-тюб 😁
А в Камелия ще ви хареса. Юни 2016 почивахме във Фулия...Нямам мнение за обстановката в къщичките на К-клуб, но някъде бях чела, че са реновирани голяма част за сезон 2017. Комплексът е красив, плажа е много хубав, храната е супер (сигурно съм пристрастена, защото във Фулия ми беше първата почивка в Турция☺)

# 256
Някой ползвал ли е "самолетна програма за лято Турция" с Емералд ?
Благодаря, ако някой сподели впечатления, че трябва да плащам за ранни, а не сме ги ползвали до този момент. Знам за Ориент , че са О.К , но за хотел към който имаме интерес Ориент предлага само клубна стая , без вариант "стандартна" и иска неоправдано над 200 лева по-висока цена ....
Здравей! Аз съм пътувала две години с тях в Анталия. Всичко беше ок.

# 257
Тази година се двоумя между Риксос Текирова и Фуля Камелия в Сиде. В Сиде не съм ходила до сега,но знам,че плажа е страхотен със ситен пясък. Моля за съвети!

# 258
Тъй като срещнах доста добри отзиви за Травел сийсън и тук, и във ФБ, ги попитах за оферта и ми дадоха цена с над 200 евро по-висока от офертите на останалите.... Rolling Eyes
Не знам къде сте намерили оферта с 200 Евро по-ниска от тази на Травел Сийзън, но аз имам резервация от тази фирма за същия хотел с допълнително закупени седалки за самолет и индивидуален трансфер. Цената е с около 130-140 Евро по-ниска в сравнение с други фирми. Само ще уточня, че когато се купуват седалки за самолет допълнително, цената за самолет  е по-висока от обикновено.

# 259
  • Пловдив
И аз бях направила запитване за няколко хотела в Травел Сийзън и винаги ми даваха цени с по 100-200 лв отгоре в сравнение с Турс клуб и Ориент99.за пътуване с автобус.

# 260
ndimitrova, цената, която ми дадоха за двама възрастни и дете на 3г през септември беше над 1900евро, сама може да проверите какви са цените при другите агенции✌

П.П. сега погледнах и при Емералд цената вече е такава, а до вчера беше към 1600-1700 в зависимост от периода. 

# 261
Туристическите агенции се бяха "поуплашили" покрай събитията в Турция, сега отново се успкоиха, че интерес има.

# 262
  • Стара Загора
Здравейте, моля ако някой е посещавал Ефталия Вилидж през лятото на 2017г да сподели мнение. Правени ли са подобрения на стаите (реновирани ли са) както пише в сайта на веригата? Наистна ли може ако желаем да посетим ресторанта на друг хотел от веригата, например Ефталия Марин? Благодаря предварително! Аз съм посещавала Ария Кларос- Йоздере и Аурум Муун- Дидим, за там мога да дам мнение ако някой се интересува!

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 14:18 от Tihomira Fereva

# 263
Здравейте, моля ако някой е посещавал Ефталия Вилидж през лятото на 2017г да сподели мнение. Правени ли са подобребия на стаите (реновирани ли са) както пише в сайта на веригата? Наистна ли може ако желаем да посетим ресторанта на друг хотел от веригата, наприме Ефталия Марин? Благодаря предварително! Аз съм посещавала Ария Кларос и Аурум Муун, за там мога да дам мнение ако някой се интересува!

Ние почивахме там 2016г, имахме резервация за Вилидж, на място ни предложиха да се преместим, разгледахме Аква и Марин и ибрахме Марин, препоръчвам го ✌
Ако сте настанени във Вилидж не може да се храните в ресторантите на другите хотели(обратното може), макар, че някои потребители казваха, че са го правили без проблем. Ние една вечер бяхме на разходка през територията на Вилидж и на връщане вратата между двата хотела беше заключена , портиера ни каза, че след определен час не може да се преминава. Видя по гривните, че сме гости на Марин и тогава ни пусна. 

# 264
Здравейте, моля ако някой е посещавал Ефталия Вилидж през лятото на 2017г да сподели мнение. Правени ли са подобрения на стаите (реновирани ли са) както пише в сайта на веригата? Наистна ли може ако желаем да посетим ресторанта на друг хотел от веригата, например Ефталия Марин? Благодаря предварително! Аз съм посещавала Ария Кларос- Йоздере и Аурум Муун- Дидим, за там мога да дам мнение ако някой се интересува!

Ако може за Ария Кларос мнение?

# 265
  • Варна
Ние бяхме в края на септември в Ефталия Вилидж.Пристигнахме в хотела към 10часа ,предложиха ни срещу 50 евро на стая ,да ни прехвърлят в Ефталия Сплаш,но ние не искахме. Веднага ни сложиха гривните и ни пратиха на закуска.Настаняването трябваше да е от 14ч.,но ние към 13ч отидохме на рецепция за да проверим дали вече има готови стаи .Първия ключ ни го дадоха веднага,а за втората стая доста се консултираха нещо.Настаниха ни и видяхме,че едната е реновирана ,а втората за която се забавиха излезе,че е от старите и в най-отдалечената част.На другия ден помолихме да ни я сменят ,ако вече има друга и без проблем ни я смениха.

# 266
Днес загледах Аска Лара и ми се струва, че там ще има повече забавления за детето, защото освен лунапарка, има и няколко различни детски клуба и площадки, докато в Сегинус май има само лунапарк...
Но ме притеснява рязстоянието до плажа - преминаването през пътя по-точно, защото разбирам, че няма подлез.
Ще помоля Роже, ако има и друг, който е почивал там, да обясни как точно става продвижването и удачно ли е за 3-годишно дете, което тича и хвърчи навсякъде? Също така шатъла през целия ден ли е и на колко време минава?

# 267
Здравейте! Имам резервация за Aurum moon за септември - октомври. Единствено ме притеснява времето. Ако сте била там по това време, моля за отзив.

# 268
  • София
Днес загледах Аска Лара и ми се струва, че там ще има повече забавления за детето, защото освен лунапарка, има и няколко различни детски клуба и площадки, докато в Сегинус май има само лунапарк...
Но ме притеснява рязстоянието до плажа - преминаването през пътя по-точно, защото разбирам, че няма подлез.
Ще помоля Роже, ако има и друг, който е почивал там, да обясни как точно става продвижването и удачно ли е за 3-годишно дете, което тича и хвърчи навсякъде? Също така шатъла през целия ден ли е и на колко време минава?

Увеселителният парк на Аска е огромен. Освен 6-7 басейна има два ресторанта, два бара, амфи театър, цял детски град с лабиринти и атракции, луна парк, аква парк за възрастни, аква парк за деца, детска занималня с аниматори от ранна сутрин до полунощ, т.е. докато родителите се забавляват, аниматори на няколко езика се грижат за децата им, дискотека, игрища и т.н. и т.н. По площ е колкото площите на съседните хотели. От Аска до него е 300метра. Има шатъл на всеки две минути от 6 сутринта до 2 часа през нощта, т.е. докато и последният човек напусне парка. Концепцията на хотела е такава, че в него е пълен релакс за възрастни, които да си пият на въздух на огромните открити панорамни тераси пиенето, а в парка са всички забавления и музики за малки и големи.
Главният път се преминава със светофари, т.е. съвсем безопасно, а пеша се стига за 4-5 минути.
Бил съм в над 10 високо бюджетни хотели в Анталия и май никъде досега не бях виждал толкова много забавления за деца на открито. А три годишното дете там може да хвърчи на воля по огромните поляни и зелени площи без досег с нищо друго освен хора и играчки Simple Smile

# 269
Благодаря за изчерпателния отговор!

А имаш ли представа какво представляват Annex rooms?

Общи условия

Активация на акаунт