На море в Турция - тема 49

• 136 016
  • 803
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
И аз да питам Роже ние запазихме за Адалия Елит има ли крайбрежна алея или трябва да се излезе на главния път за да се разходим да видим и другите хотели?

# 271
  • София
това са стаите в новия хотел Аска ривър суитс, който отвориха миналата година и който се намира точно зад Аска лара. Те са доста големи, мисля, че бяха над 40 кв.м., съвсем нови са, на 1 година. И всъщност се ползва базата на двата хотела.
Скрит текст:

Славейче, излизате от хотела на главния път и се разхождате, отпред е плажа и по него също можете да вървите, но пред всеки хотел има охрана и не пускат по териториите чужди гости

# 272
  • Пловдив
Благодаря, това исках да знам дали има крайбрежна алея .Това е ясно ,че няма кой да ни пусне в други хотели .

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 20:23 от slavei4e

# 273
Привет на всички в темата!
Взехме бързо решение тази година, след почти десет годишно прекъсване, да организираме годишната си почивка отново в Турция.
Насочили сме се към Sueno Beach в Сиде. Със самолет няма да летим, почти сме се отказали и от варианта със собствен транспорт, но пък не знаем на коя фирма да се доверим за автобусен превоз. Проблема е, че не сме сами, а с приятели, които имаха скорошно кошмарно пътуване с някакъв счупен автобус и са доста наплашени.
Гледам Албена Холидейз, Турс клуб, Ориент 99 и Емералд, но не знам на кого да се доверя.
Ще съм благодарна ако може да ме насочите към фирми, с които сте пътували и автопарка им е наред.

# 274
  • Варна
Ще съм благодарна ако може да ме насочите към фирми, с които сте пътували и автопарка им е наред.
ДОРИС - миналия октомври пътувахме с няколкомесечна СЕТРА.И останалите им автобуси не са стари.
Вчера си харесах едни бунгала  , даваха ги по сайтовете и агенциите за 42 - 45 евро/двама/НВ . Реших че е добре , ма реших да врътна и една шайба (то къде ли сега има тел. с шайба ама нейсе Simple Smile Попаднах на собственика и той ми даде цена 34 - 20 % по малко !.Така че винаги преди да резервирате пробвайте и директно Simple Smile

# 275
  • Стара Загора
Здравейте, моля ако някой е посещавал Ефталия Вилидж през лятото на 2017г да сподели мнение. Правени ли са подобрения на стаите (реновирани ли са) както пише в сайта на веригата? Наистна ли може ако желаем да посетим ресторанта на друг хотел от веригата, например Ефталия Марин? Благодаря предварително! Аз съм посещавала Ария Кларос- Йоздере и Аурум Муун- Дидим, за там мога да дам мнение ако някой се интересува!
Здравейте! Имам резервация за Aurum moon за септември - октомври. Единствено ме притеснява времето. Ако сте била там по това време, моля за отзив.

Бяхме в края на август - от 25.08 до 01.09.2017, времето беше топло, но доста духаше вятър. За по-късно нямам наблюдение.

# 276
  • София
Привет на всички в темата!
Взехме бързо решение тази година, след почти десет годишно прекъсване, да организираме годишната си почивка отново в Турция.
Насочили сме се към Sueno Beach в Сиде. Със самолет няма да летим, почти сме се отказали и от варианта със собствен транспорт, но пък не знаем на коя фирма да се доверим за автобусен превоз. Проблема е, че не сме сами, а с приятели, които имаха скорошно кошмарно пътуване с някакъв счупен автобус и са доста наплашени.
Гледам Албена Холидейз, Турс клуб, Ориент 99 и Емералд, но не знам на кого да се доверя.
Албена Холидейз имат собствени автобуси /някои доста стари/. Има ги снимани на сайта им и може да ги разгледате там. Наскоро даже бях пускал и линк.
Турс клуб ползват фирма Цветина - също си имат сайт и може да се разгледа автопарка - малко по-нови са автобусите и шофьорите са им доста по свестни.
До тук тази информация е от личен опит.
Предстои тази година да ползвам услугите на Ориент 99. Във фейсбук страницата има сниман един нов автобус доста модерен. Казаха ми че също имат собствени автобуси, а също така ползват и услугите на Хеброс бус и още няколко големи фирми като твърдят, че използват само хубави автобуси. Предстои да проверим Simple Smile

# 277
  • Стара Загора
Здравейте, моля ако някой е посещавал Ефталия Вилидж през лятото на 2017г да сподели мнение. Правени ли са подобрения на стаите (реновирани ли са) както пише в сайта на веригата? Наистна ли може ако желаем да посетим ресторанта на друг хотел от веригата, например Ефталия Марин? Благодаря предварително! Аз съм посещавала Ария Кларос- Йоздере и Аурум Муун- Дидим, за там мога да дам мнение ако някой се интересува!

Ако може за Ария Кларос мнение?

Ария Кларос се простира на огромна територия, има голям аквапарк, основна сграда и много къщички. Ние бяхме в къщичка, хареса ми, яденето е много хубаво, вечер имаше добра анимация в амфитеатъра. Има няколко басейна, плажната ивица като за Турция е добре, има около 4 реда шезлонги, което за там си е направо широко! Но за съжаление тази година цените са много вдигнати за периода който на мен ми върши работа(края на август), и направо не ми е по джоба, а и детето мина възрастта до която го броят за деца. Лично аз ви го препоръчвам ако можете да си го позволите! Поздрави

# 278

Ако може за Ария Кларос мнение?

Ария Кларос се простира на огромна територия, има голям аквапарк, основна сграда и много къщички. Ние бяхме в къщичка, хареса ми, яденето е много хубаво, вечер имаше добра анимация в амфитеатъра. Има няколко басейна, плажната ивица като за Турция е добре, има около 4 реда шезлонги, което за там си е направо широко! Но за съжаление тази година цените са много вдигнати за периода който на мен ми върши работа(края на август), и направо не ми е по джоба, а и детето мина възрастта до която го броят за деца. Лично аз ви го препоръчвам ако можете да си го позволите! Поздрави

Сега не мога, но ноември хванах някаква луда промоция, затова разпитвам, че ме достраша с тези ниски цени, на които резервирах.

# 279
  • Варна
Здравейте, аз почти съм готова с почивката за това лято, малко като екскурзионно се получи, но ще видим. Ако всичко е наред ще е хем малко планина, хем повече море. Обаче имам един проблем, на връщане мисля да спрем за 1 или 2 нощувки в Бурса, което се пада долу-горе по средата на пътя ни на обратно хем за почивка, хем и да разгледаме. Но нещо се запънах с хотелите там, или са прекалено скъпи, или са повече като хостели с мизерни условия и без паркинг, а ще сме с кола. Изобщо града се оказва по-скъп и от Истанбул, поне като хотели, което не мога да го разбера.
Някой може ли да препоръча вариант за хотел в Бурса, на разумна цена защото така или иначе там само ще спим, няма да се задържаме в него.

# 280
  • Пловдив
Аз съм напълно съгласна с мнението за Ария Кларос. Миното лято бяхме там в края на август и нямам забележки, прекрасни са къщичките, аквапарка и морето и анимацията са страхотни, храната също. Но определено октомври или ноември не смятам че ще е същото - нито аквапарка ще работи, нито анимацията, а и там е като залив и си има и вълнение и морето не е много топло.
Относно автобусите на фирмите- миналата година пътувахме с Турс Клуб, като автобусите и в двете посоки бяха нови и много удобни. Преди две години пътувахме с Ориент 99 с автобус нает от ХебросБус. Нямам думи колко стар и неудобен беше и то в двете посоки. Тази година ще сме с Албена Холидейз, като от доста мнения прочетох че имат и стари и нови автобуси, но всички били удобни и широки. Но докато не ги видя.....

# 281
  • Стара Загора
Ние бяхме в края на септември в Ефталия Вилидж.Пристигнахме в хотела към 10часа ,предложиха ни срещу 50 евро на стая ,да ни прехвърлят в Ефталия Сплаш,но ние не искахме. Веднага ни сложиха гривните и ни пратиха на закуска.Настаняването трябваше да е от 14ч.,но ние към 13ч отидохме на рецепция за да проверим дали вече има готови стаи .Първия ключ ни го дадоха веднага,а за втората стая доста се консултираха нещо.Настаниха ни и видяхме,че едната е реновирана ,а втората за която се забавиха излезе,че е от старите и в най-отдалечената част.На другия ден помолихме да ни я сменят ,ако вече има друга и без проблем ни я смениха.
nevinev.dd , как е храната във Вилиджа? може ли ако желаем да посетим ресторанта на друг хотел от веригата, например Ефталия Марин? Нали може да се ползва аквапарка Ефталия Айлънд?

# 282
Аквапарка Ефталия айлънд се ползва от всички хотели ✌

# 283
  • Стара Загора
Аз съм напълно съгласна с мнението за Ария Кларос. Миното лято бяхме там в края на август и нямам забележки, прекрасни са къщичките, аквапарка и морето и анимацията са страхотни, храната също. Но определено октомври или ноември не смятам че ще е същото - нито аквапарка ще работи, нито анимацията, а и там е като залив и си има и вълнение и морето не е много топло.
Относно автобусите на фирмите- миналата година пътувахме с Турс Клуб, като автобусите и в двете посоки бяха нови и много удобни. Преди две години пътувахме с Ориент 99 с автобус нает от ХебросБус. Нямам думи колко стар и неудобен беше и то в двете посоки. Тази година ще сме с Албена Холидейз, като от доста мнения прочетох че имат и стари и нови автобуси, но всички били удобни и широки. Но докато не ги видя.....
Здравейте, ние 2 години пътуваме с Албена Холидейз и то и двата пъти с един и същи автобус. Бих казала, че е средна хубост, нито много стар, нито много нов! Важното е да ни закарат и върнат живи и здрави!

# 284
  • Стара Загора
Аквапарка Ефталия айлънд се ползва от всички хотели ✌
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт