На море в Турция - тема 49

• 136 034
  • 803
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, приятели ни оферират за Musho otel в Саръмсаклъ, Айвълък.  Някой с отзив за този хотел? 

# 376
Цитат
Аквафентъзи(от 2017г май не приемат външни гости)

Приемат. Поне в началото на септември 2017 приемаха. Цената е същата като на Адаленд...18 ойро на дърт.
Точно така. Ние бяхме в Аква фентъзи на акваоарк орез юли и приемаха външни лица ксто нас, но повечето си бяха гости на хотела. За мен също Адаланд е много по-атрактивен аквапарк от Аква Фентъзи и цената е същата.

# 377
Здравейте! Някой с най-скорошни впечатления от Club Tarhan beach hotel в Didim?
Ние резервирахме за там.
За кои дати сте резервирали? Ние сме от 05.06. с автобус ще пътуваме.

Хора не четете ли темата? Не ходете в този хотел.
Вече съм резервирала, не бях чела преди това. Толкова бях ентусиазирана от снимките на една позната, че отидох на другия ден в агенцията и казах искам почивка в Дидим и имаха оферта за този хотел. Не съм чак толкова от претенциозните туристи, та не вярвам чак толкова да остана разочарована. Септември ще сменим със Сентинус в Кушадасъ. За този първия се прежалвам Simple Smile

Здравей, ние ще почиваме края на юни на Сентинус. Питах за отзиви тук в групата относно този хотел, но никой не е чувал. Е, аз ще споделя за него след почивката, а вие ще знаете за септември. Само да попитам, как се ориентирахте за Сентинус - от впечатления на познати или от туристическите сайтове?
За Сентинус ми предложиха от агенцията до която се допитвам. Сканер се казва. Разгледах хотела на снимки и ми хареса. Ще чакам вашите впечатления за хотела Simple Smile Живи и здрави септември сме там.

# 378
Това го казвам с уговорката , че досега сме почивали само в Анталия и нямам личен опит, но от споделеното тук оставам с впечатление, че в Егейската част хотелите са по-нисък клас , по-бюджетни и масово се пътува с кола или автобус с цел по-икономична почивка. 

Вярно е че областа около Анталия е може би най - топлата от цялото турско крайбрежие.И с най - дълъг сезон.Но дотук.Красивите и хубави плажове , красиво и интересно море решително не са там.Извън района на Анталия също има не по малко класни хотели и комплекси.А пътуването с кола особено на 2 души не  по евтино.

Как го реши това, че точно в АНТАЛИЯ няма хубави плажове? Rolling Eyes
Уникалното топло Средиземно море в района на Лара, Белек, Сиде с големи дълги пясъчни плажове...
Разбира се и Кемер и Алания имат чар, но там не съм била, само съм ходила до Кемер и съм разглеждала плажа, макар и каменист, беше с уникална тюркоазена вода...
Ето за вдъхновение клипче с кадри от един мой любим хотел, за който имам резервация тази година:
https://youtu.be/qyRaRINjIrw
Вие си преценете за плажа.

Абсолютно съм съгласна с теб! И на мен ми е от любимите хотели❤
Приятно изкарване!

# 379
gerinceto, на нас също ни го препоръчаха от туристическа агенция, а в международни форуми четох доста положителни неща за него, така че, живи и здрави, ще споделям впечатления след визитата ни там...

# 380
Здравейте, приятели ни оферират за Musho otel в Саръмсаклъ, Айвълък.  Някой с отзив за този хотел? 

Ние ще сме там тази година. Отзивите, които четох, бяха добри. Нов е хотела, храната била хубава, на първа линия, с шезлонг и чадър. Обслужването също било на ниво. На спокойно и тихо място. Има маршрутки, които ходят до самия Айвалък, което е много добре поне за нас. Simple Smile

# 381
  • София
Здравейте, моля за мнения, кои хотели приемат за дете възраста 15.99 ? Благодаря.

Такива хотели са:
TUI MAGIC LIFE MASMAVI - Белек
BARUT ACANTHUS & CENNET - Сиде
TUI MAGIC LIFE JACARANDA - Сиде
Blue Waters Club & Resort 5*HV-1 - Сиде

Но те са в Анталия. За другите курорти нямам информация.

Инфото е от фейсбук групата на Иво!

Много полезна информация!:hibiscus:
Аз бих добавила хотелите от веригата LIMAK, но с уточнение, че деца са до 14,99г.

Да. LIMAK е безплатно за по-малки. Ние сме с дете на 13 г и резервирахме за Limak Atlantis за юни. Grinning

# 382
Да се похваля и аз,имаме резервация за Rixos Tekirova за 12.09.! Вече нямам търпение!

# 383
  • ВАРНА
И аз да се похваля с резервация от 31.08 с полет от Варна в Rixos Premium Tekirova.

# 384
  • Пловдив
Честито, ще имаме пресни отзиви за  Rixos Premium Tekirova.

# 385

Ние ще сме там тази година. Отзивите, които четох, бяха добри...

Приехме офертата, а до ден-два ще имаме и резервация. Ще бъдем от 17.06. Къде четохте отзиви за Musho otel?

# 386
Да. LIMAK е безплатно за по-малки. Ние сме с дете на 13 г и резервирахме за Limak Atlantis за юни. Grinning

Хотелите от тази верига са все с много добри отзиви из чуждите сайтове. А точно този съм го набелязала за следващите лета живот и здраве. Ще се радвам да споделиш впечатления! Flowers Blossom

# 387
Здравейте, приятели ни оферират за Musho otel в Саръмсаклъ, Айвълък.  Някой с отзив за този хотел?

Приехме офертата, а до ден-два ще имаме и резервация. Ще бъдем от 17.06. Къде четохте отзиви за Musho otel?
Ние ще сме септември. Четох в booking, tripadvisor, както и в гугъл отзивите от посетители.

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 16:46 от buldoka1

# 388

Ние ще сме септември. Четох в booking, tripadivor, както и в гугъл отзивите от посетители.
Благодаря, аз бях прочела само тези в google. От българите бяха само положителни. След връщането ни ще пиша отзиви.

# 389
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хотел в Чанаккале. Искаме да си разделим пътя до Дидим и мислим да нощуваме там. Търсим нещо до 50-60лв двойна стая. Блаходаря Ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт