На море в Турция - тема 49

• 135 953
  • 803
  •   1
Отговори
# 420
Снимката е от 11.10.2016г. в Сиде.
Почивахме там от 08.10. до 15.10. Температурата беше м/у 28° и 32°.

А към хората, които са си резервирали Клуб Тархан в Дидим, защо не си направихте проучване преди да резервирате? Хотелът е в много лошо състояние, както сме писали тук много пъти. Дори повечето агенции вече не го предлагат. Ако не сте чели последното мнение за там, ето го:
http://bg-mam.ma/p/925333/33401482

Dizzy FaceFrowning1

Може би трябваше...

Предпочитам сама да се уверя, защото имам и хубави отзиви за там от приятели, а и  хотелът отговаря на изискванията на всички от групата. Така или иначе за мен това ще е само едно от всичките морета за годината .
Не мога на повярвам, че може да има добри отзиви за тоя хотел. Мои приятели бяха там преди 2 години и изреваха на умряло. Пълна трагедия бил.

Аз искам да попитам как са температурите на морската вода и въздуха втората половина на октомври в Анталия, Сиде. Става ли за плаж? Знам, че си има сайтове за времето, но искам някой да сподели личните си впечатления. Да поясня, че ще сме с бебе и сме зиморничави

# 421
  • Русе
Здравейте!За почивка през месец юни кой от турските курорти препоръчвате?
Разгледах оферти и виждам че повечето са за периода след август ,септември.И самолетни и автобусни.А ние искаме да почиваме през юни и да направим една хубава морска почивка-с много слънце ,забавления,екскурзии и т.н.
Може би, защото за юни много от хотелите вече са на stop sale...

# 422
Аз искам да попитам как са температурите на морската вода и въздуха втората половина на октомври в Анталия, Сиде. Става ли за плаж? Знам, че си има сайтове за времето, но искам някой да сподели личните си впечатления. Да поясня, че ще сме с бебе и сме зиморничави
Ние бяхме миналата година от 1-ви до 8-ми октомври в Лара. Беше доста горещо, морето топло, вечер понякога слагах някакво тънко якенце или шал, понякога не. Преди да заминем заваля, прогнозата беше за леко разваляне на времето. Но и това е относително - една година е така, друга - иначе. Мисля, че първата половина на октомври е по-подходяща. А и доста магазинчета около хотелите започват да затварят...

# 423
  • Пловдив
Здравейте!За почивка през месец юни кой от турските курорти препоръчвате?
Разгледах оферти и виждам че повечето са за периода след август ,септември.И самолетни и автобусни.А ние искаме да почиваме през юни и да направим една хубава морска почивка-с много слънце ,забавления,екскурзии и т.н.

Къде видя,че не предлагат?

# 424
Здравейте, ние си направихме резервация за Aurum Didyma Beach and spa за 1.06. и само се надявам времето да е подходящо за плаж. С бебе сме и ме е страх от големи жеги, затова и направихме толкова ранна резервация.
Сега започнах да се озъртам за резервация за края на септември. Търся нещо по-евтинко Simple Smile по-модерно казано "Бюджетна почивка" Simple Smile Гледам Eftalia Village - в една от агенциите за 12 нощувки с автобус (2 възрастни, дете на 4 г и дете на 1 г.) Цената е около 1600 лв. Споделете пресни впечатления, моля ви! Също съм отворена и за други предложения.
Благодаря!

# 425
  • Пловдив
Не подлагайте децата на толкова уморителен път с автобус

# 426
  • Варна
5* хотел , 12 нощувки , 2 + 2 за 1 600 лв. и самолет ли да включва?

# 427
И този вариант разглеждам ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*
Има ли ходили тази година?

# 428
Здравейте момичета. Много моля за помощ. В следната ситуация съм / чета от около седмица и се обърках тотално/ - по - принцип сме семейство караванаджии и нямаме никакъв опит с организирани екскурзии. Началото на май ще имаме 25 годишнина от сватбата и решихме да разнообразим почивките с една екскурзия до Турция. Идеята е да тръгнем от София края на април и там да посрещнем празника ни. Мъжът ми си е харесал  предложение за хотел  Aurum Moon Resort в  Дидим ? Видях, че няма много мнения за този хотел.

Бихте ли ни препоръчали този или друг хотел там , който ви е допаднал ? Нямаме някакви претенции за хотел и храна. Просто приятно, спокойно място и красива местност. Или ако имате друго предложение за 5- 6 нощувки ол инклузив до 1200 - 1300 лв?

Благодаря ви предварително  и се надявам да не се сърдите за дългия пост.

# 429
  • София
Здравейте, някой с отзиви за CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT & SPA 5 *? Гледам, че в Белек единствено той влиза в бюджета.. или да търся нещо друго? Може и в Сиде...

# 430

Здравейте! Ние винаги почиваме октомври месец. Най.късната ни почивка беше 2007г. от 18 октомври в Кемер. Беше ужасна жега. След това сме почивали винаги в началото на октомври, но тези температури вече ги нямаше. Изберете си перриод от началото на октомври. По мой наблядения около 10.30.-11 часа вече времето е подходящо за плаж. Ние също сме зиморничави и предпочитаме морето, защото на мен басейна ми е студен. След обяд като го е напекло слънцето става. По това време почти няма анимация.Ако искате нещо друго да питате насреща съм.

# 431
Здравейте, мислим да резервираме от 28 Септември за Palm Wings Didim. Има ли някой, който е бил там в този период? Времето топло ли е, и като цяло за обслужването в хотела, храната и анимацията?

# 432
  • Варна
Здравейте, познати искат да отидем на почивка в Турция и предлагат хотел Ramada Resort Akbuk в Дидим, но от една агенция ми предложиха Club Yali Hotel i Resort в Кушадъса. Ние сме с деца на 5 и 10 години, а другото семейство с дете на 11 и 18. Изискването е на има аква парк и нощен живот за голямото дете. Моля за мнение за тези хотели или предложение за други. Предварително благодаря! Става въпрос за периода от 01.09.18 до 07.09.17

# 433
  • София
Някой пътувал ли е с дете на 1 г до Кушадасъ с кола? Имаме предложение за море там в началото на юни. Притеснява ме и дали ще е достатъчно топла водата. Засега май съм резервирана, въпреки че не съм била в Турция на море и ми се ходи по принцип.

# 434
  • Русе
Здравейте, познати искат да отидем на почивка в Турция и предлагат хотел Ramada Resort Akbuk в Дидим, но от една агенция ми предложиха Club Yali Hotel i Resort в Кушадъса. Ние сме с деца на 5 и 10 години, а другото семейство с дете на 11 и 18. Изискването е на има аква парк и нощен живот за голямото дете. Моля за мнение за тези хотели или предложение за други. Предварително благодаря! Става въпрос за периода от 01.09.18 до 07.09.17
Не съм била и в двата, но Рамада съм го виждала. На един стръмен баир е. Доста е отдалечен от плажа, а плажа му ми приличаше на гьол. Аквапарк няма. За втория имаше много добри отзиви тук в темата.

Общи условия

Активация на акаунт