НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 714 917
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 255
Пораснала мама, права си Hug. Трябват яки тренировки. От бягане най-бързо се отслабва, но и се правят мускули на краката, което не е много красива гледка през лятото като си с пола. Искам само да споделя, че и от фитнеса се трупа телесна маса. Аз тренирирах около 3 месеца фитнес - сериозно и от 47 кг. станах 49 !!! Във фитнеса има електорнен кантар. Като се премерих бях толкова разочарована, че се възмутих на глас. Инструкторът ми каза, че да не се притеснявам - това не са тлъстини, а самите мускули тежат, защото от фитнеса се правят и мускули / особено при мъжете с тежките уреди /. Сега не съм ходила на фитнес повече от месец. Само от време на време ходя да тичам и съм 48 кг. Така , че ако не искаш мускули - не ти трябва сериозен фитнес. Но пък на някои момичета  повече им харесва да са релефни. така , че - въпрос на избор  Peace
Момичета тази информация не е вярна-от фитнес се отслабва и трябвам много сериозни тренировки и спец.диета за да натрупате чак такава мускулна маса както е описана! Наблягайте на кардиото и на йогата,не пренебрегвайте силовите упражнения-леки тежести,повече повторения за стегнато ,тонизирано тяло!успех!
Момичето е казло 3 месеца-за такова време освен да се стегнеш малко не е възможно да станеш мускулеста!Все пак съм била фитнес0иб=нструктор и знам за какво говоря!
не разбрах кое точно не е вярно, защото никой не каза, че от фитнес не се отслабва, може би по-скоро това за качването на маса. тук просто ще споделя моето мнение - при мен само с фитнес се качва телесна маса но видимо отслабвам, което е резултат от стягането на мускулите и допълнителното им изграждане - просто мускула тежи повече, за разлика от тлъстината. и все пак смятам освен, че е индивидуално, то зависи и колко време и какъв точно фитнес правиш - ако е повечко, ще сваляш, и още как!!!
Момичето е казло 3 месеца-за такова време освен да се стегнеш малко не е възможно да станеш мускулеста!Все пак съм била фитнес0иб=нструктор и знам за какво говоря!
[/quote]

# 256
  • Buffyworld
Tanyatays, aз съм на 34 години и тежа 48 кг. Тренирам от 15 - годишна - карате Киокушинкай,  гимнастика и плуване. Когато спрях да се занимавам с тези тренировки, тоест  бях към 21 годишна тогава, започнах да си тренирам само за УДОВОЛСТВИЕ основно бягане, аеробика и каланетика - 4 -5 пъти седмично . Тогава още бях 45 - 46 кг. На фитнес започнах да ходя отпреди 4 години, но рядко - 1 - 2 пъти седмично. За тези три месеца , за които говорех  беше много студено и не можех да ходя да тичам , затова основно тренирах в залата средно около три пъти седмично. Да, наистина имам мускули, които не харесвам !!! Искам да кажа, че тренирам тези неща от 15 годишна  до сега , без да спирам. Единствно не съм тренирала 1 година и половина в периода през който бях бременна и раждането, както и малко след раждането. Самата бременност и раждане не ми се отрази на килограмите. Докато бях бременна качих 8 кг. и половина общо и някъде месец след раждането отново си бях 46 кг. Сега детето ми е малко по- голямо и имам повече време и наиснина много ходя на фитнес , защото залата ми е на 5 минути пеша от вкъщи / докато стадиона ми е на 20 минути/. И мисля, че тези 2 -3 кг. отгоре са ми от мускулите. Аз не искам да отслабвам, искам малко да си променя формата на тялото, но не знам вече дали е възможно. Искам да нямам релеф. Но това са толкова години тренровки. И ако 3 -4 дни не тренирам, не съм свикнала, не се чувствам добре и пак отивам на стадиона или на фитнес. Затова казах, че искам да мина само на аеробика, за да видя дали ще се промени нещо. Знам , че нито ще отслабна, нито ще надебелея, но поне да не ме е срам да облека през лятото рокля. Иначе дънки много готино ми седят, но ми омръзна да ходя само с панталони. Също така на каратето ни скъсваха от бягане по време на загрявките и мисля, че мускулите на краката  също се хващат и от бягане. Но дори и така да е,  нищо да не се промени, докато се чувствам добре няма да спра да тренирам . Поне това ти позволява да си хапваш колкото искаш и да не се подлагаш на диети. Grinning

# 257
Преди време си бях изтеглила от линковете в началото пилатес упражнения за стягане на дупето и бедрата, но линковете вече не са активни  Rolling Eyes Някой знае ли  къде мога да ги намеря  newsm78
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=72098&hit=1 това са упражненията за дупе и бедра от Замунда, чудесни са, от опит казвам, но трябва да се правят поне три пъти в седмицата за да има резултат.  Peace

# 258
Бъффи-сега разбирам откъде идва мускулатурата,тя не се появява ей така ,а е резултата от много години усилия и труд!браво за постоянството-аз се подхлъзнах с кг след раждането и сега съм на диета,без спорт ,само ходене:)!
Трябва да те разочаровам относно как изглежда по-мускулвстоъоъ ъяло и майка ми(лека атлетика и волейбол) и леля ми са били активни спортистки(леля ми 18 год в нац.отбор по хандбал,след това треньор и футолен съдия) ,та и двете независимо от това колко са слаби имат добре оформени прасци и крака и по-широки гърбове!Но,това не се случва така лесно,так че да не плашим момичетата тука!За да изглеждаме добре ни е необходима задрава вътрешна мускулатура,така че трябва и малко тежести!
Пробвай с диетата да се променят нешата!аз съм на протеинова диета и тялото ми на кг кото с апоне 20 повече от нормалното ми изглеждам доста по-различно!

# 259
Съгласна съм с tanyatais  Peace . Много жени се плашат да не направят мускули, не си мислете, че толкова лесно се правят! И дори да имате мускули, ще изглеждате доста добре. Все пак на определена възраст мускулите започват да се топят и тогава определено е необходимо да се правят специални тренировки.

# 260
  • Buffyworld
Tanytais, братовчедка ми много, много отслабна от протеиновата диета. Но в един момент не издържа и пак си мина на предишното нормално хранене, което не е чак толкова много. Само ,че резултатът от диетата беше краткотраен. Успя да си върне килогамите доста бързо. Мои колежки обаче са си правили тест за съвместимост на храните. Не знам дали е верен. Показва ти , индивидуално за теб каква храна не трябва да ядеш и то не само защото от нея не можеш да остлабнеш, но и защото ти е противопоказно да я ядеш. Не знам от това обаче дали се отслабва ако спреш противопоказните храни.   newsm78 

# 261
Съгласна съм с tanyatais  Peace . Много жени се плашат да не направят мускули, не си мислете, че толкова лесно се правят! И дори да имате мускули, ще изглеждате доста добре. Все пак на определена възраст мускулите започват да се топят и тогава определено е необходимо да се правят специални тренировки.
да добавя и аз нещо за тия гадни мускули, дето излизат все на неподходящите места, а там където ги чакаме....не и не. и аз съм съгласна с tanyatais, обаче при мен нищо от това няма - спорт от малка, тренировки и какво ли не друго - обаче като започна да правя дори минимални упражнения, само за тонус, краката ми стават като на лекоатлетка - супер изпъкнали мускули веднага над коляното, супер релефен прасец!! не че е кофти, даже хич, всичките ми приятелки ми завиждат, какъв глезен, какъв прасец, ле-ле, обаче от бедрата нагоре - ПЪЛНА СКРЪБ!!! ханш и талия - средна хубост, все някога се стягат, обаче този кореееееееееем, всички коремни преси на света не стигат!! и пак да се върна в началото - никога никакъв спорт не съм практикувала, в училище все се скатавах от физическото, а да плувам - даже не мога!!

# 262
да добавя и аз нещо за тия гадни мускули, дето излизат все на неподходящите места, а там където ги чакаме....не и не. и аз съм съгласна с tanyatais, обаче при мен нищо от това няма - спорт от малка, тренировки и какво ли не друго - обаче като започна да правя дори минимални упражнения, само за тонус, краката ми стават като на лекоатлетка - супер изпъкнали мускули веднага над коляното, супер релефен прасец!! не че е кофти, даже хич, всичките ми приятелки ми завиждат, какъв глезен, какъв прасец, ле-ле, обаче от бедрата нагоре - ПЪЛНА СКРЪБ!!! ханш и талия - средна хубост, все някога се стягат, обаче този кореееееееееем, всички коремни преси на света не стигат!! и пак да се върна в началото - никога никакъв спорт не съм практикувала, в училище все се скатавах от физическото, а да плувам - даже не мога!!

Относно корема, дори да правиш по 200 коремни преси на ден, ако не е комбинирано с диета няма как да се видят мускулите. Защото ако имаш мазнинки около талията, колкото и да са ти стегнати мускулите те няма да се видят.  Naughty

# 263
Така е под  тлъстините нищо не може да се забележи,но тъй като мускула изразходва повече енергия като го имаме ,то и се отслабва,защото енергията която си набавяме от храната ,се изразходва от мускулите!А и при жените мускулната маса е по-слаба ,а след 35 започва и да по изчезва и залинява с годините,та за да сме здрави ни е необходимо да имаме здрави мускули,а кг да се атакуват с диета,кардио и силови упражнения!

# 264
 smile3521 Правилно!!!

# 265
Какво мислите за Л-карнитина? Някоя от вас ползвала ли е? Чак до фетбърнъри не искам да стигам, тъй като си пазя черният дроб за изписани ми лекарства Wink Дали ще има ефект, ако го пия преди степер или реално няма смисъл?

# 266
Какво мислите за Л-карнитина? Някоя от вас ползвала ли е? Чак до фетбърнъри не искам да стигам, тъй като си пазя черният дроб за изписани ми лекарства Wink Дали ще има ефект, ако го пия преди степер или реално няма смисъл?
Л-карнатина е аминокиселина ,която позволява максимално да натовариш мускула си ,като забавя умората и дава сила!Той е за активни спортисти или за такива които искат да свалят някое кило и ходят на фитнес поне 4-5 пъти в седмицата!Взема се поне 4-5 часа преди тренировак и трябва да се набявят и други витамини с него за да се усвои добре-един комплексен мулти-витамин и минерал таблетка е ок!

# 267
Л-карнатина е аминокиселина ,която позволява максимално да натовариш мускула си ,като забавя умората и дава сила!Той е за активни спортисти или за такива които искат да свалят някое кило и ходят на фитнес поне 4-5 пъти в седмицата!Взема се поне 4-5 часа преди тренировак и трябва да се набявят и други витамини с него за да се усвои добре-един комплексен мулти-витамин и минерал таблетка е ок!

Това за витамините, необходими към него, не го знаех. Иначе аз 5 дни в седмицата си правя по час на ден и доста се потя при тренировката, затова си мислех, че може да проработи Wink

# 268
сuppression
Той е добавка(амино киселина),която тялото ни произвежда от аминокиселината лизин, като за това е нужно наличието на витамините В6, ниацин, С , както и желязо ,за да се усвои и преработи ефективно!
Натоварването е индивидуално,и ако за теб 5 часа спин -клас или педалене на 2 степен са усилия ,за някой друг може да са  убийствено натоварване за костите ,сърцето и ставите!Изработената програма от специалист и добавките наедно с диетата са добре да са съобразени индивидуално с теб ,възможност,начин на живот и цели!

# 269
Е, сигурна съм, че витамин Б ми липсва заради противозачатъчните и цигарите. Иначе доколкото знам, за да отидеш на диетолог с направление, трябва да имаш сериозно показание - диабет, затлъстяване и т.н :/

Общи условия

Активация на акаунт