НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 355
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 570
  • Buffyworld
аз всеки ден скачах на въже по 30мин.и мога да ви кажа, че за 1 месец свалих 4кг.+ доста стегнато и оформено тяло. Разбира се хубаво е малко и храната да се намали Simple Smile
Успех на всички !!!!!!!  Simple Smile

Браво !  HugТова си е доста сериозно натоварване. Особена ако скачаш 30 минути без прекъсване не е никак малко. Но въжетата , където ги продават в книжарниците са все едни много къси, детски и хич не са удобни за скачане. Ти от къде си намери нормално въже ?

# 571
Първоначално няма как да е без прекъсване, но с времето можеш и повече, но аз лично не искам да се натоварвам. И задължително въжето трябва да ти е хубаво аз си купих от Intersport, като цената им е от 7лв. до 15лв. в зависимост какво искаш обикновенно с дървени дръжки, с брояч и с меки дръжки или със тежести в дръжките като тежестта можеш да си я регулираш. Аз лично си взех с тежести, тъй като ръцете ми бяха доста слаби и меки, а сега малко по малко почват да ми се оформят и вече са доста стегнати.
С постоянство всичко се постига!!
УСПЕХ!!!!!

# 572
Здравейте, някой има ли впечатления от кафето: VITA GOLD

# 573
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това със въжето ще взема да го опитам.

# 574
Според вас да отслабна с 6 кг. за 1 месец и половина много ли е и ще има ли йо-йо ефект.

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 14:48 от ivetо_

# 575
Зависи колко си едра и колко имаш да сваляш. Ако си по-едра е възможно ако не си ще ти е по-трудно.
Ти започни да правиш нещо по върпоса, пък те резултатите ще дойдат Stuck Out Tongue

# 576
  • Buffyworld
Според мен 6 килограма за един месец са много. 

# 577
6 кг. за месец си направо супер,стига да продължи свалянето

# 578
Въпроса не е да се свалят максимално много килограми за отрицателно време. Трябва бавно и постепенно да смъквате килограми и да слабеете, диетата е решение да но винаги с нея трябва да се правят физически натоварвания или да се приемат био продукти. Аз лично съм ползвал био продукти на Biovea. До колкото си спомням съм ги копувал от www.biomagazin.org

# 579
  • Buffyworld
Въпроса не е да се свалят максимално много килограми за отрицателно време. Трябва бавно и постепенно да смъквате килограми и да слабеете, диетата е решение да но винаги с нея трябва да се правят физически натоварвания или да се приемат био продукти. Аз лично съм ползвал био продукти на Biovea. До колкото си спомням съм ги копувал от www.biomagazin.org

А след това запазваш ли си свалените килограми ? Постоянно ли трябва да си на диета ? 

# 580
привет и от мен!
бихте ли ми препоръчали спорт,който да е подходящ за скоро родила жена..
танцувала съм много години навремето народни танци и сега съм в чуденка
с какво да се захвана,за да сваля едни излишни 10-тина кила! таебо,зумба(май така беше),не знам кое би било подходящо,имайки предвид и че съм кърмачка и май не трябва много да се натоварвам newsm78
благодаря предварително и ако не съм за тук ,моля да ме насочите Mr. Green

# 581
аз препоръчвам плуване. мен много ме успокоява и е индивидуален спорет, сама си решаваш колко време и с какво темпо да плуваш без някой да ти дава зор. освен това натоварването е върху цялото тяло и е разпределено равномерно

# 582
здравейте искам да попитам някоя от вас знаели дали от L-карнитин отслабват и гърдите на жената ?

# 583
здравейте искам да попитам някоя от вас знаели дали от L-карнитин отслабват и гърдите на жената ?

аз го пих, когато бях на 23 някъде. Отслабнах от него, но само със спорт. На гърдите нямаше фект, може би малко се смалиха, но това се дължеше на факта, че отслабнах 5кг. Като цяло няма директна връзка, защото съм го коментирала и с други приятелки. Но лошото е, че Л карнитина на мен ми действаше твърде превъзбуждащо и сърцето ми тупкаше половин ден. Но пък си действа Wink

# 584
аз препоръчвам плуване. мен много ме успокоява и е индивидуален спорет, сама си решаваш колко време и с какво темпо да плуваш без някой да ти дава зор. освен това натоварването е върху цялото тяло и е разпределено равномерно
малко ми е сложно плуването,иначе с удоволстие..нямам наблизо басейн,а с бебе у дома не става..кърмя го Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт