С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 78 090
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Краси, ти ще направиш сватбената торта. Хич не се покривай.
А аз шкембе-чорбата, чинчилата ще е шаферка.

# 181
Краси, ти ще направиш сватбената торта. Хич не се покривай.
Уговорено!   Birthday

# 182
  • Оптимист по принуда
Гугълчов ако знае, че го продадоха за една торба карантии. Joy

# 183
Аз, като една подла бъдеща свекърва, ще дойда с едно стадо морски свинчета. Те ще прегризат въжетата на агънцата и ще ги спасят от заколение, ще изпасат тревата на веганите и най-подло ще провалят насрочената сватба.  tooth
Почвайте да се молите да не доведа и мъжка компания, че да ви изпие пиенето.  Mr. Green

# 184
Янечек завзе шкембето, но аз правя супер език, шкембе, гъби и кашкавал в масло.

# 185
 Joy
И после всички дружно в Диети-те hahaha

# 186
Aко си мераклия за шкембето, взимай го ти, а аз ще наостря малко моливи - да хапнат свинчетата на Сийка и да спасим веган-менюто от тази напаст.
Птица, какви диети? Че то от тези работи не се пълнее!

# 187
Joy
И после всички дружно в Диети-те hahaha
Ааа, няма страшно, с месо и вино не се дебелее...аз точно с тях свалих 30 кила.   Laughing

# 188
  • при късмета
Усещам как от ЕС ще се присетят, че искаха да ни спират всякакви карантии и шкембето. То имало защо Joy

# 189
Сериозно ли са искали да ни спират шкембето тия шмайзери! Ако го направят, направо не знам как ще поминуваме вкъщи...

# 190
Гугълчов ако знае, че го продадоха за една торба карантии. Joy
Е, аз спазарих Говендър Мой за тава агнешки главички.  Mr. Green

# 191
  • при късмета
Сериозно ли са искали да ни спират шкембето тия шмайзери! Ако го направят, направо не знам как ще поминуваме вкъщи...
Мддаа. Първия път беше отдавна, малко след влизането ни. Тогава аргументите бяха, че в цяла Европа, това не се води храна за хора, а за животни. И разни други в смисъл, че търговията би била затруднена заради това, че при нас са хранителни продукти.
Последната информация излиза от началото на декември. Тук обаче изобщо не схващам мотивите, но е в новините
https://www.blitz.bg/obshtestvo/es-gotvi-golyama-sekira-za-blgar … o_news562250.html

# 192
  • София
В "Блиц" щом е, на 99.9% е фалшива новина.

# 193
  • Mediterraneo
В друга страна- членка живея, шкембе си се продава. Но, да, цената му не ме устройва, както и на всякакви други карантии( дроб, език, пилешки дробчета, сърчица и воденички). Предпочитам да си купя 2 кг пържоли за цената на кг карантия( надвишава 10 евро за някои неща).

# 194
  • при късмета
Излиза в цялата преса. Просто Блиц са първите резултати
https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1 … ti-MJSq8wei06m4Cg

Общи условия

Активация на акаунт