С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 78 094
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Сега, ако кажеш, че обичаш и агнешки главички - особено езика и мозъка, направо се пренасям у вас. Grinning
Събирай си багажа! Отивам да уведомя Говендъра, че днес се жени. Откакто баща ми почина няма с кого да си правя пиршества с агнешки главички. Гледам, че и други фенки на тези вкусотии са се събрали, значи поканени са на сватба с меню агнешки главички, агнешки чревца и шкембе чорба.

# 166
  • Оптимист по принуда
Бройте една гостенка по-малко с това меню. Sunglasses Освен ако в тигана не ми пръжнете малко картофки.

# 167
  • София
Сега, ако кажеш, че обичаш и агнешки главички - особено езика и мозъка, направо се пренасям у вас. Grinning
Събирай си багажа! Отивам да уведомя Говендъра, че днес се жени. Откакто баща ми почина няма с кого да си правя пиршества с агнешки главички. Гледам, че и други фенки на тези вкусотии са се събрали, значи поканени са на сватба с меню агнешки главички, агнешки чревца и шкембе чорба.

Идаааааааааа! Hug

# 168
Готово. На АбсурТ ще ѝ налеем и една кана вино, ще ѝ приложим едно "Укротяване на опърничавата" с агнешки чревца и главички и да видите каква блага-блага ще се върне в темата.  Laughing

# 169
  • Варна
Аз не идвам. Бягам в обратната посока.

# 170
Ако донеса едно селско домашно агне, като армаган за младоженците, може ли покана и за мен, много ми се ходи на чужда сватба? Simple Smile

# 171
  • София
Готово. На АбсурТ ще ѝ налеем и една кана вино, ще ѝ приложим едно "Укротяване на опърничавата" с агнешки чревца и главички и да видите каква блага-блага ще се върне в темата.  Laughing

Ма, аз и без това съм тоооооолково блага, че къде повече!? Joy
Винцето да е червено, ако може, пък мога да помогна с шетането- не ме мързи, че и още съм чевръста. Simple Smile

# 172
Ако донеса едно селско домашно агне, като армаган за младоженците, може ли покана и за мен, много ми се ходи на чужда сватба? Simple Smile
Само ако е с главичка и чревца.

# 173
  • София
Цяло и "био- еко" та дрънка, мога да нарамя и аз, ама от чистия въздух не щат да се раждат поне с по 2 глави..........
Да не се фанете с булката за главичката, че да стане мазало. Joy

# 174
Ужас. Мразя черва. Уиш, добре, че съм минала възрастта да ти стана снаха. 😉Иначе щях да те разнасям из форума с какви неща се опитваш да ме гощаваш, когато съм ти на гости.😁😂😂😂
Не искам да си представя как мЕрише докато се готви.😬

# 175
Само ако е с главичка и чревца.
Е, няма да го донеса обезглавено! Ок, чакам дата Simple Smile

# 176
Вярно ще излезе, че свекървата си избира снахата. Grinning А аз се смях на тези мъдри слова от по-предната тема.

Всички сте поканени! Който носи агнетата и виното е ВИП гост. Ще е лятна сватба, за да има свестен райграс наоколо за гостите вегани. Grinning

# 177
Може в деня на тренировъчната вечеря да си попасат наред с агънцата!

# 178
Аа, и аз се класирам "първа писта", и за агнешко, и за винце.Моля, моля!   

Моят мъж никога не ме е осведомявал какво са говорили свекърите за/против мен.
А за почти 30 години брак със сигурност е имало достатъчно поводи да ме "оплюват".Особено свекъра, светла му памет.
Каквото и да са му казвали, мъжът ми е предпочел да се оправя сам с тях.Както и си трябва.Затова и никога не сме се карали със свекърите.
Аз не споделям на сина си мнението си за приятелките му.А не всички са ми допадали....Не смятам и да го правя. Той си я е избрал, нали на него си му харесва, моето мнение няма значение.

# 179
Краси, ти ще направиш сватбената торта. Хич не се покривай.

Общи условия

Активация на акаунт