С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 77 639
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Има някаква логика - доколко омъжена жена го е лъжела за някакви битови подробности. И дали е имала някакви намерения спрямо него или само за разтуха. Вече дали историята е вярна - не мога да кажа.
И аз съм имала подобен казус - уж нарочно не правели деца, а то си имало медицински причини. Но нямаше как да преровя боклука, а и не съм се сещала.

# 691
Пързаляне ами Simple Smile Хайде, край. Темата е съвсем друга. Шибайте свекървите, забавно е. На мен поне ми е Simple Smile
  Не ставаш за тая работа, nofelet. Ако е истина, е тъпашко. Ако е пързалка, е плиткоумно и скучно. И в двата случая, не ти се смееш.Smile

# 692
Направо си го представих - ръкавици, маска, загърнат в шлифера на Коломбо, се прокрадва към заветния кош! Joy

# 693
Ахахаа, умрях - благдаря ти, nofelet!
Ако ми беше потенциален любовник и беше дошъл да ми тестваш боклука в дните около правене на зимнина, щеше да избягаш с крясъци - тогава сортирам бутилките (обикновено от някакъв твърд алкохол, че са по-удобни) и пълня кошчето с тези, които не се затварят хубаво вече - ще се шашнеш каква е тая жена дето изпива 2 шишета уиски, 3 рома и 5 водки за една вечер. Grinning

# 694
Преравянето на боклука е съвсем стандартна стъпка във всяко разследване. Независимо дали от компетентните органи, дали от частен детектив, дали от трето лице... боклукът дава ценна инфо. Аз лично съм преравял боклук на една омъжена жена. Беше част от опознаването на навиците и ежедневието. Даде ми ценни джокери. Така примерно я хванах, че ме лъже, че той всяка сутрин ѝ прави фреш. Ми не ѝ правеше фреш. Сок BBB от 2.20 лв. Също я хванах, че ме лъже, че не пуши. Беше толкова отдавна, че не помня колко лъжи хванах от един чист боклуков мониторинг.

Това е. Разрови боклука на хората и виж истинското им лице Simple SmileSimple SmileSimple Smile

(разбира се, че ползвах ръкавици)

Имаш нужда от незабавна медицинска помощ. Звъни на някоя линейка още сега. От ония специалните ... Самия факт, че се занимаваш /или си измисляш/ с омъжена жена, че и си се чудил дали те лъже ?! е достатъчно долнопробен, но да се завреш и в боклука е форма на висшо отчаяние и падение.

# 695
Идвам да се оплача. Днес имах изпит в Търново и заведохме малкато при свекървата. ММ трябваше да й занесе зарадно, че нейното не работи. Входа й се заключва и тя слиза да вземе зарядното, но без детето. Оставила я сама в апартамента, уж заспивала, а като се качил ММ с нея, малката се е драла от рев. Направо полудях като разбрах.

# 696
Това ми звучи като дреболия - нали е слязла за 3 минути, не за 4 часа.

# 697
Аз затова ходех на изпити с ММ и детето. Той стоеше в барчето с нея, а аз се явявах на изпита. Пътувахме 3 дни подред Русе-Свищов....

Гугъл, по принцип не съм параноик, но дъщеря ми си спука главата за секунди, счупи си ключицата за горе долу същото време. Белите стават много бързо.

# 698
За мен не е дреболия да оставиш само дете на гадина и половина. Ако я беше вързала в количката, може би не би ми направило чак такова впечатление. Обаче да я оставиш свободно.....

# 699
  • до едно тепе
Големия ми е на 6. Случвало се е да го оставя буквално за 1 минута сам със сестра му 2 пъти да сляза за пратка от куриер на входа. И то сестра му дълбоко заспала. Аз съм от шубелийките-предпочитам да са ми пред погледа. Представете си как ми се сви всичко като ми разказа как баба му го оставила за един час с 10 год му братовчед сами, че и звъннали за сота от магазина, в който работи.  ooooh! А си бяхме вкъщи с мъжо и двамата- в съседния вход. Не е като да не е могла да се обади някой от нас да слезе при тях. Rolling Eyes

# 700
  • Оптимист по принуда
Изобщо не е дреболия. Деца излизат по тераси, катерят се по прозорци, гълтат неща..Няма смисъл да изброявам..Само като помисля настръхвам.

# 701
С толкова малко дете не е дреболия. За отрицателно време правят страхотни бели.

# 702
  • Blondeville

С малко дете не е дреболия хич, може да сътвори какво ли не, да се покатери някъде, да се нарани. Аз малкия го слагам в столчето за хранене с колан закопчан и докато пишкам Wink С малко дете, очите са на четири винаги.

# 703
Изобщо не е дреболия. Деца излизат по тераси, катерят се по прозорци, гълтат неща..Няма смисъл да изброявам..Само като помисля настръхвам.

Обезопасяваш тези неща вместо да настръхваш.

# 704
  • Оптимист по принуда
Ама разбира се - обезопасявам и мога да си го зарежа спокойно. 

Общи условия

Активация на акаунт