Звездни компромати - 349 част

• 114 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ето защо Иринито готви по сто манджи на ден Grinning
Нали вчера питахте за брата на Цолова? В момента го дават по Бтв

# 106
  • Rock & Roll feeling ...
Толкова ли е трудно да се допусне,че на Райна наистина й е болно за кученцето?

Имах позната,чието кученце го блъсна кола. Не знаех, засякохме се случайно на улицата, попитах я за кученцето,тя ми каза за злополучния случай,гласа й мина във фалцет и се разплака наистина рязко и неудържимо. Искаше да го спре,пое си дъх,погледна нагоре,стисна уста,но то изби. Както и текнаха сълзите просто ми махна с ръка в стил " извинявай" и потегли по пътя,защото явно хем я болеше,хем не искаше да стои и да циври. А от инцидента бяха минали месеци...
Така,че Райна може да е всякаква,но според мен не пренасочва емоциите използвайки смъртта на кученцето й за параван. Според мен наистина я боли и явно на този който му е странно, че " чаакк пък толкова за едно куче" не е имал куче или подобно взаимоотношение.

Теди Велинова на каква възраст е? И аз я гледах в " Карамел", като черти не ми харесва,но не мога да отрека,че ботоксът (или каквото там е правено) й е правен много добре, въобще няма типичните набъбвания,опъвания и неестествености,които издават интервенцията дори и с грим. Няма и "драскотина" на челото, назолабиалните гънки са ок. Ето видеото,ако на някой му е интересно ( Водещата разказва идиотски виц и го използва за преход,за да премине към следващата тема, а именно Теди и децата й  ooooh! ooooh!) https://www.youtube.com/watch?v=6wWBeu_lVWY&feature=youtu.be&t=131

# 107
Много ми е конска Теди.
Райна ми е симпатична. Може би точно затова е сама - защото не е достатъчно проста...

# 108
  • Rock & Roll feeling ...
Майли и Лиам :
Скрит текст:

Въпреки,че на някои снимки дупето й е слескано като тесто, като заложба има хобаво телце, да се стегне малко трябва.

# 109
Винаги постовете на Ирини-то преливат от помпозност. Това ми действа много отблъскващо.
А колко много възторг и благоговение изразяват нейните почитателки в отговор!
Звучи като силно подмазване  (почти "облизване") от тяхна страна, но не мога да си обясня защо толкова много искат да бъдат харесани от нея.

# 110
Не я харесвам Райна, нито я смятам за особено умна, но със сигурност кандидати не ѝ липсват, нито са ѝ липсвали възможности да се задоми Rolling Eyes , та не виждам как изобщо на някой би му хрумнало да я съжалява.

# 111
Райнето ми е като тази...
http://f02.bis.bulcdn.net/fsh/c/a/3/5/5/50041/albums/3/d/8/48528 … e/3642084.jpg?v=0
Чака перфектния. А след Константин няма и няма такъв...

# 112
Когато се разделяха Райна и Коцето не можеха да си поделят кученцата. Според мен наистина страда.

# 113
Известни модели, които в ранна възраст са били "грозни патенца" - така се казва статията, но никоя от тях не бих нарекла грозна на по-младите снимки. Е, Кейт Мос не е първа прелест, но...
https://antipriunil.ru/izvestnye-modeli-kotorye-v-podrostkovom-v … gadkimi-utyatami/

# 114
Някой не се е справил добре с Фотошоп- а на госпожа Енчева
https://www.instagram.com/p/Bd96kAKnjPB/
На тази даже мъжът ѝ е безсилен да я направи красива.  Whistling

# 115
  • Mediterraneo
Не съм видяла блестящ умствен потенциал в Райна. Странно ми е, че всички я смятате за прекалено умна за фолкаджийка...

# 116
Летящ Кактус, не нищо не ми е трудно да разбера. Аз също съм губила домашен любимец и знам колко много боли. Ама наистина много! Споделих какви чувства остави у мен интервюто с Райнето. И всичко, което написах не е упрек, нито съжаление към нея,  а най - малко присмех за кученцето... друга болка плюс тази усетих! И мисля не само аз - тя прозира в целият и разказ къде била, с кой се видяла и т. н. и т. н.

Едит, на фона на другите фолакджийки, поне може да направи сложно изречение.
Не ми се търси видео на някоя, дето започва с Амииии, глагол и свършва изречението с Ъъъъ.

# 117
Аз не я смятам за прекалено умна, но в интелектуално отношение е далеч преди Мара и теми подобни. Завърши психология, учи езици, пътува по света и смятам, че възгледите й  никак не са толкова повърхностни. Иначе и аз не я харесвам, но гледам да съм обективна.

# 118
Напротив, абсолютна селска пръчка ми е Райна. Говори на диалект и е нахална, агресивна и проста, но с големи претенции. Всичко това се прикрива постоянно с "македонски нрав". Whistling

# 119
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, гледам я Магито Желязкова-Сидерова как се похвали при Гала, че са ги разпознали в Доминикана. При това в дискотека, в която е имало 2семейства българи!!  Много хубаво били изкарали, забележете -  случайно вметна, че по Коледа и през януари били най-високи цените за тези екскурзии😂 Crazy Да не би да си помислим, че тя ходи на почивка с намаление....
Иначе изглежда много добре, тялото й е в хубава форма Peace

Джой, мерси за темата Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт