Звездни компромати - 349 част

• 114 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Да, сериозно. По време оно, когато Райна беше 18-20 годишна, баща и се водеше бизнесмен някакъв. В зората на демокрацията. Той и на конкурсите за красота я придружаваше, сигурно мениджър се е водил.. След години какво се е случило с него,  нямам идея. Отдавна не живея в този край, а и не съм се интересувала. Но семейството на Райна беше  с добри фин. възможности. Брат и беше  голямо леке.

# 136
Да, сериозно. По време оно, когато Райна беше 18-20 годишна, баща и се водеше бизнесмен някакъв. В зората на демокрацията. Той и на конкурсите за красота я придружаваше, сигурно мениджър се е водил.. След години какво се е случило с него,  нямам идея. Отдавна не живея в този край, а и не съм се интересувала. Но семейството на Райна беше  с добри фин. възможности. Брат и беше  голямо леке.
Ми преди 10- години баща и беше озвучител.
А от нейния край обичат да послъгват и хиперболизират,бизнесмен😄

# 137
Stuck Out Tongue Winking Eye Виждам, че е излишна загуба на време  да споря с теб.

# 138
Stuck Out Tongue Winking Eye Виждам, че е излишна загуба на време  да споря с теб.
Имах приятел който организираше гостуването на певци в чужбина,за българите живеещи там
Та когато тя беше с Коцето дойдоха в едно градче близо до Рим.
4 дни изкарах с тях, баща и беше дошъл също, той беше озвучител
Райнето ми скъса нервите,само като я гледах как се кара на Коце, непрекъснати препирни и сръдни. Включително и в буса до самолета,няма да забравя как му заяви, че звездата е тя и той трябва да си мълчи.
Явно Коце и го е връщал слагайки и рога.
Баща и беше изцяло на нейна издръжка

# 139
  • София
Райнето го направи победител Константин в Брадъра преди години. Такова съжаление предизвикваше с това чудо, намилащо по него с писклив глас - Пиле това, Пиле онова 😂

# 140
Райнето го направи победител Константин в Брадъра преди години. Такова съжаление предизвикваше с това чудо, намилащо по него с писклив глас - Пиле това, Пиле онова 😂
Това в брадъра,че и повече е Райнето!
Коцето е с нерви като корабни въжета

# 141
Ми преди 10- години баща и беше озвучител.
А от нейния край обичат да послъгват и хиперболизират,бизнесмен😄

А не може ли преди 20 г. да е бил бизнесмен, а после да е "отпаднал" до обикновен озвучител? Колко бизнесмени познавате от 90-те години, които да си въртят същият бизнес и досега?

# 142
# 143
Райнето скоро писа в инстаграм мисля, че чака истинската любов за да обиколят света заедно.Много самотно ми звучеше.

# 144
  • София
И аз така. Че с тази си седя у дома, гледам децата си и пътуваме чат-пат. Ама, като се замисля, по ми е добре Bowtie

# 145
Поли Генова
Скрит текст:
и една смешка от ФБ  Grinning
След като Криско издаде автобиографията си "Пътят нагоре", Валери Божинов обмисля да пусне и своята "Пътят надолу" 

# 146
# 147
Някой не се е справил добре с Фотошоп- а на госпожа Енчева
https://www.instagram.com/p/Bd96kAKnjPB/

В Instagram ми попаднаха необработвани снимки и ...ммм има разлика.

Тия Енчеви фотограф ли влачат непрекъснато с тях?

# 148
Кимката и всеобщият любимец Кание са станали родители за трети път. бебето е момиченце, родено от сурогатна майка.
http://www.glamourmagazine.co.uk/gallery/kim-kardashian-and-kany … -news-and-updates

# 149
  • Бургас
Аз много харесвам Теди Велинова,а на необработените снимки-още повече!
На живо също е много чаровна.

Общи условия

Активация на акаунт