Звездни компромати - 349 част

• 114 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Майката на Хриси си беше попадение! До сега не я бяха показвали тази жена.
И сега да не бяха...

# 166
  • Sofia
И сега да не бяха...
Joy на всичкото имАне,може ли пък баш с такъв аутфит да се барне  ooooh!

# 167
И сега да не бяха...
Тя е лекар, два пъти се събират и раздлят с Гущеров,преди да ожени той за ..... забравих и името

# 168
  • София
Киану Рийвс не отказва снимка в квартален супермаркет  Sunglasses

Скрит текст:

# 169

Скрит текст:
Ее, как да откаже на детето 😙

А вярно ли е това, че Мария Игнатова се била върнала при Рачков?

# 170
И като продължение - Киану се е снимал с екипажа на нискотарифна компания на летището във Валенсия вчера

Скрит текст:

# 171
Прилича на клошар, но въпреки всичко ме привлича Heart Eyes

# 172
Много го харесвам Киану. Надявам се все пак някой ден да видим и него на снимка с бебе..

# 173
Значииии, паднаха ми се няколко от играта. Едно от тях ще го споделя с него! С удоволствие Laughing

# 174
Точно вчера четох за него, че въпреки милионите бил пестелив и живеел като нормален човек, не като звезда. Май имал бедно детство. снимките в супермаркета и low-cost авиокомпанията го потвърждават.

# 175
За Киану съм запомнила, че е имал два брака и двете му жени са починали, май от рак бяха... И, с тоя мотор - много катастрофи е преживял. Печален образ ми е той, винаги като го погледна по снимки, все едно има тъга в очите му.

# 176
Киану, води абсолютно нормален и скромен живот. Имал много тежки моменти, загубил е дете, жена и други близки. Живее скромно и дарява всичко за благотворителност. Много ми е любим.

# 177
  • На острова
Ох, гледам я Магито Желязкова-Сидерова как се похвали при Гала, че са ги разпознали в Доминикана. При това в дискотека, в която е имало 2семейства българи!!  Много хубаво били изкарали, забележете -  случайно вметна, че по Коледа и през януари били най-високи цените за тези екскурзии😂 Crazy Да не би да си помислим, че тя ходи на почивка с намаление....
Ха-ха, айде стига бе! Аз обикновено само чета тук за релакс, ама сега не мога да не се разпиша. Не гледам На кафе, че съм на работа по това време, ама сега ще търся запис. Ние сме едното семейство, дето ги разпозна 🙈. То няма какво да ги разпознаваш толкова, аз не бих се обадила, ама ММ е много цапнат през устата и като минаваха покрай нас им извика нещо, та си поприказвахме приятно, де. Тялото и е уникално, наистина. Но тя спортува здраво и е на режим. Следвам я в Инстаграм, иначе е позьорка малко.

Цените за Доминикана по това време бяха доста ниски, ама това от Англия, не знам от БГ сигурно е скъпо 😆 Но това не би трябвало да има значение, там ли си бил, бил си. Кога, за колко, подробности. Важното е как си си изкарал ❤

Друго исках да напиша, за Светлана и Гущеров. Не знам, не знам как го правят тия хора. Каква любов, какъв my world, каква пародия. Аз като видях ММ за пръв път, че и сега има моменти като го погледна и ми пръхнат няколко пеперуди в корема, свие ме под лъжичката, нали. А нея какво и е притеперало?! Портмонето, сигурно 😂

# 178
  • София

Скрит текст:
Ее, как да откаже на детето 😙

И на майка му, която го е помолила да го снима и след това е качила снимката.  Wink

Голяма душица е Киану!  Heart Eyes

# 179
  • Rock & Roll feeling ...
annakournikova  #homemade #thankyougrandma #moscow #домашняяеда #спасибо #бабушка #москва
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт