Звездни компромати - 349 част

• 114 160
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Миша Бартън   Peace
Има някаква прилика, да.
Нора Шопова има наистина красиви очи, но дотам. Никаква харизма, никакво присъствие - поне според мен.
И Макариеви не ги харесвам.

Скрит текст:
Само аз съм видна харизматична и недразнеща Убавица май май  hahaha Crazy

# 391
А, точно! Миша Бартън.
У Нора ми липсва живец, настроение, усмивка.Като умряла скумрия е.

# 392
Честно казано незнам тази Нора как е имала голяма моделска кариера, корица на Вог е била. Аз не виждам никаква харизма у нея, нищо запомнящо се (ох, много хейт, можв да е свястно момичето)

# 393
Нямам особени впечатления от нея, два пъти я мернах на екран и все със спрян звук. На мен ми прилича на Теодора Духовникова. Има интересно лице, сигурно е добро за снимки.
Обаче модел, адвокат !!! и да станеш синоптичка, странно ми е. Ама пък като се замислиш Никол Станкулова ходи с милионерски син, Деси Банова с милионер и бивш президент, то синоптичка да си в тази държава. Жалко, че бъркам ляво и дясно и за да се ориентирам вдигам ръката, с която пиша 😂

Макариев ще го погледна в интервюто, че ми е интересно как изглежда в движение. На снимки виждам едни празни и зли очи, плаши ме направо.

# 394
Синоптичката по Нова ми прилича на младата Мишел Пфайфър. Харесва ми.

# 395
И тя може да се уреди със заможен мъж, ако желае Simple Smile

# 396
Може би това е целта на занятието...

# 397
Стефано Габана си прави прическа:

https://instagram.com/p/BeI7yN6FlCg/

# 398
Гледах и аз малко от Луиза и половинка.
Той май не говори много, артистично мълча.😁
Не ми харесват като двойка. Никаква емоция няма в този човек.

# 399
Той би бил идеален и без грим за персонаж от филм на ужасите. Sunglasses
Нея като доктор Какбеше от Откраднат живот, не я харесвам никак. Но за моя собствена изненада, много ми хареса в ролята на прислужницата Яна от Дървото на живота. И изобщо, целият филм много ми харесва, което за моите предпочитания е странно. Simple Smile

# 400
  • Варна
Не съм ги гледала днес Макариеви, ще потърся запис. Като цяло впечатлението ми за него е, че е насилник и агресор. Не знам защо, така го виждам. И да, и мен ми е плашещ. Хора с издадени брадички, леко изкривени и такива присвити очи, никаква добра асоциация не ми носят.

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 14:46 от Blue Turquoise

# 401
  • До морето
Луиза и Нора и двете горките са като измити чинии. НО! точно такива лица са идеали за моделстване. Като бял лист, на който да рисуваш. Погледнете професионалните им снимки - имат убийствени кадри. Плюс това и двете имат много интересни и дълбоки очи. Не кота празния поглед на Нилото или дори на онуй недоразумение Бела Хадид. Нора неслучайно е снимана за Вог! А Луиза е може би любимият ми български фотомодел - с тая рехава косица и една такава инфантилна, но застане ли пред обектива е неузнаваема!!!!

Мъжът й и на живо, и на снимка, и в движение, и всякак е протевен на н-та степен!

# 402
Между другото много се радвам, че пуснаха "Дървото на живота" по Нова, на мен много ми хареса, когато го гледах, но по Тв 7 сякаш не събра гледаемост и остана недооценен.

# 403
  • Sofia
Много е красива Луиза в Дървото на живота, изненадана съм приятно, защото по принцип ме дразни, даже я смятам за бездарна в докторския сериал. В мъжа й има нещо зловещо, тъмно, опасно. А като разбрах и как го е чакала 2 години да се наживее с жените преди нея, докато в същото време е била като кученце на повикване, още повече ми опротивя този екземпляр.

# 404
Аз пък харесвам Пипи, жива ми е, има присъствие на екрана, да по-различна е, и това ми харесва, казва точно толкова колкото ми е необходимо!
И, да, много ми хареса къщата на Рики Мартин и семейство!
Новата синоптичка я видях един път първия ден, когато беше на екран, много притеснена ми се видя, но четох че тия дни доста гафове е направила! Дано свикне бързо и се отпусне - иначе е много красива! Изобщо не харесвам Банова и Станкулова! Да живее Емко, номер едно е! За мен!
Иначе почнах новия сериал по БТВ, там младата докторка Катето е много красива, както и притежателката на селската кръчма, годеницата на Орлин също! Свежарски сериал, почнале с над 1 млн. зрители за първия епизод, което за часовата зона от 18,00 ч е супер!
Дървото на живота съм почвала да го гледам и изобщо не ми хареса!
Въпрос на вкус!

Общи условия

Активация на акаунт