Звездни компромати - 349 част

• 114 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Миро нали участва в Капките, май миналата година беше. Галка се подвизава на Острова, но какви ги върши - не е ясно.

# 481
Галка е мениджър / организатор в агенция за кетъринг. Наема доста от българските студенти в Лондон.

# 482
  • София
Ах, какви страсти се вихрят тук.
И аз да се изкажа компетентно: Любо Киров има най-отличителния и запомнящ се глас в бг музиката (харесвам го много и като човек), Мария Илиева е добра певица (който казва, че не може да пее, според мен нищо не разбира от музика, или не я слушал на живо)но има доста личностни дефицити и хората в бранша никак не я обичат, даже съм се чудила как задържа приятелство с Любо толкова време, Графа може да пее и прави много успешни песни (и в средите го харесват и е пич), но за мен всички звучат еднакво, а гласът му е съвсем обикновен и пее някак трудно, освен тийнове, сериозни музикални фенове ще харесат малко от творчеството му, Хилда може да пее и е добра, но предпочитам ресторантите й - там се справя по-добре от много други, Миро от Каризма определено е по-слабият от двамата като глас и като артистизъм, много загуби българската сцена с разделянето на дуета.
Всички съм слушала на живо нееднократно, както и имам преки лични впечетления.

В тази връзка ето новата песен на Мария Илиева, ужасна и за мен най-слабото, което е правила. Напъните й да се води по тийн модата е много погрешна, всички песнички с Наско, с Криско, с Джафая и т.н. са стъпки назад, може би чисто финансово са успешни, но нямат нищо общо с нивото на Стерео стая.

# 483
# 484
Не съм съгласна за Миро - албумът "Губя контрол" е страхотен!

# 485
Дали са му направили и тест за наркотици и дали ще кажат какви са резултатите от него?
Дано 24 часа в ареста му стигнат, за да поизтрезнее, защото на мен ми се струва, че в последно време е все пиян и под въздействие на опиати.
Просто  не виждам как адекватен човек би си хванал Светла Тъпото за гадже.

# 486
Просто  не виждам как адекватен човек би си хванал Светла Тъпото за гадже.
Пие, за да може да я понесе... Простете му! Crazy Все пак и той има нужда от любов...

# 487
В случая говорим за успешност, така да се каже. Графа я има и то не благодарение единствено на родителите си. По-популярен е от тях, има повече хитове, продуцира други изпълнители и изобщо не може да става дума за живот в сянка.
По мое непрофесионално мнение, родителите на Графа бяха нестандартни и ужасно талантливи. И, ако живееха в едно друго време, щяха да са много по известни от Графа. Освен това, звукозаписното студио едва ли е направено с парите на младия Ампов. А едно такова студио е голям плюс за един млад изпълнител.

# 488
Спомням си, че гледах Миро в новогодишния концерт на Шоуто на Слави.

# 489
Миро направи нова песен с Теди Кацарова. Истинско изпитание е човек да намери песен за нея.

# 490
  • Варна
Миро ходи по клубни участия. Идната седмица ще има две последователни във Варна, през ноември пак имаше.

# 491
Песните на Графа наистина са близки като звучене и изобщо съм съгласна, че гласът му не е кой знае какво. Но той пък сам пише и композира и това някак си компенсира останалото. И Кацарова има звукозаписно студио, обаче дъщеря ѝ не е постигнала кариерни висоти. Изобщо за мен Графа е успял човек и въпреки че не е започнал от нулата, съумя да се изгради и развие.

# 492
Графа е успял, тази година става на 40, а го слушаме от повече от 20, всяка година пуска нови песни.

# 493
  • Rock & Roll feeling ...
Дали са му направили и тест за наркотици и дали ще кажат какви са резултатите от него?
За кокошка, няма прошка, за милиони - няма закони : )

# 494
За Графа не споря. Аз също мисля, че най-малко не е музикален инвалид, напротив, грамотен е в областта, в която работи. Разбира си от работата човекът.

Общи условия

Активация на акаунт