Звездни компромати - 349 част

• 114 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Мария Илиева наскоро я видях в един ресторант с младото си гадже - смешна картинка. Тя първо, че му е като леля, отделно беше без никакъв грим и приличаше на някоя от малцинствата.
Не е свалила килограмите от раждането, доста едричка е още.

PS: Много ми хареса чантата й, но се сега не мога да я намеря в сайта на LV - черен Neverfull с принт.

# 496
A кога е родила? Бебето момче, момиче...

# 497
Аз нищо не съм чула официално оповестено, но като нищо да съм пропуснала новината, че Илиева е родила Smiley

# 498
Този глиган Гущеров пиян ли е шофирал, щом е отказал алкохолна проба?

# 499
  • Rock & Roll feeling ...
"  'I want my pin back': Scarlett Johansson calls out James Franco during her Women's March speech after Golden Globe winner was accused of sexual misconduct by five different women "  цък

# 500
А нима е възможно Гущеров да е бил трезвен след цяла нощ в дискотека??

# 501
Имах удоволствието да гледам Миро наживо наскоро. Пя страхотно и е много харизматичен.
Любо ми е любимец - страхотен, запомнящ се глас.

Не знаех, че Мария е родила ...

# 502
Мария Илиева не е родила -всеки момент очаква събитието.Онзи ден е пуснала новия си сингъл  Grinning

# 503
Скрит текст:
не знам дали успях да се справя и дали се виждат снимките , но като казахте Миро , това са последните му две снимки от тази година, на едната чака половинката му да напазарува Simple Smile)))) , на другата е написал , че са се срещнали с Дядо Коледа Simple Smile))))
много го харесвам, а досега не бях виждала жена му, сигурна е тя на снимката

Скрит текст:

учудих се, че Анджи е 40 годишна, много младее и никога не бих и дала годините, все мислех че е по-млада

# 504
Да, това е жена му на Миро.

# 505
И жената на Миро младее. Май се знае, че доста години по- голяма от него.

# 506
Наталия Гуркова и Джордже сега
И преди 15 години на същото място
Имаше слухове, че бракът им се разпада. Дано да са преодолели проблемите, защото ми харесват като двойка.

# 507
  • софия
Скрит текст:
не знам дали успях да се справя и дали се виждат снимките , но като казахте Миро , това са последните му две снимки от тази година, на едната чака половинката му да напазарува Simple Smile)))) , на другата е написал , че са се срещнали с Дядо Коледа Simple Smile))))
много го харесвам, а досега не бях виждала жена му, сигурна е тя на снимката
Скрит текст:
Попаднах на интервю с него около Коледа. Разказваше, че са ходили в Лапландия, возили се в шейна с кучешки впряг, видели ДК, щастливо звучеше.
На тази снимка (и на други) жена му ми прилича на Ашли Джъд. Красива е.
Скрит текст:

# 508
Имаше слухове, че бракът им се разпада. Дано да са преодолели проблемите, защото ми харесват като двойка.
Да ти имам най-луксозният хотел. 15 години да не си сменят обзавеждането 😊

# 509
Страхотно изглеждат,и аз ги харесвам

Общи условия

Активация на акаунт