Звездни компромати - 349 част

• 115 069
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Once there was a Hushpuppy...
Оф, начиии.. като й видя на Тоца ноктите и ми се отяжда!  Sick
То, пък бива да си вманиачен по всичко изкуствено, коси, грим, силикони, нокти, ама чак пък толкова!
Седя и се чудя как има мъже, които да харесват толкова изкуствени жени.

# 211
  • Rock & Roll feeling ...
Мъжката психология е една много интересна и обширна нАука   Laughing За мен мъже,които харесват такива жени имат някакъв бъг и това е плод на фетиш.

Да оставим,че е отвратително,но не е ли вреден този перманентен грим  Thinking

Кандис и Дауцен по дупета :
Скрит текст:
Изглежда ми тъпо, но щом им харесва ...

Добро бременеене си кара Кандис Nature Sunny Tropical Drink
Скрит текст:

# 212
  • София
Колкото и да я гледам Кандис, нищо не ми харесва в нея. Висока, слаба и дотам.

# 213
Май пак е бременна с момче, като гледам колко е на ниско коремчето.

# 214
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен Кандис не ми харесва в тяло,въпреки че не е като Алесандра например  Stop
В лице също не ми е красива.

# 215
Искрено се надявам да не е перманентен грима на Антония. Днешния имам предвид. Така блестеше и червенееше, че очите ме заболяха докато я гледам.
И, ако искате да знаете, тя РАБОТИ.😜

Tя- моделът, Мис-ката, юриста, звездата  Whistling си е пуснала статия за себе си в Hotnews. Mного е забавна!! Нека лютата завист започне сега, средностатистически жени, които не можете да си позволите статута, лукса, грима и едномесечната почивка на Мис Тоци. Завиждайтииии
Зачитам и после мисля да се задавя от смях:
"Миската Антония Петрова, която отдавна се е посветила на правото, може да се похвали с отпуска, недостижима за останалите българки.:"

http://m.-spam082-/news.php?category=0&id=127748&page=1

Аз не мога все още да си отговоря на екзистенциалния въпрос дали дървесата ги боли от икебана, но мен със сигурност всичко ме боли, като я гледам как се опнала..

# 216
Тая жена нещо не е добре психически - колкото мен, а изглежда на 50. Сигурно има десетина операции, а сега и този перманентен грим.

# 217
Кандис е страхотна и в тяло, и в лице, любимият ми ангел евър.

# 218
Антония Петрова изглежда много стара. А днес така блестеше, че направо ми се прииска да й почистя бузките  от грима с кърпичка през телевизора.

# 219
  • Пловдив
Колкото и да я гледам Кандис, нищо не ми харесва в нея. Висока, слаба и дотам.
+1...кво се прехласват по нея толкоз не знам...

# 220
Антония Петрова изглежда много стара. А днес така блестеше, че направо ми се прииска да й почистя бузките  от грима с кърпичка през телевизора.
Няма да помогне, жената е с перманентен грим. Ляга, става, в басейна, в сауната...все е красива. Smiling Imp
Най-много да си изчистиш телевизора.
---

Аз много харесвам Кандис.

# 221
Неее. Днес просто беше много зле. На клипчето на предишната страница е направо красива.

# 222
  • Бургас
Антония Петрова изглежда много стара. А днес така блестеше, че направо ми се прииска да й почистя бузките  от грима с кърпичка през телевизора.
Нали? Все едно с готварско олио наплескана. Никаква дискретност на грима, лицето маска, кит, и мимиките ограничени до лека усмиква. Аз не коментирам грозна ли е или не, а колко зле се гримира последните години, интервенциите и корекциите й са отделна тема.

# 223
Значи онова, което нарекох "кабаретен грим" ѝ е причинено на днешната велика юристка именЯчка от Бисерка! Цялото нещо! И по очите, и по устището? Scream Наистина ли Бисерка не осъзнава, че тази жена, Антония, е ходеща АНТИреклама? 😵

# 224
Бисери и перли под път и над път вече. Да те е страх да идеш на перманентен грим Joy

Общи условия

Активация на акаунт