Звездни компромати - 349 част

• 114 211
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Дукесата има две деца. Ще я видим Меган след като роди, дали ще е толкова свежа.

# 286
Лили Роуз е красива , но има някво мърляво излъчване, с което ме отблъсква.

# 287
  • София
Лили Роуз е красива , но има някво мърляво излъчване, с което ме отблъсква.
От баща и е това, и той го има, ама за мъж повече върви, макар на мен да не ми е от любимите му отива.

# 288
Цяла бащичка, това бих казала за Лили Роуз!
Момченцето нещо не попада под прожекторите! Някой знае ли защо?

# 289
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Tя всъщност е мн чаровна. Гледайте някое видео...чаровна и нежна малка госпожица- кокетна... Фотографията е изкуство и фотографите манипулират с образите, като извеждат черти от лицата, които подбуждат стереотипни представи и ги използват за различни внушения....
.... В случая, фотографиите са готини, но нямат общо с личността на момиченцето... Има видеа на Vogue снимани с нея. Гледайте някое ...

# 290
Има красива усмивка Лили Роуз. а никой не я кара да я показва. Харесва ми, но майка ѝ беше много по-интересна и чаровна на младини.

# 291
  • Варна
Ваня Ч. !
Скрит текст:

# 292
# 293
  • Германия
Лили Роуз само едно и също повтаря, тоест използва страшно много едни и същи паразитни думички, много е дразнещо - like, stuff, you know. Поне да вземе да се ограничи до една от тях

# 294
  • София
Диляна Попова

Скрит текст:

# 295
Чак се изненадвам , че си е отрязала косата Диляна Попова

# 296
Лили Роуз сама по себе си няма особен блясък. С тези родители обаче кариерата й ще върви Simple Smile

Никога няма да се начудя как жената на Блатечки си го прибра обратно след като Диляна роди. Напъвам се, но не успявам да се сетя за нито 1 причина някоя жена да си причини това.

# 297
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, ох, ох! Защо си причиних Ванчето и брадичката й и устището, което е извън човешките норми и представи за този орган!!??
Тази брадичка е разтегателна, уфф бее!

Кейт я гледах на предмите снимки и ми е много симпатична, харесва ми как прави физиономии на дечицата.

# 298
Скрит текст:
Лили Роуз сама по себе си няма особен блясък. С тези родители обаче кариерата й ще върви Simple Smile

Никога няма да се начудя как жената на Блатечки си го прибра обратно след като Диляна роди. Напъвам се, но не успявам да се сетя за нито 1 причина някоя жена да си причини това.
Мазохизъм? Не знаем какво е в тяхното семейство. Лично аз не си представям в нейната ситуация да реагирам по този начин. Дано не се налага да мисля по този проблем.

# 299
Катрин Зита-Джоунс
Скрит текст:

Лейди ГаГа в Милано
Скрит текст:

Марая Кери с гаджето си (добре изглежда, гаджето също) Bowtie
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт