Звездни компромати - 349 част

• 114 190
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Как да си присади коса Уилям? Все пак е просто един бъдещ крал, а не Боби Михайлов.
Старо, но златно:

https://m.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4

# 316
  • Rock & Roll feeling ...
Откога всичко трябва да са с буйни, изкуствени кечета, че да са убави?
О, не не, просто конкретно при него е по-добре с коса и хич не му е добре с гола глава. Поне за мен въобще не му отива така. И ако може да има косичка по някакъв начин ще е много по-добре за него.  Но може би не е ок от някаква принципно-морална гледна точка,че как видиш ли бъдещ крал ще си присажда коса... За мен не би се променил като човек и поставени каузи,ако промени нещо във визията си ( с мярка и професионализъм) , от което и на него самия не му е добре.

Наистина Джерард посочва Анистън , ето го клипчето : )

# 317
  • София
Май Николета Лозанова е бременна.

# 318
Протокола забранява цветния лак за нокти, вие за присадена коса говорите. Отделно, че представете си има хора, които искат да са нормални и естествени, а не измислено бутафорни. Така или иначе положението на Уилям е такова, че е нелепо изобщо да се споменава подобна опция.

# 319
Май Николета Лозанова е бременна.
Кое я издаде Wink

# 320
  • Варна
В инстаграм има снимка по сако, леко отворено и отдолу под гръдния кош се вижда бременен корем.

# 321
  • Rock & Roll feeling ...
Ето я снимката :
Скрит текст:

# 322
  • До морето
За корема не знам, но в лицето е заприличала на киборг!

# 323
Колкото и да се мъча да не съм зла... Николета е погрозняла чудовищно..! Добре, че не я дават вече по ТеЛавизята!

# 324
Аз не разпознах бременния корем.

# 325
Карли Клос водеща ли е станала? Руби Роуз е участвала в нейното предаване. Какво става с Руби? Толкова е измършавяла. А до нея Карли изглежда като гигант. Как си я вдигна без проблем! 😂
видеото

# 326
За корема не знам, но в лицето е заприличала на киборг!
Набухала е и тя устните със силикон ooooh!

# 327
  • София
Кийра Найтли критикува отношението на сценаристите към жените  и това, че те им предопределят роли на жертви.

https://amp.theguardian.com/film/2018/jan/17/keira-knightley-fem … e-metoo-hollywood

Става все по-интересно в Холивуд. Интересно е, до къде ще доведе всичко това?

# 328
Аз не разпознах бременния корем.
Никакво въображение нямате, ей! Жената сподели, че е готова за второ дете

# 329
  • софия
Много ми харесва напоследък Ива Софиянска. Умерена в държанието, хубаво облечена, хубава прическа, грим, усмихната.

Общи условия

Активация на акаунт