Лакове за нокти - 118

• 77 181
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Видео има ли по темата? Simple Smile

Ето тук е прилично показано.

# 151
Благодаря, Ди  bouquet

Ивче, много подобни са, да. Дори бих казала, по снимки, че Катрис е по-нежен.

Нямам вече място в кутиите за нови лакове, но сега пък се загледах новите Катрис и аз, ще купувам, то е ясно, и ще търся нова кутия Simple Smile

# 152
  • София

Нямам вече място в кутиите за нови лакове, но сега пък се загледах новите Катрис и аз, ще купувам, то е ясно, и ще търся нова кутия Simple Smile
Мислех,че съм единствена.Обещах си да не купувам известно време лакове.Явно обещанието няма да бъде спазено Blush

# 153
Такива обещания не бива да даваме  Mr. Green

# 154
Ивче, първите два линка са еднакви.

Денси, снимки? Simple Smile
Не, аз маникюри не снимам. Peace
Парфюмите и козметиката са ми достатъчен времеубиец.

# 155
Ок.  Peace Мнението ти и така е ценно. Запали ме по тези лакове Simple Smile

# 156
# 157
Офффффффф... лакирах се,не се харесах, изтри се. Лакирах се, харесах се, развалих единия пръст и пак се изтрих. Ами няма да се лакирам повече днес.

# 158
Лакирах се, харесах се, снимах преди да ги скапя Joy допускам че с това "тиксо" нямя да е много трайно и реших да не чакам естествена светлина за снимка.

# 159
  • Пловдив
Страхотно се е получило!
Но тиксото наистина не е трайно,при мен още преди да съм нанесла топ лака и вече има отлепени места.

# 160
# 161

Essence  44 on air!

Някой го беше показал в темата и много ми хареса. Simple Smile

AraBesqUe, и аз като теб тъкмо се лакирах с един златен лак на Флормар и го размазах на няколко места. Изтрих всичко и сложих този Есенс.

# 162
Съдейки по лайковете на поста ми, осъзнавам, че има съпричастни души по отношение на снощната ми драма Smile

On air е страхотен! Имам го и е един от любимите ми лакове Yellow Heart

# 163
# 164
  • Тра-ла-ла
Essence  44 on air го сложих за шарения Коледен маникюр, но при мен не покри добре на 2 пласта и бързо сгъсти. И първи се олюпи. Crazy

Аз отдавна не съм се отчитала в темата, но ноктите ми нон стоп се чупят и цепят. Мразя зимата Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт