Лакове за нокти - 118

• 76 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Искам да похваля топа на Катрис. Доста по-издръжлив е с него лака. Много по-бавно се показват ръбчетата.
Аз също похвалвам Катрис, но този http://www.catrice.eu/bg/nokti/top-lak/detaili/catrice-cosmetics … gel-top-coat.html

# 661
Бази разреждам със същия разредител, с който разреждам лакове. Ползвам един на Perfect от доста време насам, работи с всичко - лакове, топове, бази, заздравители.

UV или LED лампа се използва само за гел лакове, те не съхнат по друг начин, освен в лампа. На обикновените лакове нищо не им се случва. Дори да приемем, че се ползва обикновен лак за цвят и се сложи гел топ лак, трябва да се чака напълно цветния да изсъхне. За мен не си е работа. Опитай с капки и бързосъхнещ топ, както са те посъветвали вече.

Относно топ лаковете, току що пробвах Prodigy gel top coat на Golden rose и стана на балони. Същото ми се случва и с топове на Essence, Catrice, Perfect... Показаният от Lily също ми прави балони.  Само Quick dry ми върши работа и нямам забележки.

# 662
  • София
При мен лаковете стават на балони когато хубаво ги "разбия" преди нанасяне.

# 663
Точно бързо съхнещи топове слагам и ефект няма особен. 
Ползвах преди и на Sesh Vit не съм сигурна за изписването,  той беше най-добър но се сгъсти и не ми се занимаваше наново с поръчка.

# 664
Точно бързо съхнещи топове слагам и ефект няма особен. 
Ползвах преди и на Sesh Vit не съм сигурна за изписването,  той беше най-добър но се сгъсти и не ми се занимаваше наново с поръчка.
Сеш е хубав, но наистина бързо се сгъстява. Може би Пош е най-близък до него, поне по мои впечатления, но се поръчва от чужбина. С топовете е малко на принципа "проба-грешка", някои са доволни от един, други от друг. Трябва да пробваш докато намериш твоят. Но капките и изсушителите помагат за всички, така че може да опиташ някакви. Peace

# 665
Скрит текст:

# 666
Искам да похваля топа на Катрис. Доста по-издръжлив е с него лака. Много по-бавно се показват ръбчетата.
Аз също похвалвам Катрис, но този http://www.catrice.eu/bg/nokti/top-lak/detaili/catrice-cosmetics … gel-top-coat.html

Аз съм с този

Бази разреждам със същия разредител, с който разреждам лакове. Ползвам един на Perfect от доста време насам, работи с всичко - лакове, топове, бази, заздравители.

.....Само Quick dry ми върши работа и нямам забележки.

Благодаря, ще го пробвам и аз 😊
При мен Quick dry се оцветява от лака. Скоро ще е цветен лак. 😃

# 667
Amiamo, благодаря!
Никога не съм ползвала, но ще се наложи. Много работа напоследък и нямам по един
 предиобяд да посвещавам на лак.

# 668
  • В полите на Пирин планина
Хайде и аз до допълня червената вълна в темата с един забравен Флорар, с холограмни частички:

# 669
Да, Quick dry се оцветява от лак, затова просто бърша четката, върху кухненска хартия например. Предполагам, че се оцветява или заради неизсъхнал лак, или заради по-бавно нанасяне.
Seche vite съм купувала от магазин Мория. Добър блясък, но се отдръпва и мирише много.

# 670
  • София
В Мория нещата и продуктите доста са се променили. Скоро ходих на Графа, има нови служителки. Отвратително обслужване!  Mr. Green Каквото и да ги попиташ, веднага предлагат само Mesauda.

# 671
  • Стара Загора
Ползвам Seche Vite от 2-3г вече и съм наистина много доволна, вярно малко бързо се сгъстява, но за целта си купих и техен разредител. ;д

# 672
  • В полите на Пирин планина
За в последно време ползвам GR Prodigy Gel и нямам забележки. За десетина минути е изсъхнал лака. Стои поне 4-5 дена, което ми е предостатъчно.

# 673
  • Вестерос
Aз съм с куик драй, откакто ме открехнахте за него, боядиса ми се четката в червено и самия топ леко розовее, но след това ако я слагам върху светъл лак не ми оставя следи.

От снощи мисля едни две Джесики... Grinning

Сложих си Прима Донна, утре ще го снимам и аз Simple Smile

# 674
Отдавна не разчитам на бързо съхнещи топове и лакове, задължително слагам изсушител и не го мисля. Преди каквото и да ползвах все имах дефекти по ноктите.

Общи условия

Активация на акаунт