Лакове за нокти - 118

• 76 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • виртуално
Днес отидох до Мола за лакове и се върнах с... яке. Беше по-добрия избор.
И аз искам намаление на Zoya, но май само за коледа има такова.

# 646
Миналата година нямаха ли и за 8 март? Или аз нещо се бъркам 🤔 Ако имат намаление ще взема няколко Зои. 😁

# 647
Хайде и аз в червения февруари! Вчера се сдобих с тази красота, но за съжаление снимката не го хваща Grinning

# 648
https://www.instagram.com/p/BexTqQ_DIHI/?taken-by=s.naneva Първо сложих един слой  от този Флормар и после един ГР rich color 45, който е един от любимите ми лакове, но уви, не мога да го снимам правилно Smiley

# 649
Първите ми опити с ваденки

# 650
Искам да споделя, че качествата на различните цветове Jessica, може би ще се окажат различни. Marylin се оказа най-устойчива по ръбчетата от трите Jessica, с които съм се лакирала до сега. Не помня кога я сложих, но е на поне 5 дни. Всъщност, проверих си снимките, на 31-ви съм я сложила.

# 651
Включвам се и аз в червеният февруари  Blush

# 652
  • волно калдъръмче
Перфект 516.
Не е баш червено, но ми харесва.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 19:22 от Райчун

# 653
Разреждате ли с нещо базите и с какво? Имам една, сгъстена, на Катрис, която искам да съживя, ако мога.
Искам да похваля топа на Катрис. Доста по-издръжлив е с него лака. Много по-бавно се показват ръбчетата.

# 654
Здравейте,  имам един вэпрос, щоъто предполагам е разискван, но не съм сигурна.

Мога ли да си взема UV лампа за изпичане на лака, при положение че използвам само обикновени лакове?
Просто това бавно съхнене ме побърква и колкото и да пазя маникюра след лакиране, все някой нокът пострадва.

# 655

Мога ли да си взема UV лампа за изпичане на лака, при положение че използвам само обикновени лакове?
Просто това бавно съхнене ме побърква и колкото и да пазя маникюра след лакиране, все някой нокът пострадва.
Не мога да ти отговоря за лампата, но бавното сушене се преодолява с хубав топ лак или капки за бързо съхнене Peace Аз използвам Пош и повече от 5-10 минути не пазя маникюра след лакиране. Тук момичетата са доволни и от други бързи топ лакове, предполагам ще препоръчат нещо и те.

# 656
Аз имам лампа за гел, но колкото и да пека вътре обикновен лак не съхне по-бързо.
Поръчах си Пош, но не съм го пробвала още.
Исках да питам да капките на Есенс - след всеки слой лак ли ги поставяте, иби най-накрая след топ-лака?

# 657
  • София
Капки или спрей за бързо съхнене на лака винаги слагам след топ-а.

# 658
  • Вестерос
Искам да споделя, че качествата на различните цветове Jessica, може би ще се окажат различни. Marylin се оказа най-устойчива по ръбчетата от трите Jessica, с които съм се лакирала до сега. Не помня кога я сложих, но е на поне 5 дни. Всъщност, проверих си снимките, на 31-ви съм я сложила.
Moят кафявият издържа също от четвъртък до днес без да се обели.

# 659

Няма как да ти свърши работа. Мога да препоръчам на Golden rose - Quick dry.

Общи условия

Активация на акаунт