Лакове за нокти - 118

• 77 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • виртуално
Агент, цените са нормални. Кико ги купувах лятото по 1 евро, а са доста по-качествени. Другите са неоправдано скъпи

# 631
Ами аз въобще нямах намерение лакове да купувам, за друго влязох в този сайт и го поръчах, ама... краста! Викам си, чакай и лаковете да погледна и някак ... не знам защо избрах Catherine Arley, като има огромен избор от лакове и цветове, не знам, ама те пък са на прелестна цена. Не се изкуших за повече от тези два, просто тях не можах да пропусна. Blush

# 632
Ей, зли жени такива! Спрете се с тези линкове!  Naughty Пак ще зяпам утре лакове заради вас Mr. Green

# 633
  • Вестерос
Срам за мен, но нямам ни един от горе показанит. Смятам да поправя тази грешка и да взема всички, много ми харесват.

От днес съм с Джесика прима дона. Страхотна е! purpuletka, взимай я сестро 😜 няма да съжаляваш.
ехааа добрр ,че се обадих и я поръчах ,сега й се радвам в шкафа,скоро на ноктите

# 634
Агент, няма за какво да се косиш за тези КА, особено на фона на твоите лакове.  Wink
Моите така си стоят, пробвани веднъж, и до там.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 08:35 от Lemy

# 635
Леле, ставам сутринта и със ставането отварям сайта. Ще поръчам аз от холограмните лакове на КА, много ги харесвам.

Ще ме докарате до разорение. 🤪

# 636
Ще поръчаш, ама има само три цвята и те не са особено прекрасни.

# 637
Мхм, видях. 😒 Лилавия и розовия ги имам, а другия не ме кефи. Жалко нямам късмет.

# 638
Да  покажа още една красота, едвам хванах малко слънце:

Скрит текст:

# 639
Включвам се и аз в red february.

# 640
Днес ще сменям сандвича, то грозна история...

Сложих няколко лака в кошницата от beautycosmetics, приемам идеи за още без зелени и сини цветове Satisfied

# 641
Уф, аз чакам Зоите да се сетят да ги намалят, идва св. Валентин, 8 март, Великден, 3 март, да си изберат там някой празник и да действат. ... Joy

# 642
Уф, аз чакам Зоите да се сетят да ги намалят, идва св. Валентин, 8 март, Великден, 3 март, да си изберат там някой празник и да действат. ... Joy
Абсолютно съм съгласна с теб Laughing

# 643
# 644
От днес 😊 Първият ми лак на Мейбълин

Общи условия

Активация на акаунт