Лакове за нокти - 118

• 76 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
 Аз не режа, само избутвам. Правя го постоянно след баня с нокти 😶. Иначе ги третирам с гел за кожички поне веднъж седмично.

# 76
Вчера пробвах тъмно синия лак от дънковата колекция на Есенс. Невероятен е този лак, много красив. Сложих два различни скейла на два пръста на всяка ръка и се получи хубав маникюр. Дано ми издържа лака, защото отдавна не съм виждала толкова красиво синьо. Той изсъхна матово и някак на леки бабунки, не мехури като пясък. Пясък ли се води? Сложих му Сеш.

# 77
  • ГОре на черешата...
И аз не виждам снимките.
Ето и мен с Канелената целувка, много трудна за снимане се оказа. Но е покривна и на 1 слой, четката тънка и ме измъчи:

# 78
Много ми хареса Канелената целувка и ме беше яд, че не я поръчах на намаленията. Една добра душа ми подари много подобна Джесика и нямам търпение тези дни да я пробвам. Heart Eyes
Натуся, синият Есенс е 134 stuck on you, другият е кафяв с нежен златен шимър и от светкавицата е излязъл оранжевеещ, но не му знам номера. Лили го има, тя да го каже Grinning

# 79
Аз на последното намаление не видях да я има Канелената целувка.

# 80
Аз на последното намаление не видях да я има Канелената целувка.
А, добре, значи отдавна е свършила да не се ядосвам Laughing Но така или иначе този, който ми подариха много прилича на него. Heart Eyes

# 81
# 82
Вчера пробвах тъмно синия лак от дънковата колекция на Есенс. Невероятен е този лак, много красив. Сложих два различни скейла на два пръста на всяка ръка и се получи хубав маникюр. Дано ми издържа лака, защото отдавна не съм виждала толкова красиво синьо. Той изсъхна матово и някак на леки бабунки, не мехури като пясък. Пясък ли се води? Сложих му Сеш.
Май не се води пясък, но при мен финишът е същият като описания от теб. Мисля, че някой беше споделил, че с малко повече топ се поизглажда.

# 83
Ето лакът Essence
Скрит текст:

Подарили ѝ го били... брей! Crazy Mr. Green Heart Eyes Hug

# 84
Благодаря и с този финиш не стои зле, но е странен и със сигурност не са балончета, от лака си е. Ще сложа още топ тази вечер. Не мога дза се нагледам на цвета обаче. Бях много скептична след коментарите тук, но за мен е откритие и ако е издръжлив, ще купя още един.

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 17:19 от densi

# 85
Заглажда се с повечко топ и става много красив Heart Eyes Ето го при мен с и без топ:
Скрит текст:

# 86
  • София
Заглажда се с повечко топ и става много красив Heart Eyes Ето го при мен с и без топ:
Скрит текст:

Е, това е друга бира вече! С топ много ми харесва лака! Започвам да обмислям дали....да не го закупя.  Embarassed
Осмичке, колко пласта топ си сложила?

# 87
Много е хубав. Нямам проблеми аз с четката, бяха писали момичета тук, че е крива или с раздърпани косми.

# 88
  • София
Явно е до късмет.

# 89
Скрит текст:

Е, това е друга бира вече! С топ много ми харесва лака! Започвам да обмислям дали....да не го закупя.  Embarassed
Осмичке, колко пласта топ си сложила?

Един по-дебел пласт Пош. На другия ден май бях повторила, че такъв тип лакове гълтат топа обикновено. И моята четка е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт