Лакове за нокти - 118

• 76 821
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Абсурд да сложа 7 слоя лак. Става като още един нокът дебело и неравно ми е, и пада на същия ден на люспи.

# 61
AraBesqUeДа , понякога е и при мен и то заради декорациите. Иначе са база, цвят, цвят и топ.

densi, и аз в началото си мислех, че ще пада по-бързо лака, но дори издържа повече.

Всичко е до нокти.  Wink

# 62
7 пласта Shocked Не тежи ли? Laughing Май най-много до 4 съм ги докарвала с база и топ общо, но пак ми идваше дебело.
 Малко маникюри от предните дни:
Скрит текст:

# 63
  • София
7 слоя са прекалено много. Аз съм стигала до 5, но в редки случаи. Традиционното при мен е 4 слоя.

Дами, колко често си почиствате кутикулите в месеца - при всяко лакиране; 1 път в месеца; през 2 седмици?

Осмичка , прекрасни цветове и маникюри!

# 64
2 пъти в месеца е напълно достаъчно Simple Smile

# 65
Тежи, тежи... Най-вече като трябва да се изтрие.   

Кутикули аз почиствам на около две седмици. Мажа с олио по няколко пъти на ден.

# 66
Арабеск, не бъркаш аз съм със сините нокти през седмица-две. Даже днес ми писна от червеното и се натъкмих в едно синьо Еси, което разбира се няма снимане. Има страхотен, фин шимър. Ако ме ме беше страх, че ще свърши постоянно щях да се лакирам с него. 😁

# 67
  • волно калдъръмче
Много рядко ги почиствам. Станат ли ми по-дълги ноктите, като че се отдръпват.

# 68
Почиствам поне два пъти месечно кожички.
След великолепният маникюр на Осмичка  Heart Eyes с Лила на SNB, който и стои страхотно, но тя не се възприема, се озова у мен. Аз пък се харесвам, макар и да нямам такива страхотни нокти като нейните! Blush Но този лак носел моето име и трябвало да е мой. Wink Grinning
Скрит текст:

# 69
Еее, Лили Blush Не че нещо, ама наистина е много твой лак! Heart Eyes Не е случайно името му явно Wink

# 70
Осмичке, ако това е лака на последната ти снимка, стои ти страхотно.
Пупси, много мило, благодаря, Лейди, момичета!

# 71
По повод кутикулите - аз избягвам да ги режа, моите са тънки, обаче като ги избутам, на другия ден изглеждат все едно не съм ги избутвала - цъфнали. Затова и от време на време грабва  ножицата, че като се изсуши и кожата става бедствие. Защо се получава така, как да си ги избутам трайно?

# 72
  • София
Осмичке,можеш ли да кажеш номерата на двата есенс-а.

Цяла седмица съм с холограмен Born Pretty

и на слабо слънце

# 73
  • София
Усещам се, че с мойте кутикули съм на периоди. Преди доста време ги режех всяка седмица, после на 2 седмици; в един момент реших,че не трябва толкова често да ги режа, защото растат много бързо и започнах на месец, но ставаха много груби, израстнали....Сега пак съм на 2 седмици....Абе, щура работа!  Peace

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 14:35 от Amiamo

# 74
  • Prismatica Aerie
ARIA*, много хубав маникюр, кое е Есито?

Г-жа Вейдър, избутваш постоянно, всяка удобна минута в която нищо не правиш Simple Smile Мажеш олио/крем,  и буташ с пръчица.
Аз не режа, освен ако не е наложително - ако съм се одраскала, наранила и нещо е щръкнало.
Имам някакъв cuticle remover gel, който уж сваля мъртви кожи, но аз не виждам разлика в пръстите си и мисля, че нищо не прави.

Натуся, не се виждат снимките.

Общи условия

Активация на акаунт