Лакове за нокти - 118

• 76 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Germany
Много ви благодаря, момичета! Blue Heart

Агент, изненадах се, като те видях със светъл лак. Много добре ти стои.
Ивче, честити придобивки. Много е хубав този trend it up.
Леми, останаха ми очите, както винаги.
Далия, много хубав нюд. И аз снощи се бях наканила да слагам нещо такова, но случайно видях Искрен и ми се прииска него да сложа, та сега съм съвсем с него без декорации.
Първоначалния ми план беше да пробвам последните две придобивки - един червен L.O.V.inity и Lilaquer на Catrice IcoNails, и двата бяха намалени на повече от половин цена, защото ще ги махат от сортимента в ДМ при нас.
purpletka, нарисувах дъгите с лак с тънка четка. Моят е от едновремешните на ГР с дългите заострени капачки - първият на тази снимка https://www.instagram.com/p/BdeqdIBjGdy/?taken-by=chrissie_nails.

# 47
Криси, ясно, благодаря. Аз с дълга четка нямам май много подходящ за такъв маникюр цвят, а и много ме дразнят как се сгъстяват за секунди. Мислех да пробвам с лентички, но трябва да отделя много време, за да е напълно сух лака. А толкова време напоследък нямам, то и затова не съм се правила така за сега... Виждала съм и с печати да правят такъв лак, но нямам такъв шаблон...

# 48
  • Пловдив
Здравейте, прекрасни цветове 😮😍
И аз да кача сега.. Зимата обичам светли и топли тонове.. Тъй като всичко останало е сиво и някак без цвят на вън 🙁

Обожавам брокат 😳 /сигурно не личи... 🤣/

# 49
# 50
МамаНаМиро, за пръв път този лак от космическата серия ми харесва! Браво, момиче Simple Smile

# 51
МамаНаМиро, за пръв път този лак от космическата серия ми харесва! Браво, момиче Simple Smile
Благодаря Лилавке😚😚😚

# 52
Съчетавам лак с облеклото си само при специални поводи, но не в един цвят.

# 53
Е, толкова да ми харесва такова синьо на чужди ръце! Прелест Heart Eyes

# 54
  • София
Леми, ако можех да сложа 10 “полезно” - щях! Много ми хареса маникюра ти. 😍

# 55
И на мен много ми харесва синьо на чужди ръце... И лилаво на ръцете на Лилавка Smile Мисля, че и Ариа беше показвала едни хубави сини маникюри... Е, аз като се докарам така, на другия ден се трия Smiley

# 56
Благодаря! Simple Smile Само да вметна, че съм с черен лак от TwentyOne на Лили и скейл от Miss Sporty, който обсъждахме няколко теми назад.  Чак сега му дойде времето да го пробвам и мисля да се заредя и с другите техни.

И за да стресирам отново - 7 слоя лак. 
1. База
2. Цвят
3. Цвят
4. Топ
5. Скейл
6. Скейл
7. Топ
Обмислям и един матов топ да сложа довечера.
Вие как успявате с по-малко ?

# 57
7 слоя ми се виждат доста, бих сложила цвят, скейл и топ по 1 път, или най много 2 слоя топ.

# 58
  • Prismatica Aerie
Вие как успявате с по-малко ?
Joy Това беше добро.Kissing Heart

# 59
Да си призная и аз ги докарвам по толкова понякога Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт