Лакове за нокти - 118

• 76 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Нищо с нищо не съчетавам във визията си, защото е демоде, а аз следя модните тенденции.
Благодаря за новата тема. bouquet
И аз така,мерси за темата.

# 31
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Съобразявам се какъв маникюр ще направя според дрехите само при специални поводи. През останалото време е както ми хрумне, главно нося светли цветове, лятото най-често пастелни. Харесва ми да има брокат. Винаги  😅

# 32
Добро утро Nature Snowman дали в Lilly e излязла колекцията на Catrice spectra light? Да сте виждали?Hands Nail Care

# 33
Благодаря за новата тема! :китки за Агенчето: Wink
Аз съчетавам нещата ако е някакъв специален повод (но съчетаване в смисъл на мен да ми стоят добре, което може и да е контрастни цветове примерно). Иначе гледам да няма голям сблъсък (ярко доматено червен лак със среднолилави дрехи не ми е издържано Grinning ). Но имайки предвид че дрехите ми са преобладаващо в тъмно синьо, всякакви нюанси на лилаво, бяло, сиво, многоцветни щампи и тук-там розово, жълто и т.н., няма вариант лака да е чак толкова несъвместим с облеклото.
И аз смятам че пълното съчетаване не звучи съвременно, винаги търся да има акцент, освен това съм учена че красотата не е задължително симетрична и че контраста е нещо хубаво (академични истории, какво да правиш Grinning ).

# 34
  • Пловдив
Лака го избирам на момента, когато реша да се лакирам.

# 35
  • Вестерос
Аз съчетавам с настроението ми.

Мерси за темата.

# 36
  • на последния етаж
Благодаря, момичета!  bouquet Много сте мили!  Hug

# 37
Лита, този маникюр е наистина съвършен - и технически и всякак - единство на форма, цвят и изпълнение! Просто дъхоспиращ!

И аз не съчетавам по цвят (в сми не търся лак, който да повтаря цвят от облеклото), но моята логика е някак обратна и крива... Ако съм си подготвила червена блуза никога няма да си сложа и червен лак (too much в моята глава); ако съм си купила ярко червено червило и умирам да го "покажа" шансът да сложа някакъв червен/ярък лак пак клони към 0, защото искам червилото да е единственият акцент; ако тръгвам на планина няма шанс да съм с нещо блестящо и/или светло; ако тръгвам на море никога няма да сложа бяло/сиво/бозаво (а бозаво много харесвам и даже ми отива Wink ) Сезоните също ми влияят май, скоро гледах един любим меден лак, но не ми се връзва с цялата сивота наоколо (въпреки, че и с пуловерите и с палтата ми е ОК) Като затръгнем на ваканция гледам палитрата на дрехите, които съм пакетирала основно  и гледам цветът на гела да е от същата палитра, но не и цвят, за да стои като акцент (гел, защото не мога да се изнервям от развалени нокти насред ваканция)... макар, че миналото лято като поехме към Норвегия такова мислене му хвърлих, защото в моята глава "моите" топли и ярки цветове хич не се връзват със скандинавска страна и натюрел, та в крайна сметка ги накарах да ми направят френски с асиметрични тъмносини връхчета. Изобщо френски и нюд са ми най-универсални и като цвят и като стил, но съм си поставила за задача да излизам от зоната си на комфорт, че нещо много консервативно и пенсионерски го раздавам.

ПС А, да...  точно като Кристал Ноар - трябва какво да и да съм сложила да  ми отива поне малко на жълтите ръце. И да е едноцветно в 90% от случаите.

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 18:25 от Agent Provocateur

# 38
  • ГОре на черешата...
Благодаря и аз за новата тема!
Аз също май избирам лака според настроението и ако има някакъв по-специален повод гледам да не се "бие" с цвета на тоалета.
Иначе днес- утре мисля най-сетне да сложа Целувката.
Лита, и от мен едно Уау!

# 39
  • Germany
Благодаря за новата тема! Blue Heart

Много интересен въпрос. Съобразявам маникюра с облеклото и цялостния аутфит, само когато става дума за някакво събитие или важна среща в работата. В противен случай се лакирам основно според настроението си, но определено се влияя и от сезона. Като цяло съм фен на по-тъмните лакове и от ранна есен до най-късна зима наблягам на тях, а понякога дори и през топлите месеци, но не слагам неони през зимата. Иначе дали ще съм с декорация или не зависи изцяло от настроението ми.
Иначе ако съм си купила нови лакове, почти винаги първо изпробвам всички и едва тогава се връщам към някои стари.
Последно тествах Jessica Bohemian Rhapsody, с което приключих тестовете на лаковете от черния петък, но пък си купих два нови, които ще покажа тези дни. Тази Джесика я купих основно заради името, тъй като съм голяма фенка на Queen, но цветът ме изненада приятно. За съжаление на снимките цветът не е съвсем реален. Иначе първоначално бях съчетала със стикери на безименните, но синьото от стикерите нямаше нищо общо с това и реших просто да сложа сребърния ГР. Освен това Пош отново ми развали овала и затова нашляпах сребърните дъги, та стана по-голяма шарения от планираното, но като цяло бива. Трябва да кажа, че тази Джесика издържа доволно почти три дни, но днес мисля да я сменя, че ми е мерак за нещо по-едноцветно. Simple Smile

https://www.instagram.com/p/BeA9Zt0DwpA/?taken-by=chrissie_nails

# 40
Мин. седмица направих един експеримент - имах 3 дни на ръцете си безупречен OPI We The Female и мислех да го сменям с много подобния по цвят PP Moscow (който обаче 1-вия път, когато го сложих издържа има-няма 36 часа). Та в събота сутрин, понеже силно ме помързяваше, а и ми беше жал да трия перфектен лак (върху който сериозно се бях постарала) намазах Пикчър Полиша директно върху Опито, запечатах върховете, сложих топ и 3 дни отново без забележки до тази сутрин, когато вече съвсем ми писна да го гледам....

Скрит текст:
OPI Breakfast at Tiffany's

# 41
  • Стара Загора
Тази вечер дойдоха тези красавци и веднага сложих лилавия дуохром.

Скрит текст:

И днес не успях да ги скъся, вече ще късам чоропогащници усещам....

# 42
Ооо, Криси, точно такова лакиране отдавна се каня да пробвам. Как го направи?

# 43
Един прекрасен лак и от мен  Heart Eyes

# 44
  • В полите на Пирин планина
Леми, Ивче, много красиви маникюри.
На Криси, също е прекрасен.

Общи условия

Активация на акаунт