Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли ефективен крем за избледняване на тъмни петна по лицето?
Могат ли стягащите кремове да предотвратят увисването на гърдите по време на бременност?
Какво представлява коластрата и кога се очаква да се появи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли ефективен крем за избледняване на тъмни петна по лицето?
-
Могат ли стягащите кремове да предотвратят увисването на гърдите по време на бременност?
-
Какво представлява коластрата и кога се очаква да се появи по време на бременност?
-
Какви са препоръките за хранене и поддържане на нормални нива на хемоглобина по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на лекарства по време на бременност?
Снощи беше ужасно - хапнах половин портокал след вечеря и като ми се разбунтува стомаха, като ми стана лошо. Пих 2 таблетки но-шпа и си легнах. След 2 часа се събудих - пак ми беше лошо и ми се бунтуваше стомаха, но поне болка не усещах. И така няколко пъти вечерта. Обадих се на АГ и ми каза да пия 3 х 2 но-шпа на ден - от хормониет било. Никак не обичам лекарствата и тази сутрин изпих само едно. Надявам се да има ефект и с по една таблетка, че не се трае вече това... Чак и на мъжа ми вече му е кофти. Значи бях чувала за запек, повръщане и какви ли не други симптоми, но такова нещо... все едно имам чревен вирус.