Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 46

• 49 459
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Пробвай с него щом и в болницата са го пили. Пък винаги можеш да го смениш. Hug

# 556
Да, да, така ще направя Kissing Heart

# 557
Здравейте, от 3 месеца опитваме с мъжа ми да забременея при доказана овулация и не става. Имам адски много стрес в работата и напрежение и само пия, възможно ли е да не се получава заради това?

# 558
  • София
Здравейте,
бих искала да помоля за помощ при разчитането на резултатите от БХС, тъй като не съм сигурна къде трябва да гледам. Благодаря предварително! 

# 559
Идеални са.

# 560
  • Milano
Аз отново с един въпрос.
Как процедирахте с пътуванията? С мъжа ми си взехме билети за да се приберем в България за Великден, тогава още не знаехме, че съм бременна. Сега съм в 8г.с., а билетите са за краят на Март месец, но се притеснявам да пътувам, понеже знам, че сега е най-рисковият период. Говоря за 2 часа полет. Вие пътувахте ли в ранните месеци на бременността, имали ли сте проблеми, отменяли ли сте пътувания? Естествено като наближи ще се посъветвам и с лекарят си ОТНОВО, когато го питах на първият преглед каза, че ако се чувствам добре не е проблем, но исках да чуя и вашите мнения.

# 561
Аз отново с един въпрос.
Как процедирахте с пътуванията? С мъжа ми си взехме билети за да се приберем в България за Великден, тогава още не знаехме, че съм бременна. Сега съм в 8г.с., а билетите са за краят на Март месец, но се притеснявам да пътувам, понеже знам, че сега е най-рисковият период. Говоря за 2 часа полет. Вие пътувахте ли в ранните месеци на бременността, имали ли сте проблеми, отменяли ли сте пътувания? Естествено като наближи ще се посъветвам и с лекарят си ОТНОВО, когато го питах на първият преглед каза, че ако се чувствам добре не е проблем, но исках да чуя и вашите мнения.

Докторът ти е прав,а и зависи най-вече от бременността ти-рискова ли е или не. Аз на предишната бременност в 4-ти месец летях до Белгия- около 3 часа беше полета по спомен. Докторът ми разреши, като каза да изпия едно нош па преди полета за всеки случай. Не съм имала проблеми никакви.

# 562
В 4тия да, но 8г.с?! Това е първи триместър-периодът, когато започва органогенезата и налягането при излитане не е ок. Втория и третия триместър(до 34г.с) няма проблем да се лети,стига да не е проблемна бременност. Даже казват, че е по безопасно летенето пред пътуване с кола. Но първи триместър аз не бих летяла. Но това съм аз.

# 563
Може и да греша, но разбрах че полета им е чак края на Март ?!

# 564
Нялягането няма отношениекъм органогенезата. Всичко зависи от тонуса. Многобременни ходят на екскурзии.

# 565
В 6 г.с. летях до Виена, от там в същия ден за Париж. След 4 дни се върнах пак с такова прикачване.
Д-рът ми каза да си слагам свещичка Волтарен 50 мг преди всеки полет.
Нямах проблеми.
Разбира се, задължително консултация с наблюдаващия АГ, аз просто споделям на мен какво ми е изписвано. В друга тема, в която споделих същото преди време, се започна дебат за Волтарена, нека не го повдигаме и тук, моля.

# 566
Аз летях от Амстердам до София в 5 г.с. на първата ми бременност. Нямах проблеми, освен повръщането, ама знае ли човек от бременността ли беше или от полета + Б. Бях взела 2 но шпа преди полета за всеки случай. Но като летяхме за Амстердам нищо не пих, тогава само предполагах, че съм бременна, но нямах + тест все още. Да не говорим, че прекарахме 7 дни в Холандия по цял ден обикаляйки по ок.20-25 км.

През тази си бремнност в 19 и 20 г.с. навъртях над 2000 км за 1 седмица с кола, не взимах абсолютно нищо- чувствах се перфектно. Е като изключим честото спиране за wc  Joy

# 567
Нялягането няма отношениекъм органогенезата. Всичко зависи от тонуса. Многобременни ходят на екскурзии.

Да това ми е известно, че ходят на екскурзии. Нека! Аз не бих!

# 568
Здравейте, от 3 месеца опитваме с мъжа ми да забременея при доказана овулация и не става. Имам адски много стрес в работата и напрежение и само пия, възможно ли е да не се получава заради това?
Можеш да откриеш отговор на въпросите, които те вълнуват, тук.

# 569
Аз отново с един въпрос.

Аз 2 пъти ходих в командировка до Варна със самолет. Вярно, полетът не беше дълъг, но нямах никакви проблеми. Първият път още не знаех, че съм бременна, а вторият - миналата седмица(бях в 10г.с.). Освен, че ми прилоша в автобусчето заради тълпата и задуха, други проблеми нямах.

Общи условия

Активация на акаунт