Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 46

• 49 537
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Охх, Ариа прочетох " Ако то се пие, се напивай " Grinning Grinning
Викам мале как подтикваме момичето да се напива Grinning

# 436
В началото не ми се гадеше и почти не пиех кафе. Но след 3 месец си пия всеки ден по едно, никакъв проблем няма. Пия си го, както преди, а по-слабо нали знаете, че не значи по-дълго, по-дългото всъщност е по-силно от късото, т.е. с повече кофеин.

# 437
Охх, Ариа прочетох " Ако то се пие, се напивай " Grinning Grinning
Викам мале как подтикваме момичето да се напива Grinning
Толкова ме е ударил хормона напоследък, че няма да се учудя ако и това напиша някой ден. 😜

# 438
Е, сега, по едно кафе не  проблем, според мен и моя АГ.
За алкохола, ако има някакъв повод или съм много напрегната си позволявам по чаша бира. Обожавам бира, е, има ли възможност за хубава немска безалкохолна бира я предпочитам.
Относно шишетата, моите са на чико и мисля пак тях да ползвам. Имах бонус шише + биберон, когато си купих количката от тях и останахме с тях. Екстра са, нямат грешка. Други не сме ползвали. Аз лично с помпа за кърма не успях да изкарам повече от 10мл за час време. Беше някаква с помпичка, започваше с М името, но не го помня, не съм пробвала с електрическа. Голямо мъчение беше помпата, на ръка успявах да цедя повече.

# 439
  • Пловдив
Кафе аз пия всеки ден, по една чаша. И предните бременности така.
Първите седмици изпих на два пъти по половин чаша, т.е. по около 100 мл. вино, след което влязох да чета по-подробно в нета и като се начетеш с плашещите неща там, знаете как става - повече не съм пила никакъв алкохол.
Не е препоръчително никакъв алкохол да се пие така или иначе, особено през първата половина на бременността.

# 440
Здравейте,  искам да попитам последния ми полов контакт беше на 23.01.2018 и имам болки в кръста и ниско долу в корема дали има вероятност да получавам някакви симптоми толкова рано. Благодаря Ви предварително

# 441
Аз алкохол не пия, защото получавам страшни киселини. На Нова година изпих половин чаша вино и после се проклинах цяла нощ. От бира същата работа. 😒 Друго така или иначе не пия.

# 442
Здравейте,  искам да попитам последния ми полов контакт беше на 23.01.2018 и имам болки в кръста и ниско долу в корема дали има вероятност да получавам някакви симптоми толкова рано. Благодаря Ви предварително
Симптоми на какво?

# 443
На брменност

# 444
  • Пловдив
А, и понеже гледам на първа страница такава тема - и билков чай пия. Всеки ден. От купешките в пакетчета, най-често съставени от повече от една билки. Знам, разбира се, че има билки, непрепоръчителни при бременност, но не съм проверявала състава на чайовете билка по билка.

# 445
4 дни след полов акт?!
Никакъв шанс!

# 446
Благодаря ви

# 447
Аз сутрин много обичам чай Алпинист. Съвсем леко го запарвам.
Кафето нещо не ми влияе добре, позволявам си го рядко с много мляко, най-вече на машинките в Икеа.
 Побърквам се за бира откакто съм бременна и ме е срам. Таткото като пие си близвам по малко.
На няколко пъти тръгвам да се разболявам, с ужасни болки в гърлото и запушен нос - домашно вино на дъното на кафяна чаша, два пръста, го  загрявам като чай и го изпивам, пресича ме веднага.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 15:34 от Анонимен

# 448
gerda, купувай си безалкохолна. Аз с предната бременност лятото пиех по една чашка от лимоновата, много ми допадаше вкуса. На мен пък ликьорче ми се пие. 😒

# 449
Мъжо взима някаква много хубавичка 🍺, наливна, дето е с по-малко алкохол и има вкус на жито, и ми е много вкусна.
А никога преди не съм сипадала по бира.
Напоследък много се увличам по горчивия вкус, луда работа.
Дай ми горчива рукола.

Общи условия

Активация на акаунт