Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 46

• 49 521
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Здравейте! Вече втори ден имам зверски болки заради мъдрец... Бременна съм от скоро и според гинеколога няма проблем да взема аналгин, но все пак се притеснявам ужасно много! Зъболекарката каза, че не е хубаво сега да се прави каквато и да е манипулация.. Вие какво мислите? Дайте съвети нещо за успокояване

# 466
  • Пловдив
Ами ако не мине, ще трябва сигурно някаква манипулация. На мен са ми обработвали мъдрец в третия месец на предишна бременност с лидокаин (рязаха венеца над него, за да пробие и да не гнои), иначе не се търпеше от болка.
За аналгина не знам. Тогава пиех парацетамол, гледах да не прекалявам с дозата.

# 467
  • Пловдив
    не знам  дали ще издържа, иска ми се да не го махам точно сега и се надявам болката да отмине до ден два,а не иска  да взимам хапчета.

# 468
    • Пловдив
    Дано отмине, но имай предвид, че и аз също нито исках да взимам хапчета, нито исках манипулации с упойка, просто не се търпеше. Wink

# 469
    Мъдреца не е израстнал, така ли? Парацетамол пий. И мен ме мъчи един, тръгва да избива пък после спре до никъде. Като знам, че и на снимка не мога да отида..😒

# 470
    Направи консултация с няколко зъболекари. Ако се налага вадене има и модерни упойки подходящи за бременни.

# 471
    Здравейте! Вече втори ден имам зверски болки заради мъдрец... Бременна съм от скоро и според гинеколога няма проблем да взема аналгин, но все пак се притеснявам ужасно много! Зъболекарката каза, че не е хубаво сега да се прави каквато и да е манипулация.. Вие какво мислите? Дайте съвети нещо за успокояване
      Моят съвет като стоматолог е да направиш консултация и със друг колега.Много по-добре безвредно е да се извърши манипулация на този етап,отколкото да се търпят болки или да стане нещо по-сериозно.Ти може да намериш с елудрил или да се мажеш с гел пародиум също ще облекчи болката.Успех

# 472
    Здравейте, в 11 г.с. съм и имам болки ниско в таза. Започнаха снощи като болки в чатала, все вдно имам мускулна треска, но сутринта болката се качи нагоре към яйчниците. Едвам ставам, вървя... ходих на спешен преглед, казаха, е бебето е добре, но не знаели защо ме боли...Disappointed може би таза се разширявал илисм имала проблеми с кръста... акп лекаря не знае, аз ли да знам... каза няма връзка в бременността... изписа ми бусколизин, но в оътването пише да не се пие от бременни, особено през първите 3 месеца. Болката понямаля, но я има...
    Та въпросът ми е, на някой случвало ли му сее е толкова рано да изпитва нещо подобно?

# 473
    Случвало ми се е. Разтягат с е долните връзките , с които матката  езахваната за таза.

# 474
    So lucky* не е писала скоро, дали нямаме новина ?

# 475
    # 476
    Да, Поли също не е писала.
    Абе усещам аз едни хубави новини съвсем скоро Blush

# 477
    Со Лъки писа днес цял ден в априлките.Сигурно се е уморила.

# 478
    Дано чуем хубави новини скоро. Ех, кога ще стане май и аз да се похваля. ☺

# 479
    Аз не бързам, хубаво си ми е Blush Вчера и днес кръстът ме наболява, ама е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт