Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 46

• 49 502
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:
Всъщност тестът ти е отчел на 26ти ден от цикъла, което не е толкова рано. Урините тестове могат да отчетат най-рано около 12 дни след О, което е около 3 дни преди датата на менструацията. Не знаеш със сигурност кога е трябвало да ти дойде, защото си с нередовен цикъл, но щом тестът ти е бил + на 26ти ден, то цикъла ти вероятно е щял да бъде около 28 дневен. Изяснявам го, защото при другата дама има още 5-6 дни до датата на менеструацията, което е много рано, освен ако и нейният цикъл е нередовен и не й остава по-малко време до менструацията.

Всъщност, по моите изчисления днес й е 28ми ден, щом цикъла й е бил на 31.12

# 511
Скрит текст:
Всъщност тестът ти е отчел на 26ти ден от цикъла, което не е толкова рано. Урините тестове могат да отчетат най-рано около 12 дни след О, което е около 3 дни преди датата на менструацията. Не знаеш със сигурност кога е трябвало да ти дойде, защото си с нередовен цикъл, но щом тестът ти е бил + на 26ти ден, то цикъла ти вероятно е щял да бъде около 28 дневен. Изяснявам го, защото при другата дама има още 5-6 дни до датата на менеструацията, което е много рано, освен ако и нейният цикъл е нередовен и не й остава по-малко време до менструацията.

Всъщност, по моите изчисления днес й е 28ми ден, щом цикъла й е бил на 31.12
По принцип си идваше през 32 дена....но в последните три месеца нещо се обърка  10м.(35),11м(38),12м(37)....Надявам се този месец да ни се е получило, защото в началото след цикъла поработихме по въпроса Simple Smile А и мисля че и бях в ОВУ на 14-15тия ден..... Ако има нещо след няколко дена ще Ви споделя Simple Smile Да се надяваме.....

# 512
Има тема "Бременна ли съм".

# 513
  • Някъде там
А през колко часа може да се пия парацетамол и до колко хапчате на ден е позволено? Хванал ме е някакъв вирус Sad и сега свалям вдигам! Поне си пуснах тест за грип и слава богу е отрицателен

# 514
# 515
  • Някъде там
Само 2 😮 с какво друго да си свалям температурата тогава? Компресите много бавно действат

# 516
Може и Панадол.
Най-добре се обади на лекарят си и попитай него какво можеш да пиеш и по колко. Simple Smile

# 517
  • Някъде там
Може и Панадол.
Най-добре се обади на лекарят си и попитай него какво можеш да пиеш и по колко. Simple Smile
В неделя никой няма да ми вдигне! А до утре ще го мисл1

# 518
На мен личния ми каза през 4 ч.по едно ама аз неризкувах  и пих само едно слава богу а свалих . А какъв е този тест за грип🤔

# 519
Капризче, разбирам те, че се притесняваш, но не бива да се осланяш на съвети за дозировка на лекарства, които са написани във форум.
Дано се оправиш по-бързо.

# 520
Капризче, аз в най-тежките дни взимах 3 бр. Парацетамол. Само 2 дни беше това. Докато се свържеш с лекар пробвай компрес с оцет на крайниците, чувала съм, че помага. И много чайове.

# 521
  • Някъде там
Благодаря Ви момичета златни сте 😙 Пих вече 2-ра таблетка, защото с компреси не се свали и отиваше вече 39 гр! Надявам се да е само днес ! Утрр още сутринта ще съм на телефона! Мн ме е яд като се разболявам почивни дни. Пазете се и вие, че всеки 2-ри болен! Теста за грип го правят почти всички лаборатории! Вземат секрет от носа и до половин час имаш резултат за грип А и грип Б

# 522
Верно ли, че при естественото раждане, като включат упойката и контракции, разкритие много често спират?

# 523
  • София
Верно ли, че при естественото раждане, като включат упойката и контракции, разкритие много често спират?

И аз съм чувала такива истории, но познавам и много жени, родили с упойка, при които не е имало такова нещо. Според мен е супер индивидуално как точно ще реагира твоят организъм...особено в такъв момент като раждането, когато всичко работи на пълни обороти и по съвсем различен начин. Аз лично съм много чувствителна към всякакви медикаменти и много ще стискам палци да не ми се налагат упойки, окситоцини и каквото и да е друго.

# 524
Аз мед.аборт съм правила с окситоцин, знам какво е. Но упойка не знам какво е.

Общи условия

Активация на акаунт