Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 730
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Е, айде сега, Ася. При положение, че така добре ѝ се получават любовните сцени, ще си е жива загуба на ресурс да я шитнат с някоя Ася. Ще ѝ намерят момък, споко Smiley

# 121
Ако може преди любовните сцени момъкът да си извади документи за семейно положение, потвърдени от разследване на частен детектив - че няма жена в кома, любовник, 3 прекрасни извънбрачни дечица от 3 бивши гаджета и т.н. Joy

# 122
Две снимки от инстаграма на тази Зорница София - явно тя наистина е режисирала в началото.

Скрит текст:

# 123
Оуу, още един жив лекар в тая болница - Ернестина. Добре, засега имаме трима - Огнянова, Тасев и Стаменова Smiley

По повод на любовните сцени в опит да ви илюстрирам разсъжденията си, попаднах на едно старо интервю с Вергов, в което той казва, че "Звездата на Народния театър Юлиан Вергов има голям проблем, когато се налага да скочи между чаршафите пред камера.Причината за неудобството му обаче не е фактът, че трябва да интимничи с чужда жена, а в усилията, които полага, за да пресъздаде страстта на екран. Така и не намерил вдъхновението, което да отключи изражението на любовник във вихъра си." Това е някъде преди 5-6 години. Явно в последната година вдъхновението го е намерил Smile

# 124
Fairy, продължаваш да провокираш  Joy
Давай и нагледни доказателства за аматьорските изпълнения Mr. Green Шегувам се, нe cъм гледала Cтъклен дом и Революцията, но предполагам, че сцени от тях имаш предвид.
Hа първата снимка виждам и сестрата Acя. А Диана снима ли ги от масата Joy

# 125
Злати, запълвам страниците за несъществуващия в момента сериал Joy
Аз пък жената на масата хич и не я отчетох, че е Диана, сега като каза по къдриците в опашката я познах. Ти остави Ася, ама виждам мъжка ръка в прегърналата се дружинка. Това си е направо събитие Joy

# 126
  • София
Ако има къде го гледайте " Стъклен дом"  заслужава си.

# 127
Ако има къде го гледайте " Стъклен дом"  заслужава си.
В БТВ плюс ги има всички сезони и епизоди. Голяма червена точка за сайта е фактът, че рекламите могат да се пропускат, не ни задължават да ги гледаме както е в нова плей. Самият сериал на мен ми е страшно интересен. Има интрига, актьорите играят много добре (единствено Яна Маринова ми е леко несимпатична), а дължината на един епизод е само бонус Simple Smile

# 128
Тя мъжката ръка може да е на някой от екипа - я оператор, я асистент Joy
На мен жената на масата ми прилича повече на София Зорница - много й е дълга косата, за да е Диана

# 129
На мен жената на масата ми прилича повече на София Зорница - много й е дълга косата, за да е Диана
Да, погледнах я и в Инстаграм по-добре. Тя е сякаш, не е Диана това.

# 130
Режисьорката не е ли тази с много дългата коса дето е с гръб към нас?

# 131
В първия момент си помислих същото, защото във Воевода е с по-дълга коса. И затова се заблудих за Диана. Hо като увеличих снимката, жената на масата прилича по-скоро на режисьорката. Hе съм съвсем сигурна обаче Laughing А тази с къдриците, може да една от другите сестри. Чокова ли й беше името?

# 132
  • София
Тази с къдриците май е сестрата, тази, която рекламира някакво лекарство за цистит.

# 133
Включвам се и аз в дискусията, за да споделя една снимка, която намерих от първия снимачен ден на 5-ти сезон в профила на режисьорката.
Скрит текст:

# 134
Огнянова както гледа в нищото, явно си мисли за Вапцаров Joy Ще има малко тъгуване по Виктор Банков, няма как Simple Smile
Снимката е прекрасна Heart

Общи условия

Активация на акаунт