Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 721
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
C другите може да е прибягвал до триковете Mr. Green
Тук си се целуваха истински или поне на моменти Grinning Kогато отиде на прословутата вечеря, какъв език му удари Диана Blush

На мен навсякъде ми се струваха истински. Обаче на прословутата вечеря беше страхотна. Толкова нежна, с такава любов... Heart След целувката в спешния кабинет, тази е най-добрата. Ама дали само Диана му удари език? Май и Вергов не остана длъжен. Grinning
И после ще ми разправят те, че нямало нищо повече. С тия целувки не им вярвам нещо. Joy

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 23:56 от yanitsa.s

# 106
Тази в спешния си беше чиста страст, а тази на вечерята излъчваше нежност и любов, две  носещи напълно различни емоции целувки, но прекрасни......всичките им бяха такива за мен Heart Eyes
Относно кой на кого език е пускал,забелязах го още като излъчиха епизода, но ме беше срам да го спомена Joy
yanitsa.s, направили са го за да са по убедителни Wink Smile

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 00:07 от maichetoo0o

# 107
Тази в спешния си беше чиста страст, а тази на вечерята излъчваше нежност и любов, две  носещи напълно различни емоции целувки, но прекрасни......всичките им бяха такива за мен Heart Eyes
Относно кой на кого език е пускал, забелязах го още като излъчиха епизода, но ме беше срам да го спомена Joy

Аз забелязах Вергов, за Диана не съм убедена. Grinning

# 108
Мина 12ч. и станахте непослушни Joy
Аз само ще кажа, че при целувката у тях, Диана беше доста по-скромна Wink

# 109
Fairy, недей така, ти започна с кой как се целува, подпали ни фитила Joy
Не мога да преценя кой от двамата е по-скромния, но им се получи много добре Kissing Heart

# 110
Аз само вметнах, че Вергов е бил аматьор досега Joy
Значи, ако не ви изровя доказателства утре, пък на! Smile
Но да, великолепни са в тези моменти. Heart
Аз понякога се опитвам да си представя технологията на цялото заснемане, всичките дубли и т.н.и не мога. Примерно на финалната сцена - те са на летището, около тях са случайни минувачи, изтъпанчват ги насред хорицата, които си пътуват за някъде и им казват - айде сега, покажете ни колко се обичате и как страдате...ъъъ, как успяват, просто не знам Flushed

# 111
Предполагам с това да игнорират хората около тях и да покажат това, което могат. То на същия принцип май е и сцената когато преспаха заедно, едва ли им е било комфортно да я снимат и толкова народ да ги гледа, но те май не са особено свенливи, та може това да е помогнало. Grinning

# 112

yanitsa.s, направили са го за да са по убедителни Wink Smile

Знам хаха. Това беше шега.Grinning Но въпреки всичко успяваха да ме убедят.

# 113
Mоже и да не съм преценила правилно кой е бил по-скромния Crazy
Mного бяха красиви всичките им любовни сцени.
Hа мен също ми е интересен снимачния процес. Днес като писах за момента със събуждането на жената на Банков и си мислех как, че ако бях на мястото на Диана, сигурно трябваше петдесет пъти да го заснемат, докато се получи. Hе бих могла да остана сериозна, а камо ли да изразя някакви чувства и емоция. Иначе самите хора около теб - случайни, статисти, снимачен екип, предполагам, че е по-лесно да се научиш да ги игнорираш.

# 114
  • 221B Baker Street
Аз, като върла киноманка, мога да ви уврря, че великите любовни сцени от филмите-класика, са си баш истински. Дори за някои секс-сцени упорито се говори, че актьорите са правили истински секс на снимачната площадка...Simple Smile Wink

# 115
Аз, като върла киноманка, мога да ви уврря, че великите любовни сцени от филмите-класика, са си баш истински. Дори за някои секс-сцени упорито се говори, че актьорите са правили истински секс на снимачната площадка...Simple Smile Wink
Айрин, наистина ли, това е интересно. Знаеш ли за някои конкретни филми, за които това се говори, че ми стана любопитно:)

Иначе, аз вярвам, че за да се получи истинска подобна сцена, трябва двамата партньори да създадат силна връзка помежду си. В смисъл не да са двойка в реалния живот, но на снимачната площадка трябва да има доверие и близост, за да успеят да ни убедят, че героите им се обичат. И точно по тия причини твърдението, че не се познават като хора ми звучи нелепо Smiley

# 116
  • Разпиляна във въображението
Каварджикова я харесвам много в Дървото, но Стоян Алексиев и там не става.

Играта му нито там, нито тук ми харесва, но имах предвид героя. Изобщо цялата тази пасивност, която има в нея.

# 117
  • София
Защо Зорница непременно трябва да е с някой мъж, може с Ася да се хване. Mr. Green Луиза щом няма да участва, значи Асето остава сама, тя е готина. Joy

# 118
Е тя Зорито каза, че е твърдо хетеро, та и за това й търсим момък. Joy

# 119
ааааааа, ТЦ, не ща жена за Зорничка - за нея тестостерон трябва! На Ася ще намерим някоя нова девойка - нали 4ма нови персонажа влизат, все някой ще запали искрата Wink

Общи условия

Активация на акаунт